سلام به همه عطرشناسان و خبرگان این حوزه
مدتی است که در دنیای عطرها به دنبال “امضای” شخصی خود هستم و در این مسیر، عطری که بیش از همه با روح و سلیقه من عجین شده، لالیک مشکی (Lalique Encre Noire) بوده است. بارها سعی کردهام به عطرهای دیگر روی بیاورم، اما در نهایت همیشه به این رایحه خاص بازگشتهام.
مشکل اصلی من با این عطر ، پخش بوی (Sillage) نسبتاً کم آن است. در حالی که ماندگاری آن برایم قابل قبول است، دوست دارم امضای عطری من در محیط اطرافم بیشتر حس شود و تأثیرگذارتر باشد.
با توجه به اینکه به دنبال رایحهای دقیقاً مشابه و اورجینال لالیک مشکی هستم و از جانب مشابهتهای نزدیک یا عطرهایی که صرفاً “الهام گرفته” از آن هستند، رضایت کامل ندارم
آیا جایگزین دیگری که ضمن وفاداری کامل به DNA رایحه لالیک مشکی، بتواند حضور قویتری را در فضا ایجاد کند وجود دارد؟
پیشاپیش از راهنماییها و تجربیات ارزشمند شما سپاسگزارم.
سلام. اتفاقا بنده هم چندی است دنبال یک عطر ارجینال اقتصادی و نه اماراتی با پخش بوی مناسب(حداقل دو ساعته) در مایه های لالیک انکر نویر و هی وود راکی مانتین هستم. خوشحال میشم دوستان با تجربه این محفل راهنمایی بفرمایند. حداکثر تا ۸ میلیون تومان
با سلام
خودم بوش نکردم ولی شنیدم مشابه هست. نمونه ارزان با پخش قوی هم بنظرم باید تو اماراتی ها مثل fennecبگردید.
شاید این بد نباشه....
#بنتلی اینفینیتی اینتنس (اینفینیت اینتنس) Bentley Infinite Intense
ای دیگه ته ماجراس
Dignifide house of sillage
سلام
میتونید نسخه اکستریم انکر رو تست کنید