سلام سلام
کسی میدونه من تستر یا سمپل این عطر رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ با توجه به اینکه ۳۰ میله و امکان تهیه دکانتش نیست، دوست دارم حتما قبل از خرید بو کنمش و هیییچجا ندارههه.
سلام
فروشگاه مهان در شیراز باید داشته باشه. گرچه فروش اینستاگرامی داشتن. اگر شیراز هستین ادرس رو خدمتتون عرض کنم
سلام
فروشگاه مهان در شیراز باید داشته باشه. گرچه فروش اینستاگرامی داشتن. اگر شیراز هستین ادرس رو خدمتتون عرض کنم
وای ممنون ولی متاسفانه شیراز نیستم. اگر یه روز به شماره تماسی ازشون دسترسی داشتید اون رو برام بفرستید✨
عطر خوش بویی نیست، من بلایند بای کردم بدترین عطری شد که خریدم. دقت کنید این اتفاق برای شما نیوفتده. حتماً قبلش تست کنید.
برای خودم چند روز اول بوی گونی نون خشک رطوبت خورده رو تداعی میکرد!!! یه نفر هم بهم گفت بوی وید میده :(
وای ممنون ولی متاسفانه شیراز نیستم. اگر یه روز به شماره تماسی ازشون دسترسی داشتید اون رو برام بفرستید✨
چشم حتما. اگر از اونجا گذر کردم شماره رو میگیرم
چیزی نیست چشم بسته خرید بزنید...
چیزی نیست چشم بسته خرید بزنید...
بله بله میدونم، برای همین دنبال تسترش هستم.
عطر خوش بویی نیست، من بلایند بای کردم بدترین عطری شد که خریدم. دقت کنید این اتفاق برای شما نیوفتده. حتماً قبلش تست کنید.
برای خودم چند روز اول بوی گونی نون خشک رطوبت خورده رو تداعی میکرد!!! یه نفر هم بهم گفت بوی وید میده :(
وای :)) بوی نون خشک رو نمیدونم ولی من یکی از دلایلی که دنبال تست کردنشم همین بوی پودری و مخدریایه که شنیدم داره.
بله بله میدونم، برای همین دنبال تسترش هستم.
فکر کنم نیست در جهانه... مخصوصا در شرایط حال حاضر..