با سلام بر دوستان و اساتید عطرافشان
متاسفانه چند روز پیش در فروشگاه معروف میدان آرژانتین، فروشنده یک عطر ایرانی رو روی دستم تست کرد و بخشی از آن مایع موسوم به عطر روی آستین کاپشنی که پوشیده بودم اسپری شد. برام به شدت بوی نامطلوبی داشت و حالا از اون روز لباسم رو یکبار به طور کامل در ماشین لباسشویی و سه بار آستینش رو با دست شستم و در معرض هوا هم قرار دادم، اما نمیره که نمیره. نمیدونم چی تو اینا میریزند. آیا میتونید راهکاری در جهت این موضوع بهم پیشنهاد کنید که چیکار کنم که این بو برطرف بشه؟ جدا سپاسگذار خواهم شد
آلالیتا خانم عزیز، سلام.
راست اش من جایی این راهکار رو شنیده بودم که از این قرار بود : لباس رو در هوای آزاد و نور آفتاب قرار بدید و یک اسپری از آب خالص تعبیه کنید و در فاصله زمانی معینی، به کرّات نقطه ی مورد نظر رو مرطوب و نمناک کنید و اجازه بدید تا خشک بشه و نم لباس تبخیر؛ و این روند رو تا جایی تکرار کنید که مثمر ثمر واقع بشه.
اگر تهران هستید که خب بسیار هم این چند روزه بادخیزه...
اگر هم نتیجه حاصل نشد می تونید از خشکشویی ها مشورتی بگیرید شاید تدبیر صلاح تری در آستین داشته باشند... 🤔
سپاس مکسین عزیز. راه حل موثری به نظر میاد
درود بر شما خانم آلالیتای عزیز 🌸
بهنظرم یکراست برید سمت خشکشویی و اینقضیه رو مطرح بفرمایید
احتمالا به تار و پود نفوذ کرده بخاطر بیسش
درود بر شما خانم آلالیتای عزیز 🌸
بهنظرم یکراست برید سمت خشکشویی و اینقضیه رو مطرح بفرمایید
احتمالا به تار و پود نفوذ کرده بخاطر بیسش
سپاس مهدیس عزیز به عنوان آخرین راه حتما در نظر میگیرم
خب میخوام نتیجه استفاده از راهکارهای ارائه شده از سوی دوستان را بگم تا اگر دوستان دیگه ای به این مشکل برخوردند، براشون مفید باشه. ترکیبی از راه های اسپری آب و هوای آزاد و روی شوفاژ گذاشتن مفید بود، البته قبل از روی شوفاژ گذاشتن هم باز آب روی لباس اسپری کردم که فکر کنم خیلی مهم باشه، تا الان که حدود پنج تا شش بار تکرار کردم به فاصله ی حدود ۷ الی ۸ ساعت خیلی خیلی بهتر شده و بوی نامطبوع تقریبا محو شده.
سپاس از دوستانی که همفکری کردند و راه حل نشون دادند.