سامان سامان
11
1405/01/30

عطر dark door sport از برند الحمبرا

سلام بر همه‌ی دوستان عزیز

در خصوص عطر dark door sport از برند الحمبرا که مشابه دیور اوم اسپرت هست ، سوالی داشتم ، کسی هست این عطر رو تست کرده باشه؟ میزان شباهت رایحه به نسخه اصلی چقدره ؟ فضای عطر دقیقا چطوریه؟ عملکردش از لحاظ پخش در حد یک ساعت هست؟ ارزش خرید داره؟ با سپاس فراوان 🙏🌹

Pooria Pooria
1405/01/30

سلام 

من نسخه اصلی رو تست نکردم ولی الحمبرا توی شبیه سازی خوب هست توی فرگرنتیکا هم همه راضی بودن از میزان شباهت. با ۶ پاف ۱ ساعت پخش و ۳ ساعت ماندگاری داره.

درکل کار خوبی هست و پیشنهاد میشه.

Starsarve Starsarve
1405/01/30

سلام وقت بخیر 

با وجود لهوم اینتنس از جی پارلیس، ارزش خرید ندارد. 

سامان سامان
1405/01/30
در پاسخ به Pooria :

سلام 

من نسخه اصلی رو تست نکردم ولی الحمبرا توی شبیه سازی خوب هست توی فرگرنتیکا هم همه راضی بودن از میزان شباهت. با ۶ پاف ۱ ساعت پخش و ۳ ساعت ماندگاری داره.

درکل کار خوبی هست و پیشنهاد میشه.

سپاسگزارم آقا پوریای عزیز ، خیلی لطف کردی 🙏 🌹 

سلام

بنده نسخه اصلی رو تست نکردم ولی این عطر رو دوسال قبل خریداری کردم. از لحاظ رایحه اصلا رایحه ی فِرِش و حال خوب کنی نداره و کاملا خطی و سنگین هست. به هیچ عنوان پسوند اسپرت برازنده اش نیس و به زبان ساده بخوام بگم یه بوی زردچوبه ازش دریافت کردم. ماندگاری زیادی داره ولی اصن توصیه نمیکنم بعنوان یه عطر اسپرت و خنک روش حساب کنین

سامان سامان
1405/01/31
در پاسخ به علی جمشیدی :

سلام

بنده نسخه اصلی رو تست نکردم ولی این عطر رو دوسال قبل خریداری کردم. از لحاظ رایحه اصلا رایحه ی فِرِش و حال خوب کنی نداره و کاملا خطی و سنگین هست. به هیچ عنوان پسوند اسپرت برازنده اش نیس و به زبان ساده بخوام بگم یه بوی زردچوبه ازش دریافت کردم. ماندگاری زیادی داره ولی اصن توصیه نمیکنم بعنوان یه عطر اسپرت و خنک روش حساب کنین

سپاسگزارم جناب جمشیدی عزیز بابت پاسختون ، لطف کردین 🙏🌹

سامان سامان
1405/01/31
در پاسخ به Starsarve :

سلام وقت بخیر 

با وجود لهوم اینتنس از جی پارلیس، ارزش خرید ندارد. 

سپاسگزارم ،‌جسارتا dark door sport نسخه شبیه سازی شده از دیور هوم اسپرت هست ، لهوم اینتنس جیپارلیس شبیه سازی شده از دیور اوم اینتس هست 🙏🌹

سلام من دارک دور اسپرت رو دارم قبل تر به قیمت یک میلیون خریدمش الان نمیدونم چقدر شده . واسه یه عطر دم دستی که مثلا از حموم میلی بیرون بزنی بدک نیست .من بوی مرکبات ازش میگیرم بشدت  رایحه کاملا خطیه و پخش بو و ماندگاری آنچنانی هم نداره . برگردم به عقب نمیخرمش و اگر تموم هم بشه دیگه تمدیدش نمیکنم . راجب نزدیکی رایحه با دیور هوم اسپورت نمیدونم چقدره چون دیور رو بو نکردم . اگه میخوای کم هزینه کنی و یه عطر کاملا معمولی و دم دستی چه از نظر رایحه و چه موندگاری و پخش بو داشته باشی بخرش .اگه انتظاراتت بالاست سمتش نرو

سامان سامان
1405/01/31
در پاسخ به عطر باز نو پا :

سلام من دارک دور اسپرت رو دارم قبل تر به قیمت یک میلیون خریدمش الان نمیدونم چقدر شده . واسه یه عطر دم دستی که مثلا از حموم میلی بیرون بزنی بدک نیست .من بوی مرکبات ازش میگیرم بشدت  رایحه کاملا خطیه و پخش بو و ماندگاری آنچنانی هم نداره . برگردم به عقب نمیخرمش و اگر تموم هم بشه دیگه تمدیدش نمیکنم . راجب نزدیکی رایحه با دیور هوم اسپورت نمیدونم چقدره چون دیور رو بو نکردم . اگه میخوای کم هزینه کنی و یه عطر کاملا معمولی و دم دستی چه از نظر رایحه و چه موندگاری و پخش بو داشته باشی بخرش .اگه انتظاراتت بالاست سمتش نرو

سپاسگزارم بابت پاسختون ، لطف کردین 🙏 🌹 

Pooria Pooria
1405/01/31

سامان جان اگر میتونی دکانت بگیر ، الان که کامنت بقیه دوستان رو خوندم دیدم با نظر من خیلی تفاوت داره. بهتر هست خودت قاضی باشی

سامان سامان
1405/01/31
در پاسخ به Pooria :

سامان جان اگر میتونی دکانت بگیر ، الان که کامنت بقیه دوستان رو خوندم دیدم با نظر من خیلی تفاوت داره. بهتر هست خودت قاضی باشی

آره نظرات ضد و نقیضه ، دکانتشم هیچ جا ندیدم ، دیگه بلایند بای نمیکنم چون ۸۰ درصد خرید هایی که بصورت بلایند بای و صرفا براساس نظرات داشتم اصلا مورد پسندم نبودن ، سپاسگزارم از لطفت آقا پوریای عزیز 🌹🙏

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟