Alireza Alireza
6
1405/01/27

عطر حال خوب کن...

سلام 

به تازگی ایسی میاکه لئو پورهوم رو گرفتم و خیلی حال خوب کنه برام و بهش اعتیاد پیدا کردم روزی ۱۰ بار تمدیدش میکنم،پخش و ماندگاری خاصی نداره و حس میکنم فقط از اون نوت اولیش این حس خوب رو میگیرم میخاستم بدونم عطر هایی هستن که ابن حس رو زمان بیشتری بشه ازشون گرفت؟ یا عطر هایی که همینجورین ولی پخش بو و ماندگاری بیشتری دارن

(از بولگاری تایگار خوشم نیومد فک میکنم بخاطر نوت امبروکسان)

دانیال دانیال
1405/01/27

شما که ایسی باز هستید این ها رو امتحان کنید...پخش ماندگاری بهتری دارند.. 

L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme #ایسه میاکه لئو بلو د ایسه پور هوم L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme _بلو

L'Eau d'Issey Pour Homme Intense #ایسه میاکه لئو د ایسه پورهوم اینتنس L'Eau d'Issey Pour Homme Intense _اینتنس

Amir_mp Amir_mp
1405/01/27

با سلام، اون حس خوب رو احتمالا بخاطر نت‌ یوزو و به لیمو گرفته باشی که اتفاقا منم خیلی دوسش دارم، این دو عطری هم که جناب دانیال معرفی کردند هیچکدوم فضای لئو پور هوم رو ندارند، حتی بلو ماندگاری خیلی پایینی داره و گیاهی هست فضاش، اینتنس هم نت‌های دودی زعفرانی توش بولد هست نه مرکباتی ...

متاسفانه هیچ گزینه‌ای هم برای پیشنهاد ندارم مگر اینکه بگردید تو عطرهای با نت یوزو و به لیمو 

دانیال دانیال
1405/01/27
در پاسخ به Amir_mp :

با سلام، اون حس خوب رو احتمالا بخاطر نت‌ یوزو و به لیمو گرفته باشی که اتفاقا منم خیلی دوسش دارم، این دو عطری هم که جناب دانیال معرفی کردند هیچکدوم فضای لئو پور هوم رو ندارند، حتی بلو ماندگاری خیلی پایینی داره و گیاهی هست فضاش، اینتنس هم نت‌های دودی زعفرانی توش بولد هست نه مرکباتی ...

متاسفانه هیچ گزینه‌ای هم برای پیشنهاد ندارم مگر اینکه بگردید تو عطرهای با نت یوزو و به لیمو 

نه کاملا باهات مخالفم... 

ر رها ر رها
1405/01/27

درود
پیدا کردن بوی مشابه ایسی میاکه ها از سخت ترن کارهای دنیا است. نمی دانم شاید برای من اینطور بوده و هنوز هم هست. 
کم ریسک ترین کار همین است در همین برند انواع نزدیک تر دیگر را تست کنید که شانس موفقیت تان را بسیار بالا می برد. ایسی ها در موتور و فاز دوم ناپیداشان، همگی کم و بیش یک معماری و کانسپت امضای مشترک دارند.
بهترین ماندگارهایشان شاید همین دو موردی باشند که در پاسخ بالا دوست ارجمند معرفی کردند. بماند که هم لئو بلو و هم پورهوم اینتس در رایحه فوق العاده اند به ویژه لئو بلو که علنا مغ و ساحر صحنه ها است.

اما اگر بخواهید از بهشت امن ایسه ای بیرون بیایید و درجه ریسک و انعطاف را 20-30 درصدی بالا ببرید:
#بولگاری پور هوم اکستریم 
اگر بتوانید سختی پیدا کردنش را هموار کنید، بعد از اولین بوییدن، حس می کنید با جنگلی بهشتی طرفید که خط و مرز تمایزش با جنگل های ایسه ای زیر علف های چای گم شده.

Note de Yuzu #جیمز هیلی نویت د یوزو Note de Yuzu  درود اگر پیدا کنی بهترین گزینه هست 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟