عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز
بین عطر الحمبرا و سقراط لطافه کدوم یک رایحه نزدیک تری به GIORGIO ARMANI - Acqua di Gio Profumo داره؟
و اینکه کدوم یک پخش و ماندگاری بهتری داره
سپاس از شما
سلام
الحمبرا خوبه
با تعداد پاف بالا پخش بوی خوب داره
سلام
من نسخه پروفاندو الحمبرا رو دارم (باتل آبی) بعد از ۴ ۵ ماه مسریشن پخش و ماندگاری اصلا خوب نیست. در حد نیم ساعت. من هر نیم ساعت تمدید میکنم (روی لباس و پوست) کلا اسکین سنت هست.
روی لباس بعد از ۱ ماه رد بو هست ولی همونطور که گفتم بسیار کم جون.
حالا شاید نسخه مشابه پروفومو بهتر باشه که بعید میدونم.
در مورد سقراط پرفورمنس خیلی بهتر هست، یک ساعت تا دو ساعت پخش و شاید ۵ ساعت ماندگاری. رایحه رو بیشتر از پروفاندو دوست دارم و بوی بهار میده.
من بینی و ریه حساسی دارم و ذره ای عطر بی کیفیت باشه متوجه میشم که سقراط این مشکل رو داره. اگر عطرهای فرگرنس ورد رو تست کرده باشین کیفیت مثل اونها ولی کمی بهتر هست.
اگر بتونید توی برند فرنچ اونیو و افنان دنبالش بگردین ( نمیدونم دارن یا نه ) بهتر هست.
سلام
الحمبرا خوبه
با تعداد پاف بالا پخش بوی خوب داره
عرض ادب
سپاس از شما
سلام
من نسخه پروفاندو الحمبرا رو دارم (باتل آبی) بعد از ۴ ۵ ماه مسریشن پخش و ماندگاری اصلا خوب نیست. در حد نیم ساعت. من هر نیم ساعت تمدید میکنم (روی لباس و پوست) کلا اسکین سنت هست.
در مورد سقراط پرفورمنس خیلی بهتر هست، یک ساعت تا دو ساعت پخش و شاید ۵ ساعت ماندگاری. رایحه رو بیشتر از پروفاندو دوست دارم و بوی بهار میده.
من بینی و ریه حساسی دارم و ذره ای عطر بی کیفیت باشه متوجه میشم که سقراط این مشکل رو داره. اگر عطرهای فرگرنس ورد رو تست کرده باشین کیفیت مثل اونها ولی کمی بهتر هست.
اگر بتونید توی برند فرنچ اونیو و افنان دنبالش بگردین ( نمیدونم دارن یا نه ) بهتر هست.
عرض ادب
دقیقا خودم پورفوندو رو دارمش و ۱۰ میل دیگه ازش باقی مونده که رایحه خوبی داره ولی پخش و ماندگاری کم و به احتمال زیاد پورفوم هم همین باشه
گفتم از دوستان بپرسم شاید سقراط قوی تر باشه
درود
شاید باورتون نشه اما من از مدل جکوینز این کار تعریف شنیدم
میگن هم پخشش خوبه هم ماندگاریش
و رایحه رو بسیار نزدیک میدونن
سلام
با سلام. جالبه من بارها از مخاطبین این محفل شنیده بودم عطرهای فرگرنس ورد کیفیت پایین تری نسبت به الحمبرا و لطافه داره و شما نظری متفاوت داشتین.
البته همون طور که خودتون اشاره کردین ظاهرا لاین فرنچ اونیو(فرگرنس ورد) کیفیت بالاتری داره
شاید فقط شاید اینم شبیه باشه
میگم شاید چون نمیدونم فقط از 1 کانالی شنیدم
Jazzab Silver الزعفران
با سلام. جالبه من بارها از مخاطبین این محفل شنیده بودم عطرهای فرگرنس ورد کیفیت پایین تری نسبت به الحمبرا و لطافه داره و شما نظری متفاوت داشتین.
البته همون طور که خودتون اشاره کردین ظاهرا لاین فرنچ اونیو(فرگرنس ورد) کیفیت بالاتری داره
درود
کلا همیشه الحمبرا بهتر از فراگرانس ورد نیست
گاهی برعکس عمل میکنن
حتی گاهی شده جفتشون بی کیفیت عمل میکنن و یهو یک برند دیگه میاد ازشون میزنه جلو
از نمونه های موفق فراگرانس ورد میتونم از کوکتل اینتنس (مشابه آنجیلز شیر) نام ببرم که با خمره قهوه لطافه 90 درصد شباهت کیفیت داره
الحمبرا کمی ماندگاری و پخش بهتری داره
سپاس از تمامی عزیزان