دوستان اگر بخواید ۳ عطر معتدل ارجینال و اقتصادی معرفی کنید(مثلا در حدود قیمت عطر های لالیک و بنتلی یا برندهای کمتر شناخته شده) کدوم ها هستند. ترجیحا تلخ و چوبی...
سلام...
#ایو روشه کویر وتیور Cuir Vetiver
#هوگو بوس باس من 2021 Hugo Man 2021
.
Zara Sunrise on the Red Sand Dunes Intense
سپاسگزارم آقا دانیال. به لحاظ پخش بو و ماندگاری کدام رو بهتر می دونید؟ مثلا هیچکدام پخش بوی ۲ ساعته تا حدود یک متر دارند...؟
سلام...
.
ممنون امیر خان. هوگو بوس من(نسخه لیمیتد ادیشن) را حدود ده دوازده سال قبل از یکی از فرودگاه های عربی به قیمت نسبتا گران ۷۰ دلار خریداری کردم. کیفیت خیلی خوب و پخش بو و ماندگاری مناسبی داشت. از عطرهای مورد علاقه ام بود...
سپاسگزارم آقا دانیال. به لحاظ پخش بو و ماندگاری کدام رو بهتر می دونید؟ مثلا هیچکدام پخش بوی ۲ ساعته تا حدود یک متر دارند...؟
بنظرم اول بنز بعد هم بنتلی اینفینیتی اینتنس و در آخر بنلی فور من بلک ادیشن... البته فرق عجیب ندارند بصورت میلیمتری فاصله دارند شما با پاف بیشتر این کمبود رو میتونید جبران کنید ولی هر سه رایحه جالب و با کیفیتی دارند بنظرم مخصوصا دو تا اولی.
بنظرم اول بنز بعد هم بنتلی اینفینیتی اینتنس و در آخر بنلی فور من بلک ادیشن... البته فرق عجیب ندارند بصورت میلیمتری فاصله دارند شما با پاف بیشتر این کمبود رو میتونید جبران کنید ولی هر سه رایحه جالب و با کیفیتی دارند بنظرم مخصوصا دو تا اولی.
ممنونم
سلام...
.
سلام و ارادت، هوگو من پخش و ماندگاریش چقدره؟
سپاسگزارم
سلام و ارادت، هوگو من پخش و ماندگاریش چقدره؟
درود
ماندگاریش به نسبت خوبه، تا ۵ -۶ ساعت، پخشش متوسط هست