سلام دوستان
یکی از عطرهام چند وقتی بود مایعش از دور افشانش میریخت و بعد از مدتی دیگه اسپری نمیکنه
پرس هم هست هرکار کردم افشانش درنیومد
ینی باید همون روش جابجایی شیشه باشه؟😣
اخه باتلش خیلی کیوته نمیخام عوض شه
باید چکار کرد؟
من این درگیری رو داشتم سر عطر وان من شو... یه شیشه عطر اسپری دار بگیرید کل عطر رو منتقل کنید خیال راحت...
سلام
اگر مثل من شیشه عطر براتون مهم هست ببرید که والف رو عوض کنن. بیشتر هم دوستانی که عطر فیک رو در شیشه اصلی پر میکنن دستگاه کریمپر رو دارن!
سلام
اگر مثل من شیشه عطر براتون مهم هست ببرید که والف رو عوض کنن. بیشتر هم دوستانی که عطر فیک رو در شیشه اصلی پر میکنن دستگاه کریمپر رو دارن!
سلام
😀نمیدونم از کجا باید دوستان فیک فروشو پیدا کنم
مرسی ❤️
سلام
مرسی ❤️
همه عطر فروشان دارن اگه ازشون بخواهید از زیر میز اون دستگاه رو براتون درمیان و کارتون رو راه میندازن
همه عطر فروشان دارن اگه ازشون بخواهید از زیر میز اون دستگاه رو براتون درمیان و کارتون رو راه میندازن
چندجا رفتم انجام ندادن
جاهای دیگرو باید سر بزنم
مرسی💕
سلام
مرسی ❤️
سلام
اگر شیراز هستین بهتون آدرس بدم اگر هم تهران جاهایی مثل بازار بزرگ. توی فروشگاه های لوکس دنبالش نباشید. هرجایی که میگین من از این خرید نمیکنم مطمئن نیست احتمالا داره!
اکثرا برای پر کردن دوباره عطر استفاده میکنن تعداد محدودی هم برای کمک به مشتریانشون که مشکل شما رو دارن.
سلام
مرسی ❤️
سلام
اگر شیراز هستین بهتون آدرس بدم اگر هم تهران جاهایی مثل بازار بزرگ. توی فروشگاه های لوکس دنبالش نباشید. هرجایی که میگین من از این خرید نمیکنم مطمئن نیست احتمالا داره!
اکثرا برای پر کردن دوباره عطر استفاده میکنن تعداد محدودی هم برای کمک به مشتریانشون که مشکل شما رو دارن.
سلام
چه جالب پس میرم جاهایی ک خرید نمیکنم🤗
امیدوارم درست بشه. مرسی