سارا سارا
8
1405/01/31

عطراهای زارا

سلام دوستان میشه لطفا خرید عطر کمک کنید ممنون میشم بنظرتون از بین عطرای زنونه زارا کدوم نمونه اش ارزش خرید داره برای روزمره و سرکار پخش بوی کدوم مدل بهتر ممنون میشم معرفی کنید

هادی هادی
1405/01/31

لاین جو ملون زارا عالیه عطر الگانتلی توکیو فرش، چوبی و گلی با پخش و ماندگاری بالا.

سارا سارا
1405/01/31
در پاسخ به هادی :

لاین جو ملون زارا عالیه عطر الگانتلی توکیو فرش، چوبی و گلی با پخش و ماندگاری بالا.

خیلی ممنون میشه لطف کنید لاین جو ملون اسمش کاملتر بگین چون هرچی سرچ میکنم نمیاد ممنون میشم🙏

دانیال دانیال
1405/01/31

Nud.e Bouquet #زارا نود بوکت Nud.e Bouquet ​​​​​​

کار قشنگیه

سلام

FIELDS AT NIGHTFALL

اگه پیدا کردید تهیه کنید به احتمال خیلی زیاد انتظارتونو برآورده میکنه(چوبی،پودری،کمی گلی و وانیلی)البته رایحه سلیقه ایه ولی به نظرم یکی از بهترینای زارا هست ضمن اینکه پخش و ماندگاریش فراتر از اکثر عطرهای زارا هست

سارا سارا
1405/02/01
در پاسخ به دانیال :

Nud.e Bouquet #زارا نود بوکت Nud.e Bouquet ​​​​​​

کار قشنگیه

خیلی ممنون🙏

سارا سارا
1405/02/01
در پاسخ به محمدعلی :

سلام

FIELDS AT NIGHTFALL

اگه پیدا کردید تهیه کنید به احتمال خیلی زیاد انتظارتونو برآورده میکنه(چوبی،پودری،کمی گلی و وانیلی)البته رایحه سلیقه ایه ولی به نظرم یکی از بهترینای زارا هست ضمن اینکه پخش و ماندگاریش فراتر از اکثر عطرهای زارا هست

خیلی ممنون 🙏🙏

با درود

برخلاف لباساش که ارادت خاصی بهشون دارم،تو دنیای عطر و روایح حرف زیادی واسه گفتن نداره زارا متاسفانه،هیچکدوم مورد پسند من نیست

سارا سارا
1405/02/02
در پاسخ به Sobhan javaheri :

با درود

برخلاف لباساش که ارادت خاصی بهشون دارم،تو دنیای عطر و روایح حرف زیادی واسه گفتن نداره زارا متاسفانه،هیچکدوم مورد پسند من نیست

خیلی ممنون گفتم شاید بین مدل عطراهای یکیشون ارزش خرید داشته باشه😅

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟