دوستان مدت زیادی هست من پیگیر سایت عطرافشان هستم و کاربر های ثابت زیادی رو میبینم که زیر عطر های نیش کامنت گذاشته اند و به قولی پای ثابت اینجا هستن😄، ولی خب نمیدونم از این سایت خرید داشته اند یا پاتوق بحث عای عطری حساب میشه براشون. سوالم اینه که کسی که تا بحال از این سایت خرید نداشته و برای مرتبه اول یه عطر نیش بخواد تهیه کنه، چجوری اعتماد کنه؟ بابت تضمین کالا، بالاخره فیک زن های محترم انقد حرفه ای شدن و قیمت ها جوری شده که حلال خور ها هم به ناچار بازیگوشی میکنن، ممنون میشم راهنمایی کنید
وقت بخیر 🌸
از بابت اصالت و سیستم پیگیری و همچنین بستهبندی و سالم رسیدن کاملا مطمئن باشید .. ضمنا مجموعه عطرافشان کاملا معتبر ، بسیار قدیمی و منصف هم هست !
وقت بخیر 🌸
از بابت اصالت و سیستم پیگیری و همچنین بستهبندی و سالم رسیدن کاملا مطمئن باشید .. ضمنا مجموعه عطرافشان کاملا معتبر ، بسیار قدیمی و منصف هم هست !
شما تجربه خرید مکرر داشتین؟
وقت بخیر 🌸
وقت بخیر 🌸
وقت بخیر 🌸
شما تجربه خرید های مکرر داشتین؟
سلام، من تجربه خرید قبل از عطرافشان داشتم اخرین خرید سال ۹۴ بود محصول اصل و برخورد و زمان ارسال رضایت بخش بود، و فکر میکنم به دلیل این ازادی بیان که در این سایت است اگر شخصی خرید نادرستی داشته حتما در سایت اطلاع میداد و من تا الان این را ندیدم و اینکه سایت ضمامت محصول و بازگشت ان در صورت غیر اصل بودن را داره، اینها باعث میشه من خیالم از سایت عطرافشان راحت باشه
سلام وقتتون بخیر
من از اینجا سه ادکلن خریداری کردم دو دیزاینری یکی نیش و چندین و چند سمپل در طول زمان
خداروشکر همه ی خرید ها اورجینال بودند و سالم به دستم رسیدند
وقت بخیر 🌸
بله قطعا ، چندبار خرید داشتم
یادش بخیر چند سال پیش که قصد اولین خریدم از عطر افشان رو داشتم از یکی از بلاگر های معروف عطر توی اینستاگرام این سوال رو پرسیدم و اون گفت والا نمیدونم (در واقع منظورش این بود که تاحالا اسپانسر من نشدن یا عطر نیش مجانی بهم ندادن)
در هر حال این سایت کاملا معتبره و تموم اعتبارشم از احترام به مشتری و اصل فروش بودن هست نه تبلیغ بلاگر ها و پاتوق بحث بودن