💚Elizabeth Taylor 🦚

سلام

تا حالا از برند الیزابت تیلور مخصوصا لاین diamond ش تست داشتید؟

فقط میدونم بیشترشون روایح شرقی گلین ولی میخواستم بدونم ایا رایحه قدیمی دارن یا مدرنن

اصلا دکانت و سمپل ازش وجود نداره. ممنون میشم اگر تست داشتید راهنمایی کنید. 

Fatimah Fatimah
1405/01/09

من فقط باتل های خوشگل و خوشرنگش که فکر کنم بنفش بود تو ذهنمه . هیچوقت ندیدم تو ایران جایی داشته باشن اولین بار تو فرگرام دیدم. 

سلام 

نه رو روایح مدرن کار نمیکنن اکثرا با جابجایی نت ها یه رایحه کلاسیک خلق میکنن که جذاب هستش ، اگه دنبال روایح مدرن هستید در برندهای که تو سبک مد کار میکنن باید جست‌وجو کنید ، چون این تیپ برندها خالق اثر های مدرن و جدید محسوب میشن هرچند گاهی عطر هاشون توسط شخصی نچندان نام آشنا تولید شده باشه .

در پاسخ به Fatimah :

من فقط باتل های خوشگل و خوشرنگش که فکر کنم بنفش بود تو ذهنمه . هیچوقت ندیدم تو ایران جایی داشته باشن اولین بار تو فرگرام دیدم. 

سایت ارشاکو و ریحا موجودن. ولی نمیدونم چجوریه بوشون🌝

در پاسخ به Huseyin_taheri_official :

سلام 

نه رو روایح مدرن کار نمیکنن اکثرا با جابجایی نت ها یه رایحه کلاسیک خلق میکنن که جذاب هستش ، اگه دنبال روایح مدرن هستید در برندهای که تو سبک مد کار میکنن باید جست‌وجو کنید ، چون این تیپ برندها خالق اثر های مدرن و جدید محسوب میشن هرچند گاهی عطر هاشون توسط شخصی نچندان نام آشنا تولید شده باشه .

حدس منم اینه فضای کلاسیک گلی داشته باشن. ممنونم🍃

در پاسخ به نوشافرین :

درگیر این برند نشوید ارزش خرید در اون حد رو نداره و هنگام تست متوجه خواهید شد که رایحه آشنا رو تست میکنید که با تعویض رایحه یک نت در هرم بویایی ایجاد شده 

در پاسخ به نوشافرین :

درگیر این برند نشوید ارزش خرید در اون حد رو نداره و هنگام تست متوجه خواهید شد که رایحه آشنا رو تست میکنید که با تعویض رایحه یک نت در هرم بویایی ایجاد شده 

در پاسخ به Huseyin_taheri_official :

کدومشون رو تست کردید؟

درود ها 

من وایت دایمند و بلک پرل رو دارم ...

هردو فضای کلاسیک و سنگینی دارند .

ولی وایت دایمند که مشهور ترین عطرش هست واقعا شیک و زیباست.

در پاسخ به آقای سیوت :

درود ها 

من وایت دایمند و بلک پرل رو دارم ...

هردو فضای کلاسیک و سنگینی دارند .

ولی وایت دایمند که مشهور ترین عطرش هست واقعا شیک و زیباست.

تعریفشو زیاد شنیدم. خیلیییی مممنوننم🥰

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟