مهرداد مهرداد
38
1405/01/09

سایت ایرانوس

درود 

دوستی در پاسخ به پرسش یک عزیز ،سایت ایرانوس رو معرفی کردن که معتبره و قیمتش مناسب .

چک کردم سایتشو و برام جای تعجب داشت ، چون قیمتهاش از همه جاهای دیگه کمتر بوده ( حدود ۱۰ _ ۲۰ درصد )

کاملا سایت مطمئنی هست؟

سایتی هم هست به اسم عطربان(ظاهرا بازار تهران هستند) که قیمت ها از سایر سایت ها مناسب تر هست. البته من تجربه خرید نداشتم و در همین پرسش و پاسخ های عطرافشان آشنا شدم. محصولاتشون هم محدودتر هست ظاهرا...

مهرداد مهرداد
1405/01/09
در پاسخ به Athena of Greece :

با سلام و عرض ادب و آرزوی سالی خوب برای همه.
من تا به حال از این سایت که میفرمایید خرید نداشتم اما اگر علت شکتان مقایسه با قیمتهای مثلاً عطرافشان است، باید بگویم که مع الأسف عطرافشان گرانفروش است. عطرافشانی که زمانی وزین و فخیم بود امروزه روز تنها به یک چیز می اندیشد!. سایتهای معتبری مثل خلیفه چی و عطر امین نیز قیمت برخی عطرهایشان را مثلاً نسبت به تابستان تا صد درصد! افزایش داده اند که صدالبته با میزان افزایش قیمت دلار در این مدت همخوانی ندارد و آن هم مقداری گرانفروشی به حساب می آید اما قیمت برخی از همین عطور در عطرافشان حدود دویست درصد! افزایش داده شده که حکایت دیگری است...شاید خودتان هم متوجه شده باشید که اینجا حتی نسبت به دیروز هم افزایش قیمت بارز داشته اند!!!!!  هدفم از نوشتن این جملات این بود که بگویم اینطور نشود که خدای نکرده حالا اگر سایتی به مخاطب خود احترام می گذارد و به سود منصفانه خود قانع است مورد سوءظن واقع شود و از بی مهری ما و مردمان در کار خود دلسرد گردد. اتفاقاً اینها را اگر اصل فروشند و در کارشان غل و غشی نیست، باید خیلی بیشتر حمایت کرد و برعکس. 

درود بر شما

متشکرم از توضیحتون 

همینطور هست که میفرمایید . یک سری از صنف ها و مشاغل طوری هست که نمیشه بادی به هر جهت قیمت کالای خودشون یا مزد کارشون رو افزایش بدن.

مثلا نانوایی ،تاکسی و... طوری هستن که سالانه بسته به شرایط یکبار ،دو یا سه بار افزایش قیمت مصوب دارن و خب اون با توجه تورم نابجای کشور و ماست و بحثش جداست .

یا اصناف مختلف رو اگر بخوام مثال بزنم ، خیاطی .

من ۳ ماه پیش یه شلواری رو دوخته بودم ، اجرت بود یه عددی .

امروز پارچه بردم برای شلوار مجددا ، ۲۰۰ هزار تومن اومده بود روش ، با توجه به نرخی که صنف خودشون اعلام کرده بود .و برگه هم داشتن.

من پرستار هستم . حقوق پارسال من بوده ماهیانه ۱۷ میلیون تومان ، بعلاوه مقداری تعرفه و اضافه‌ی کار .

امسال که هنوز مشخص هم نیست چقدر هست ، بعد ۱۲ ماه احتمالا قرار هست ۳۰ درصد افزایش حقوق داشته باشم .( با توجه به افزایش قیمت‌های ۲۰۰ الی ۳۰۰ درصدی کالاها در همین یکسال .

زیاده گویی نکنم .

برخی مشاغل آزاد هم هستن ، مثل بازار ، عطر و یا... 

که در واقع نظارتی روشون نیست ، به دلایلی که میدونیم.

خب ، عملا فروش و قیمت گذاری با توجه به دلار هست .

مثال بزنم خدمتتون ، عطر له ارک ارژنتیوم رو حدود ۸ ماه پیش خریداری کردم با دلار ۷۰ تومن ، که اون تایم عطرافشان قیمت گذاری کرده بود ۱۰ تومن حدودا .

حوالی دی ماه با دلار تقریبا ۱۲۰ _ ۱۳۰ تومنی قیمت زده بودن ۲۰ تومن تقریبا .

وضعیت دی ماه پیش اومد ، خود کشور درگیر بود .قیمت دلار افزایش نداشت . همون عطر شد ۳۴ تومن ( دقیقا یادم هست )

شد اتفاقات شروع جنگ . بازار معاملات عملا بسته شد . قیمت دلار اما همونه تقریبا و توی رنج ۱۳۰_ ۱۴۰ تومنه امروز هم .

اما همین الان ، همون عطر له آرک قیمتش در همین سایت عطرافشان شده ۵۲ میلیون ۵۰۰ هزار تومان .

ببینید 

بازار عطر هیج نرخ مصوبی نداره .

قیمت گذاری هم اگه ساده بخوایم بگیم عملا دست خود فروشنده‌هاست و خودشون دسته‌ای ( سعی کردم واژه ی متشخصانه‌ای استفاده کنم ) بالا میبرن .

مثلا میبینن فلان سایت آمواجو زده ۶۰ میلیون ، سایت همسایه میگه خب پس من که قیمتم ۳۵ بود هفته پیش ، الان میکنم ۵۰ تومن ، ۱۰ تومن هم از اون سایت کمتر میدم ، پس تو رقابت برنده م ، افزایش قیمت هم دادم عملا😎💪🏻 .

بصورت ساده کلیت موضوع همینه .

شاید من یا شپا از عطرافشان خرید عطر نکنیم و فضای اینجا ، بستری برای حضور دوستان عطرباز هست و معروف شده در زمینه‌ی ریویو و برقراره .

اما در واقع ، بصورت واضح سایت عطرافشان و سایتهایی ازین دست ،که روزانه و حتی با اینکه دلار ثابته ، افزایش قیمت میزنن خائن هستن به خریداران عطر .

و خودشون باعث میشن قیمت عطر بالا بره .

طولانی نمیکنم .

اینکار صرفا توهین به حق دوستاران عطر و خیانت به اونها هست ، با تشکر 

مهرداد مهرداد
1405/01/09
در پاسخ به ماهلیلی :

سلام

خودمم درگیر همین موضوعم

خرید داشتم ولی تا به حال نرسیده

اگر رسید بهتون اطلاع میدم

درود 

اینکه فرمودید تا به حال نرسیده حس کردم چند ماهی انگار از سفارشتون گذشته و نرسیده 

اگه اینطوره امیدوارم زودتر برسه و پیگیری هم بفرمایید 

مهرداد مهرداد
1405/01/09
در پاسخ به دانیال :

سایت معتبری هست ولی پشتیبانی جالبی نداره... 

این خوب نیست .

مثل عطر ۱۹ که در نهایت با توهین مستقیم به خریدارن خودش بساطش رو جمع کرد

مهرداد مهرداد
1405/01/09
در پاسخ به HOMON :

سلام و احترام

در چند سال اخیر، چند مورد خرید داشتم که همگی اوکی بوده و بدون هیچ مشکلی.

امیدوارم برای شما هم همینطور باشه..

عرض ادب 

ممنونم ، فعلا که نخریدم . خواستم مطمئن شم که طبق گفته شما و دوستان از بابت اعتبار اوکی هست.

ببینیم دوستان فروشنده عطر تا کجا میخوان خودکفا قیمتها رو بالا ببرن تا توی این آشفته بازار به یه نوایی برسن.

مهرداد مهرداد
1405/01/09
در پاسخ به محسن جمالیان :

سلام 

من خودم چند باری از این سایت خرید داشتم ، هم عطر هم لوازم آرایشی ، کلا قیمت های منصفانه ای دارن و کاملا معتبره‌ن ، مخصوصا تستر ها رو میشه گاها با قیمت خیلی پایین تری میشه تو سایتشون پیدا کرد 

وقت بخیر 

ممنونم ازتون جناب جمالیان .

همینطوره ، یه سری از کارهاش فعلا قیمت قابل قبولی دارن

مهرداد مهرداد
1405/01/09
در پاسخ به سلطان عطربازهای ایران و توران :

ایرانوس کدوم عطر داره ارزون می‌ده؟  

به نسبت سایت های دیگه و عطرافشان که روزانه یکی دو تومن بالا میبرن ، اغلب عطراش پایین تره

مهرداد مهرداد
1405/01/09
در پاسخ به آلالیتا :

من چندسال پیش یک تجربه بد داشتم ازشون. یک عطر لالیک خریدم که درب باتلش نشتی داشت و دستم را هم برید. چندتا سمپل هم خریدم که به نظرم نیومده اصل نباشند. حالا در این تناقض دیگه تصمیم با خودتونه. اما من فکر نمیکنم دیگه خرید کنم 

درود

ممنونم از راهنماییتون

مهرداد مهرداد
1405/01/09
در پاسخ به Huseyin_taheri_official :

پیشنهادم اینه اگه تو سایت عطرافشان موجودی نبود 

از ا.ل.ی.س.ا  پ.ر.ف.ی.و.م خرید کنید تا ب الان گزارش فیک بودن نشنیدم ، هرچند کمی دیر به دایرکت جواب میدن ولی مشکلی نداره ( منظورم ۲۴ ساعته آنلاین نیستن مثل دیجی کالا ) ولی در کل خوبه ، تنها مشکل من با اداره های پستی هستش که گاهی مرسولات تو جا به جایی اصلا مراعات نمیکنن وسیله شکستنی هستش . 

درود

اگه توی عطرافشان موجودی نبود از جای دیگه ؟🙂

عطرافشان عملا الان از گرون فروش ترین‌هاست .

الیسا پرفیوم بله ، سایت خوبی هست و قیمت خوبی هم داره

اما به خاطر وضعیت اینترنت الان ز نمیشه وارد سایتشون شد ، وگرنه از گزینه های اول خرید خودم هست اون سایت.

ممنونم از شما

Amirreza Amirreza
1405/01/09

به نظر آپدیت قیمت هاش مال دوماه پیشه

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟