دوستان مدت زیادی هست من پیگیر سایت عطرافشان هستم و کاربر های ثابت زیادی رو میبینم که زیر عطر های نیش کامنت گذاشته اند و به قولی پای ثابت اینجا هستن😄، ولی خب نمیدونم از این سایت خرید داشته اند یا پاتوق بحث عای عطری حساب میشه براشون. سوالم اینه که کسی که تا بحال از این سایت خرید نداشته و برای مرتبه اول یه عطر نیش بخواد تهیه کنه، چجوری اعتماد کنه؟ بابت تضمین کالا، بالاخره فیک زن های محترم انقد حرفه ای شدن و قیمت ها جوری شده که حلال خور ها هم به ناچار بازیگوشی میکنن، ممنون میشم راهنمایی کنید
من خیلی زیاد تجربه خرید از عطرافشان داشتم. اصل هست عطرهاشون و ارتباط با مشتری شون هم خیلی خوبه. اصلا نگران نباشید.
با احترام و عرض ادب
سایت عطرافشان یکی از بهترین،جامعترین، شناخته شده ترین و همچنین قابل اعتمادترین سایت های مرجع و امن عطری در ایران است که هر کس با خیال راحت میتونه ادکلن های مورد علاقشو از این فروشگاه معتبر خریداری کند،فلذا شما هم میتوانید با خیال راحت و تضمینی خرید کنید که انشالله خودتون متوجه اصالت کالا و نظمشون خواهید شد، بنده خودم قبلا دنبال سمپل یک ادکلن بودم از طریق یکی از آشناهام که مورد اعتمادم هست و همیشه زحمت خرید بیشتر عطرهام بر عهده ی ایشانه پیگیر شدم ولی نبود به عطرافشان پیام دادم داشت و سمپل را برام فرستادن وقتی دستم رسید از خود کمپانی سمپل نصفه پر شده بود جویا شدم که چرا سمپل یک و نیم میل در واقع نیم میل است البته فقط سوال پرسیدم چون در صداقت بخش فروش سایت شکی نداشتم و ندارم با توفیق ، در ادامه مطلبم قسمت فروش بدون این که به بنده اطلاع بدهند موضوع را پیگیری کرده بودند و دوباره زحمت ارسال سمپل یک و نیم میل کامل را بدون این که هزینه بگیرند بعلاوه یه پرداخت هزینه پستی را برای بنده متحمل شدند و این مرا شوکه کرد که خدایا برای خرید یک سمپل اونم یک و نیم میل تا این اندازه رعایت نظم و مساوات و عدالت در حق و حقوق مشتری !!!!!!!!!!!! البته از یک سایت جامع و معتبر با داشتن مدیری اینچنین فرهیخته و باسواد و لایق و ادمینی کوشا و همه ی همکاران زحمت کش و فعالشونم جز این هم نباید انتظار داشت که همین «صداقت» بهترین سیاستشان در اداره و مدیریت این مجموعه و مرجعِ هنر خلاق و توانمند و معطر می باشد...
از جناب مدیر ارجمند و ادمین گرامی بخاطر مشتری مداری و احترام به حقوق اعضای محترم سایت و سایرین بسیار سپاسگزارم و خوشحالم که سایت دوباره راه اندازی شد و در زمان حاضر در حال فعالیت است...
با آرزوی پیروزی و بهروزی برای کادر مجرب و فرهیخته ی سایت عطرآگین عطرافشان🙏🌺
من خیلی زیاد تجربه خرید از عطرافشان داشتم. اصل هست عطرهاشون و ارتباط با مشتری شون هم خیلی خوبه. اصلا نگران نباشید.
اگر اشتباه نکنم پروفایل شمارو تو قسمت کامنت عطر ها زیاد دیدم. ممنونم از راهنمایی تون
یادش بخیر چند سال پیش که قصد اولین خریدم از عطر افشان رو داشتم از یکی از بلاگر های معروف عطر توی اینستاگرام این سوال رو پرسیدم و اون گفت والا نمیدونم (در واقع منظورش این بود که تاحالا اسپانسر من نشدن یا عطر نیش مجانی بهم ندادن)
در هر حال این سایت کاملا معتبره و تموم اعتبارشم از احترام به مشتری و اصل فروش بودن هست نه تبلیغ بلاگر ها و پاتوق بحث بودن
والا نمیدونم (در واقع منظورش این بود که تاحالا اسپانسر من نشدن یا عطر نیش مجانی بهم ندادن)
سلام این حرف دقیقا صادق هستش الخصوص این بخشش که