سلام به همگی 💕
عطر زنانه با بوی چوب صندل سفید با فضای creamy و مخملی و پودریش چی پیشنهاد میدید?(شیرین باشه) نمیخام صندل نت پایانیش باشه میخام کلا از اول تا اخر این رایحه تاپ بمونه.ی بوی شیرین پودری اسموکی مثل عودهای چوب صندل🫠
سلام ، وقت بخیر صندل وود از برند اماراتی فنک فکر میکنم دقیقا همون چیزیه که میخواید با پخش و ماندگاری بالا
سلام
توی ایران هست؟
سلام عزیزم💕
demeter مدل صندل وودش هست اینجا؟
خیلییی بوی زیباییه
پس هرکدوممون پیداش کردیم همو مطلع کنیم😄💕
بله حتما،و راستی اگر از رایحه عود خاصی خوشت اومد و خواستی داشته باشی،انگشتت رو کمی خیس کن و به عود بزن و مرطوبش کن،بعد بذار توی کشوی لباسات،لباسات بوشو میگیرن 😃
بله حتما،و راستی اگر از رایحه عود خاصی خوشت اومد و خواستی داشته باشی،انگشتت رو کمی خیس کن و به عود بزن و مرطوبش کن،بعد بذار توی کشوی لباسات،لباسات بوشو میگیرن 😃
پس کلا روشنش نکنم؟ چندتا باید بزارم؟
لطافه یه کار داره که فوق العاده چوب صندلی هست و من خودم دوستش ندارم چون چوب صندل دوست ندارم اما احتمالا به کارتون بیاد. Musammam white intense
پس کلا روشنش نکنم؟ چندتا باید بزارم؟
من خودم اتفاقی واسه یک دونه از عودام پیش اومد و لباسام بوشو گرفتن ،دو سه تا بنظرم کفایته البته بستگی به خود عود داره
یه روش دیگه هم هست شاید جواب بده،عود رو له و پودرش کنیم و توی اون کیسه های سفید چای کیسه ای بزاریم و توی کمد و کشو استفاده کنیم
لطافه یه کار داره که فوق العاده چوب صندلی هست و من خودم دوستش ندارم چون چوب صندل دوست ندارم اما احتمالا به کارتون بیاد. Musammam white intense
ممنون عزیزم
من خودم اتفاقی واسه یک دونه از عودام پیش اومد و لباسام بوشو گرفتن ،دو سه تا بنظرم کفایته البته بستگی به خود عود داره
یه روش دیگه هم هست شاید جواب بده،عود رو له و پودرش کنیم و توی اون کیسه های سفید چای کیسه ای بزاریم و توی کمد و کشو استفاده کنیم
مرسی عزیزم👌🏻