Sobhan javaheri Sobhan javaheri
3
1405/01/28

تاثیر بوی سیگار اطرافیان بر روی عطر و روایح خودم

سلام و خداقوت خدمت همه عزیزان امیدوارم تو این شرایط عجیب و پیچیده سرحال و قبراق باشید،

خودم آدم سیگاری نیستم ولی خیلی شده که تو مهمانی و دورهمی های مختلف تاثیر سیگار اطرافیان که کشیدن رو تو عطر خودم احساس کردم با اینکه عطر اورجینالی هم زده بودم!

میخواستم نظر و تجربه شمارو بدونم با توجه به اینکه کمتر عطری با بوی سیگار هماهنگی داره،راهکار شما تو این موقعیت ها چیه؟،تمدید عطر پی در پی یا چی؟

شهرزاد شهرزاد
1405/01/28

این مساله واقعا من رو اذیت میکنه. عطر خوب میزنی بعد از مهمونی که برمیگردی موها و همه ی جونت بوی گند سیگار گرفته. این عادت «روشنفکرانه» که سیگار به کرات داخل محیط بسته و شلوغ کشیده میشه رو اصلا نمیفهمم. بابا برید لااقل بغل پنجره! راهی جز تمدید پی در پی در مهمانی من نیافتم. 

در پاسخ به شهرزاد :

این مساله واقعا من رو اذیت میکنه. عطر خوب میزنی بعد از مهمونی که برمیگردی موها و همه ی جونت بوی گند سیگار گرفته. این عادت «روشنفکرانه» که سیگار به کرات داخل محیط بسته و شلوغ کشیده میشه رو اصلا نمیفهمم. بابا برید لااقل بغل پنجره! راهی جز تمدید پی در پی در مهمانی من نیافتم. 

با درود

دیگه کمتر جایی رو پیدا میکنید که از بوی سیگار در امان باشی،به جز چند تا عطر انگشت شمار که اتفاقا با بوی سیگار حتی بهترم میشن،بقیه عطرارو مثل لیتون که به خودی خود زیاد جون نداره از کار میندازه بوی سیگار😑

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟