حسین T حسین T
15
1405/01/05

بلایند بای موست وانتد

سلام بنظرتون ازارو موست وانتد ادو پرفیوم رو بلایند بای کنم؟ از روایح شیرین‌گورماند خوشم میاد خودم انجلز شیر و استرانگر ویت یو ابسولوتلی دارم خوشم میاد ازشون

در پاسخ به حسین T :

سلام وقتتون بخیر

من برای موقعیت های خاصم عطرایی رو دارم مثل انجلز شیر،کیلیان بلک فانتوم،عود فور گریتنس،کیلیان اولد فشن،یجورایی برای هر موقعیتی دارم عطری که مد نظرم هست تهیه کنم یه عطر گورماند و گرم برای استفاده روزانه هست مثل همین ازارو موست وانتد عطرایی که تگ کردین رو یه نگاه ریز به نت ها انداختم فکر نمیکنم برای موقعیتی که گفتم مناسب باشن..نمیدونم شایدم اشتباه میکنم اگر بنظرتون عطری برای این موقعیتی که گفتم میشناسین بگین البته تا ۲۰ تومن میتونم هزینه کنم براش🙏🌹

عطرای شیرین روزانه ک با کمتر ۲۰ میتونید تهیه کنید

Halloween Man #جسوس دل پوزو هالووین مردانه (جیزز دل پوزو هالوین) Halloween Man 

L.12.12.  Noir #لاگوست ال.12.12 نویر (مشکی) L.12.12. Noir 

Emblem #مونت بلنک امبلم (مون بلان امبلم) Emblem 

البته اون تروساردیه بنظرم روزانه هم اوکیه

Fred_S Fred_S
1405/01/06

خیر . حروم کردن پوله

نه اینکه آزارو ماست وانتد بد باشه بلکه تو کلکسیونتون انجل شیر و استرانگر ویت یو ابسولوتلی رو دارید که بهتر با لول تر هستند. 

حسین T حسین T
1405/01/06
در پاسخ به Fred_S :

خیر . حروم کردن پوله

نه اینکه آزارو ماست وانتد بد باشه بلکه تو کلکسیونتون انجل شیر و استرانگر ویت یو ابسولوتلی رو دارید که بهتر با لول تر هستند. 

مرسی از پیشنهادتون

برای استفاده روزمره برای پاییز و زمستون عطر گورماند با پرفورمنس خوب میتونید معرفی کنید بهم

Fred_S Fred_S
1405/01/06
در پاسخ به حسین T :

مرسی از پیشنهادتون

برای استفاده روزمره برای پاییز و زمستون عطر گورماند با پرفورمنس خوب میتونید معرفی کنید بهم

اها اینجوری که بحثش متفاوته

اگه مثلا انجل شیر رو برای جاهای خاص میخواید ، آزارو ماست وانتد واسه روزانه گزینه خوبیه. مخصوصا نسخه پارفوم که رایحه وانیلی با شروع زنجبیل و بیس چوبی داره . من دارمش ب هیچ عنوان حس مصنوعی ازش نگرفتم.

اما ی پیشنهاد ویژه هم واست دارم 

Amore caffe mancera

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟