لوتین لوتین
30
1405/01/30

بهترین عطر با نت گل مریم

سلام وقتتون به خیر میخواستم نظر اعضا رو بدونم که بهترین عطر گل مریم در نظرتون چیه؟ 

خودم به تازگی علاقه مند شدم به عطرهای مریم محور. فعلا لاو توبرز و دو سان ادو تویلت رو خیلی دوست داشتم که کاش دو سان ماندگاری بهتری داشت. سوپریم بوکه رو نپسندیدم . تویلی برام جالب بود.

لوتین لوتین
1405/01/31
در پاسخ به غزال :

به نظرم ممو مارفا رو امتحان کنین 

Marfa #ممو مارفا Marfa 

رایحه گل مریم نرم و خامه ای بسیار زیبا. اصلا آدامسی نیست. شیرینه. توی مایه های supreme bouquet هست ولی اون حس آرایشگاه زنونه و قدیمی و تیز رو نداره. 

غزال جان ممنونم ازت. اتفاقا دوستی که از علاقه اخیرم به گل مریم باخبر شده بود برام آورد و تستش کردم. به نظر منم شبیه بود به سوپریم بوکه ولی اون تداعی شربت گونه رو برای من نداشت. عطر زیباییه، احتمالا ازش دکانت تهیه کنم تا چندباری ازش بزنم و ببینم تبدیل میشه به عطر محبوبم یا نه

لوتین لوتین
1405/01/31
در پاسخ به Amirali :

بدون شک ممو مارفا 

تز برند ممو پاریس رو تست کنید قطعا خوشتون میاد 

ممنونم ازتون. اخیرا تستش کردم و نت آگاوه حسابی کنجکاوی منو برانگیخته. باید ازش دکانت تهیه کنم به زودی

mahdis mahdis
1405/01/31

سلام و وقت بخیر 🌸

چقدر کامنتتون در مورد "لاو توبروز" و نگارشتون به دلم نشست 🤍

Carnal Flower #فردریک مال کارنال فلور Carnal Flower 

حتما تست بفرمایید ✨

دانیال دانیال
1405/01/31
در پاسخ به لوتین :

اتفاقا جایی هست که بتونم تستش کنم و نمیدونم چرا کلا از خاطرم رفته بود این عطر. ممنونم ازتون.

خوشحال میشم نتیجه تست تون رو به اشتراک بگذارید 

لوتین لوتین
1405/01/31
در پاسخ به mahdis :

سلام و وقت بخیر 🌸

چقدر کامنتتون در مورد "لاو توبروز" و نگارشتون به دلم نشست 🤍

Carnal Flower #فردریک مال کارنال فلور Carnal Flower 

حتما تست بفرمایید ✨

مهدیس جانم ممنونم که کامنتمو خواندی، نظر لطفته به من ❤️⭐ چند وقتی هست که سایت رو چک میکنم و کارنال فلاور جزو عطرهاییه که دوست دارم تست کنم ولی جایی رو ندیدم که داشته باشه چه برای خرید دکانت و چه برای تست. اگر جایی رو میشناسی ممنون میشم معرفی کنی

لوتین لوتین
1405/01/31
در پاسخ به دانیال رادمنش :

آقای رادمنش از اونجایی که دو عطر خاص بهم معرفی کردسد که برندش رو نمیشناختم بیزحمت اگر جایی رو میشناسید که دکانتش رو داشته باشه بهم معرفی کنید. عطر جالبی به نظر میاد

لوتین لوتین
1405/01/31
در پاسخ به دانیال :

خوشحال میشم نتیجه تست تون رو به اشتراک بگذارید 

حتما وقتی دکانت به دستم رسید به اشتراک میذارم، ممنونم ⭐

mahdis mahdis
1405/01/31

لوتین عزیز ، سایت ری-ح-ا و لی-لی-یوم رو جهت خرید سمپل چک بفرمایید هست ، عطرافشان هم به احتمال زیاد میتونه واستون گیر بیاره. 🌸🙏🏻✨

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟