نوشافرین نوشافرین
18
1405/01/07

رایحه ی چوب صندل

سلام به همگی 💕 

عطر زنانه با بوی چوب صندل سفید با فضای creamy و مخملی و پودریش چی پیشنهاد میدید?(شیرین باشه) نمیخام صندل نت پایانیش باشه میخام کلا از اول تا اخر این رایحه تاپ بمونه.ی بوی شیرین پودری اسموکی مثل عودهای چوب صندل🫠 

در پاسخ به محسن ملکی :

سلام ، وقت بخیر صندل وود از برند اماراتی فنک فکر میکنم دقیقا همون چیزیه که میخواید با پخش و ماندگاری بالا

سلام 

توی ایران هست؟

سلام عزیزم💕

demeter مدل صندل وودش هست اینجا؟

inas inas
1405/01/08
در پاسخ به نوشافرین :

خیلییی بوی زیباییه

پس هرکدوممون پیداش کردیم همو مطلع کنیم😄💕

بله حتما،و راستی اگر از رایحه عود خاصی خوشت اومد و خواستی داشته باشی،انگشتت رو کمی خیس کن و به عود بزن و مرطوبش کن،بعد بذار توی کشوی لباسات،لباسات بوشو میگیرن 😃

در پاسخ به inas :

بله حتما،و راستی اگر از رایحه عود خاصی خوشت اومد و خواستی داشته باشی،انگشتت رو کمی خیس کن و به عود بزن و مرطوبش کن،بعد بذار توی کشوی لباسات،لباسات بوشو میگیرن 😃

پس کلا روشنش نکنم؟ چندتا باید بزارم؟

شهرزاد شهرزاد
1405/01/09

لطافه یه کار داره که فوق العاده چوب صندلی هست و من خودم دوستش ندارم چون چوب صندل دوست ندارم اما احتمالا به کارتون بیاد. Musammam white intense

inas inas
1405/01/10
در پاسخ به نوشافرین :

پس کلا روشنش نکنم؟ چندتا باید بزارم؟

من خودم اتفاقی واسه یک دونه از عودام پیش اومد و لباسام بوشو گرفتن ،دو سه تا بنظرم کفایته البته بستگی به خود عود داره 

یه روش دیگه هم هست شاید جواب بده،عود رو له و پودرش کنیم و توی اون کیسه های سفید چای کیسه ای بزاریم و توی کمد و کشو استفاده کنیم 

در پاسخ به شهرزاد :

لطافه یه کار داره که فوق العاده چوب صندلی هست و من خودم دوستش ندارم چون چوب صندل دوست ندارم اما احتمالا به کارتون بیاد. Musammam white intense

ممنون عزیزم

در پاسخ به inas :

من خودم اتفاقی واسه یک دونه از عودام پیش اومد و لباسام بوشو گرفتن ،دو سه تا بنظرم کفایته البته بستگی به خود عود داره 

یه روش دیگه هم هست شاید جواب بده،عود رو له و پودرش کنیم و توی اون کیسه های سفید چای کیسه ای بزاریم و توی کمد و کشو استفاده کنیم 

مرسی عزیزم👌🏻

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟