سلام دوستان میشه لطفا خرید عطر کمک کنید ممنون میشم بنظرتون از بین عطرای زنونه زارا کدوم نمونه اش ارزش خرید داره برای روزمره و سرکار پخش بوی کدوم مدل بهتر ممنون میشم معرفی کنید
لاین جو ملون زارا عالیه عطر الگانتلی توکیو فرش، چوبی و گلی با پخش و ماندگاری بالا.
لاین جو ملون زارا عالیه عطر الگانتلی توکیو فرش، چوبی و گلی با پخش و ماندگاری بالا.
خیلی ممنون میشه لطف کنید لاین جو ملون اسمش کاملتر بگین چون هرچی سرچ میکنم نمیاد ممنون میشم🙏
#زارا نود بوکت Nud.e Bouquet
کار قشنگیه
سلام
FIELDS AT NIGHTFALL
اگه پیدا کردید تهیه کنید به احتمال خیلی زیاد انتظارتونو برآورده میکنه(چوبی،پودری،کمی گلی و وانیلی)البته رایحه سلیقه ایه ولی به نظرم یکی از بهترینای زارا هست ضمن اینکه پخش و ماندگاریش فراتر از اکثر عطرهای زارا هست
#زارا نود بوکت Nud.e Bouquet
کار قشنگیه
خیلی ممنون🙏
سلام
FIELDS AT NIGHTFALL
اگه پیدا کردید تهیه کنید به احتمال خیلی زیاد انتظارتونو برآورده میکنه(چوبی،پودری،کمی گلی و وانیلی)البته رایحه سلیقه ایه ولی به نظرم یکی از بهترینای زارا هست ضمن اینکه پخش و ماندگاریش فراتر از اکثر عطرهای زارا هست
خیلی ممنون 🙏🙏
با درود
برخلاف لباساش که ارادت خاصی بهشون دارم،تو دنیای عطر و روایح حرف زیادی واسه گفتن نداره زارا متاسفانه،هیچکدوم مورد پسند من نیست
با درود
برخلاف لباساش که ارادت خاصی بهشون دارم،تو دنیای عطر و روایح حرف زیادی واسه گفتن نداره زارا متاسفانه،هیچکدوم مورد پسند من نیست
خیلی ممنون گفتم شاید بین مدل عطراهای یکیشون ارزش خرید داشته باشه😅