سلام دوستان عزیزم وقتتون بخیر
راستش من یه عطر گرم و روزانه میخوام
میخوام که اول از همه بازخورد اور باشه یعنی مثل یسری عطرا نباشه که سنگین باشن و برای مثلا بالا ۳۰ سال مناسب باشه چون از نظرم این عطرا نهایت بازخوردش از اقایونه😅البته شایدم اینجور نباشه،البته اینجورم نیست که فقط برای بازخورد بخوام خلاصه بگذریم طولانی شد
چندتا دکانت عطر پس از برسی های طولانی که داشتم گرفتم تست کردم ولی متاسفانه هیچکدوم پسندم نشد
اول از همه جوپ هوم لهپارفومبود که با توجه به قیمت و پرفومنس بی نقص بود ولی خب از نظرم رایحه میل به زنانگی داشت
دوم هم ولنتینو اومو بورن این روما اینتنس ادو پارفوم،رایحه بشدت قشنگی داشت برام ولی اصلا از پرفورمنس راضی نبودم
سومی هم استرانگر ویت یو اینتسلی،از نظرم بسیار عطر خوش ساخت و با کیفیتی بود ولی خب به شخصیت و استایلم زیاد نمیخوره انگار داره میگه که بمن توجه کنید من خب درونگرام و استایلمم معمولا مشکی البته سنمم ۲۲ هست
استرانگر ابسولوتلی هم یه باتل کامل ازش دارم عالیه برام ولی خب بنظرم برای روزانه یکم سنگین هست
اخرین دکانتی هم که داشتم ازارو موست وانتد ادوپارفوم،پرفورمنس خوبی داشت برام ولی رایحه رو نپسندیدم یعنی حس کردم برای استفاده روزانه برای استایل های مشکی مناسبه و زیاد به اصطلاح عطر برونگرایی نیست ولی متاسفانه بخاطر رایحه سنتتکی که از نظرم داره نمیتونم استفادش کنم
خلاصه نزدیک ترین عطری که برای شرایطی که عرض کردم ازارو موست وانتد ادوپارفوم بود ولی خب بخاطر رایحه سنتتیکش از نظرم خط خورد
خوشحال میشم پیشنهاد های شمام بشنوم🙏🌹
با سلام ... بنظرم این کار کارون خیلی پخشش قویه
#کارون پور ان هوم د کارون له سویر Pour Un Homme de Caron Le Soir
و همچنین برند Moudon بخاطر غلظت بالای عطرهایش پخش خوبی هم دارند میتونی نمونههای طبع گرمش مثل grace و arcane رو هم تست کنی ....
ولی اگر برای این روزها و تابستان میخوای بنظرم برو سمت عطرهای معتدل، اونجا گزینههای بیشتری هست.
موفق باشی 😉
دنبال همچین کامنتی میگشتم لطف کردی ازوقتی که گذاشتی حتما دکانتشو تهیه میکنم علاقهمند شدم
جدیدا پرادا لونا روزا بلک هم به نت و فضاش علاقه مند شدم دکانت اونم میخوام تهیه کنم
کلا کارایی که مد نظرمه ایناس نه مارلی و دیور این داستانا
با سلام. خب مسئله دو چیز میشه یکیعطر مناسب فصل و یکیعطر امضا
در مورد عطر مناسب فصل
#ژان پل گوتیه له بو له پرفیوم Le Beau Le Parfum رو پیشنهاد میدم با بوی نارگیلی از طرف خانمها بسیار تعریف میشه و اما در مورد عطر امضا این قضیه کمی متفاوته و چیزی که بشه با استایل بلک و سن زیر ۲۵ ست کرد کمیمحدود میشه اگه مسئله سن رو فاکتور بگیریم برای استایل بلک من
#پارفومز د مارلی هرود Herod و
#بولگاری من این بلک (بلگاری من مشکی) Bvlgari Man In Black رو پیشنهاد میدم چون عطرهای تنباکویی(که بوی آلبالو میدن) برای استایل مشکی عالین و
#تام فورد آمبر لیدر 2018 (امبر لدر 2018) Ombre Leather 2018 ولی اگه فاکتور سن رو درنظر بگیریم به نظرم
#مرسدس بنز له پارفوم ( لی پرفیوم) Mercedes Benz Le Parfum که قیمت مناسبه دادو تقریبا سه فصله و داد نمیزنه و برای افراد درونگرا بهتره و حتی اکه کلیشه ای نباشه خود کرید اونتوس (یا کپی هاش) هم رو میشه در نظر گرفت