نسترن نسترن
8
1405/01/07

سمپل عطر China White

سلام سلام

کسی می‌دونه من تستر یا سمپل این عطر رو از کجا می‌تونم تهیه کنم؟ با توجه به اینکه ۳۰ میله و امکان تهیه دکانتش نیست، دوست دارم حتما قبل از خرید بو کنمش و هیییچ‌جا ندارههه.

Pooria Pooria
1405/01/07

سلام 

فروشگاه مهان در شیراز باید داشته باشه. گرچه فروش اینستاگرامی داشتن. اگر شیراز هستین ادرس رو خدمتتون عرض کنم 

نسترن نسترن
1405/01/07
در پاسخ به Pooria :

سلام 

فروشگاه مهان در شیراز باید داشته باشه. گرچه فروش اینستاگرامی داشتن. اگر شیراز هستین ادرس رو خدمتتون عرض کنم 

وای ممنون ولی متاسفانه شیراز نیستم. اگر یه روز به شماره تماسی ازشون دسترسی داشتید اون رو برام بفرستید✨

عطر خوش بویی نیست، من بلایند بای کردم بدترین عطری شد که خریدم. دقت کنید این اتفاق برای شما نیوفتده. حتماً قبلش تست کنید.

برای خودم چند روز اول بوی گونی نون خشک رطوبت خورده رو تداعی می‌کرد!!! یه نفر هم بهم گفت بوی وید میده :(

Pooria Pooria
1405/01/08
در پاسخ به نسترن :

وای ممنون ولی متاسفانه شیراز نیستم. اگر یه روز به شماره تماسی ازشون دسترسی داشتید اون رو برام بفرستید✨

چشم حتما. اگر از اونجا گذر کردم شماره رو میگیرم

دانیال دانیال
1405/01/09

چیزی نیست چشم بسته خرید بزنید... 

نسترن نسترن
1405/01/09
در پاسخ به دانیال :

چیزی نیست چشم بسته خرید بزنید... 

بله بله می‌دونم، برای همین دنبال تسترش هستم.

نسترن نسترن
1405/01/09
در پاسخ به بنیامین :

عطر خوش بویی نیست، من بلایند بای کردم بدترین عطری شد که خریدم. دقت کنید این اتفاق برای شما نیوفتده. حتماً قبلش تست کنید.

برای خودم چند روز اول بوی گونی نون خشک رطوبت خورده رو تداعی می‌کرد!!! یه نفر هم بهم گفت بوی وید میده :(

وای :)) بوی نون خشک رو نمی‌دونم ولی من یکی از دلایلی که دنبال تست کردنشم همین بوی پودری و مخدری‌ایه که شنیدم داره.

دانیال دانیال
1405/01/10
در پاسخ به نسترن :

بله بله می‌دونم، برای همین دنبال تسترش هستم.

فکر کنم نیست در جهانه... مخصوصا در شرایط حال حاضر.. 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟