به شدت عاشق عطر های گلی هستم 🌸
برای چهار فصل میخام
بین دلینا و والایا موندم، دلینا رو استشمام کردم عاشقش شدم
از لحاظ پرفورمنس و پخش بو و ماندگاری کدوم بهتره؟
و چا بازخوردی از هر کدومش داشتید اگه استفاده کردید؟
اگه روی تن کسی استشمام کردید از نظرتون چطور بوده؟
اقابون و خانم ها راهنمایی کنید🤍🌷
واقعا هیچکدوم
#ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique همون والایاست(طراحش یه نفره) ولی این نسخه فقط یاداور بوی یاس والایا نیست بلکه در بستر میوه اس پس شادابی هم داره، همون والایا اما شاداب تر
ممنونم از راهنماییتون 🌸
من عطرای میوه ای خیلی دوست دارم ولی یه ترسی که دارم اینه که بوی قلیون میوه ای ندن
این عطر بوی قلیون میوه ای نمیده؟
سلام تارا جانم
کدوم به شخصیت شما نزدیک تره؟
والایا زیبا، درونگرا، فهیم، شیک، تمیز و آراسته ست
دلینا جذاب، برونگرا، جوان، لوند، پر از زنانگی و اشتیاق
والایا بین خانوما پر از بازخورد مثبته. مطمئن باشین اسمش رو بار ها ازتون میپرسن.
دلینا رو ولی آقایون بیشتر دوست دارن.
سلام ماهلیلی زیبا🤍🌸
من شخصیت میان گرایی دارم
گاهی درون گرا، گاهی برون گرا
ولی بیشتر برون گرا
دلینا رو خیلی دوست دارم ولی والایا رو تابحال استشمام نکردم
سلام وقتتون بخیر 🌸
مچکرم که انقدر قشنگ پاسخ دادید
من راحت تونستم جوابم رو بگیرم و با این حال فهمیدم انتخابم دلینای زیبا هست ولی برای پاییز و تابستون
اگه اشنایی هم با عطر امواج لاو تیوب رز دارید ممنون میشم راهنمایی کنید🤍
یا یه عطر گلی جذاب برای بهار و تابستون
قربان شما عزیز.
امواج لاو تیوبروز رو خیر، تا کنون امتحان نکردم متاسفانه...
اما برای انتخاب یک عطر با رایحه های گلی که مناسب بهار/تابستون هم باشند یکی دو مورد رو براتون سراغ دارم...
#میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet
و
#بی دی کی پارفومز بوکت دی هانگری Bouquet de Hongrie
هر دوی این موارد رایحه ای دارند بسیار مفرح و شاداب و بلی.. گُلی! برای شمایی که از بامبشل و برایت کریستال لذت می برید هم بسیار پیشنهادی هستند :)
به جز این دو...
#گرلن مون گرلن بلوم آف رز Mon Guerlain Bloom of Rose
( نسخه ی اُ د توالت بیشتر از اُ د پرفیوم در ارجحیت ) هم شاید بتونه توجه شما رو جلب کنه جهت تنپوش کردن یک عطر گلی در دو فصل پیش رو.
بیش از این چند مورد آنچنان حضور خاطر ندارم که بخوام لیست رو کامل تر کنم هرچند حس می کنم اگر ته ذهنم رو محکم تر می تکوندم یه چند عطر دیگه ممکن بود رخی نشون بدن که.. معذرت از این بابت!
البته یک نکته ی بسیار حائز اهمیت هم احتراما می خواستم عرض کنم خدمتتون.. و اون این که بدون امتحان، شناخت و چشیدن طعم رایحه :} خرید عطر خیلی بسیار زیاد کار پرریسکی ست! هم از منظر مالی و هم از.. منظر مالی مجددا. به ویژه که در همین لحظه، میون ریال گرانقدر ما و دلار اجنبی هم تناسب سالمی وجود نداره؛ مگر این که خاطر چرک کف دستتون برای شما عزیز نباشه 👀
قربان شما عزیز.
امواج لاو تیوبروز رو خیر، تا کنون امتحان نکردم متاسفانه...
اما برای انتخاب یک عطر با رایحه های گلی که مناسب بهار/تابستون هم باشند یکی دو مورد رو براتون سراغ دارم...
#میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet
و
#بی دی کی پارفومز بوکت دی هانگری Bouquet de Hongrie
هر دوی این موارد رایحه ای دارند بسیار مفرح و شاداب و بلی.. گُلی! برای شمایی که از بامبشل و برایت کریستال لذت می برید هم بسیار پیشنهادی هستند :)
به جز این دو...
#گرلن مون گرلن بلوم آف رز Mon Guerlain Bloom of Rose
( نسخه ی اُ د توالت بیشتر از اُ د پرفیوم در ارجحیت ) هم شاید بتونه توجه شما رو جلب کنه جهت تنپوش کردن یک عطر گلی در دو فصل پیش رو.
بیش از این چند مورد آنچنان حضور خاطر ندارم که بخوام لیست رو کامل تر کنم هرچند حس می کنم اگر ته ذهنم رو محکم تر می تکوندم یه چند عطر دیگه ممکن بود رخی نشون بدن که.. معذرت از این بابت!
البته یک نکته ی بسیار حائز اهمیت هم احتراما می خواستم عرض کنم خدمتتون.. و اون این که بدون امتحان، شناخت و چشیدن طعم رایحه :} خرید عطر خیلی بسیار زیاد کار پرریسکی ست! هم از منظر مالی و هم از.. منظر مالی مجددا. به ویژه که در همین لحظه، میون ریال گرانقدر ما و دلار اجنبی هم تناسب سالمی وجود نداره؛ مگر این که خاطر چرک کف دستتون برای شما عزیز نباشه 👀
ممنونم دوست عزیز 🌸
واقعا لذت بردم از پیشنهادات و قلم زیباتون 🌷
درود عزیزم 🪻🌱 بهار ِنو مبارک
من والایا رو پیشنهاد میکنم. بدون شک بسیار باکلاس و لطیف و نازه
سلام زیبا جان، نوروز بر شما هم مبارک 🌸
ممنون از نظر زیبات🤍
سلام زیبا جان، نوروز بر شما هم مبارک 🌸
ممنون از نظر زیبات🤍