Kambiz Kambiz
21
1405/01/30

عطری که بوی بهارنارنج بده

اوایل فروردین تا اواخرش، توی نزدیکی باغ های مرکبات شمال، یا حتی حیاط خونه هایی که یک یا چند درخت مرکبات(بیشتر نارنج، لیموترش) دارن، یه رایحه ی نشاط‌آور و حال خوب‌کنی به مشام میرسه که به نظر من بوی بهارنارنجه، میخواستم از دوستان عزیز که همیشه مخلصانه و بی هیچ چشمداشتی اطلاعات خودشونو در اختیار دیگران قرار میدن،خواهش کنم اگه عطرهایی میشناسن و تست کردن که این رایحه رو به طبیعی‌ترین حالت ممکن ارائه میدن، معرفی کنن تا شاید این رایحه ی بهشتی رو در دیگر ماه های سال هم بتونیم استشمام کنیم و ازش لذت ببریم، ممنون🙏

به امید روزای خوش برای تک تک هموطنای عزیزمون که لیاقتشون خیلی بیشتر از ایناست🕊💚🤍❤️

Kambiz Kambiz
1405/01/31
در پاسخ به Ali Asghar :

سلام دوست عزیز
ارادت مندیم از تعاریفتون🙏❤
عطر ورساچه پورهوم بوی بهار نارنج میده و خیلی هم حال خوب کنه به نظرم 

سلام علی اصغر عزیز، ممنون بابت پیشنهادت، ورساچه پورهوم جزو عطرای موردعلاقه ام محسوب میشه، منتها اون بوی بهارنارنج و شکوفه پرتقالی که مدنظرمه، ازش نمیگیرم و بیشتر بوی تمیزی و فوژه طور ازش میگیرم که خیلی هم حال خوب کن هست، ولی اون چیزی که من دنبالشم نیست، به هرحال ممنون 🙏

Kambiz Kambiz
1405/02/01

ممنون دانیال عزیز، اگرومی دی سیسیلیا رو که اسمشو هم نشنیده بودم، ولی برایت نرولی فراری رو تست داشتم و باید بگم اصلا رایحه ی باکیفیت و طبیعی ارائه نمیده و بیشتر یه حالت مصنوعی و بی کیفیتی از نرولی رو ارائه میده(البته به نظر من) نرولی پرتوفینو تام‌فورد ولی تست نکردم و باتوجه به پیشنهادت، میذارمش توی لیست تست، اگه عمری باقی باشه، ممنون داداش 

Kambiz Kambiz
1405/02/01
در پاسخ به TheGreatReza :

درود رضای کبیر، بولگاری من وود نرولی رو تست داشتم و اون چیزی که در نظر داشتم نبود، ولی نرولی پرتوفینو تام‌فورد رو تست نداشتم، ممنون بابت وقتی که گذاشتی عزیز🙏

Kambiz Kambiz
1405/02/01

اِسپاسیوا دوست من🙏

Kambiz Kambiz
1405/02/01
در پاسخ به علی هوشمندی :

درود

من هم نرولی پورتوفینو تام فورد رو پیشنهاد میکنم حتما.

Dunhill Icon #آلفرد دانهیل آیکون (نقره ای) Dunhill Icon 

دانهیل آیکان هم عطریه که بخاطر نت بهارنارنج خیلی زیبا و بجاش دوستش دارم.

ممنون علی جان، لطف کردی🙏

Kambiz Kambiz
1405/02/01
در پاسخ به mahdis :

سلام و عرض ادب 🌸

Elie Saab Le Parfum EDP #الی ساب له پارفوم (الیه سعب لی پرفیوم) Elie Saab Le Parfum EDP

البته به‌صرف رایحه نه جنسیت :))

ممنون بابت پاسخگوییتون مهدیس عزیز، الی ساب جزو برندهاییه که تابحال فرصتش پیش نیومده هیچکدوم از عطراشو تست کنم، 

Kambiz Kambiz
1405/02/01
در پاسخ به Amir_mp :

Neroli Botanica _ Essential Parfumes 

مرسی داداش،  اسنشیال پرفیومز رو اکثرا فقط با بویس امپریال میشناسیم، درحالی که چندتا عطر خوب دیگه هم گویا داره، 

Kambiz Kambiz
1405/02/01
در پاسخ به هاشم پور :

تامی هیلفیگر تی

ممنون جناب هاشم‌پور عزیز، تامی هیلفیگر 🇨🇵رو فقط تیشرتشو دارم و هیچکدوم از عطراشو تست نداشتم

دانیال دانیال
1405/02/01
در پاسخ به Kambiz :

ممنون دانیال عزیز، اگرومی دی سیسیلیا رو که اسمشو هم نشنیده بودم، ولی برایت نرولی فراری رو تست داشتم و باید بگم اصلا رایحه ی باکیفیت و طبیعی ارائه نمیده و بیشتر یه حالت مصنوعی و بی کیفیتی از نرولی رو ارائه میده(البته به نظر من) نرولی پرتوفینو تام‌فورد ولی تست نکردم و باتوجه به پیشنهادت، میذارمش توی لیست تست، اگه عمری باقی باشه، ممنون داداش 

اون اولی عالیه... همونه که میخوای ولی پخش و ماندگاری رو باید قیدش رو بزنی سرچ کنی موجوده 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟