عطر های Anna sui

سلام دوستان

کسی عطرهای Anna sui رو تست داشته یا ازشون داشته؟

من عاشق باتل هاشونم ولی چیزی از کیفیت و پرفورمنسشون نمیدونم. نظریم راجع بهشون توی سایت نیست

ممنون میشم تجربه یی داشتید بنویسید💕

شهرزاد شهرزاد
1405/01/04

سلام چه سوال جالبی! افسوس که با قطعی اینترنت به فرگرنتیکا دسترسی نداریم و هر عطری کاربران ایرانی درباره ش ننوشته باشن از دیده ی ما پنهان میمونه. من تعریف اون سه تا کار که شکل باتل بستنی هستن رو خیلی شنیدم و به نظرم ارزش خرید دارن. خودم یه موقع تو فکر خرید violet vibe اش بودم ولی ماشاالله لیست خرید انقدر طولانیه که بهش نوبت نرسید. به نظرم آدم روایح میوه ای و شادی از این دست نیاز داره. اگر امتحانشون کردید اینجا ریویو بگذارید تو پیج شون در عطرافشان که ما هم بخونیم! 

در پاسخ به شهرزاد :

سلام چه سوال جالبی! افسوس که با قطعی اینترنت به فرگرنتیکا دسترسی نداریم و هر عطری کاربران ایرانی درباره ش ننوشته باشن از دیده ی ما پنهان میمونه. من تعریف اون سه تا کار که شکل باتل بستنی هستن رو خیلی شنیدم و به نظرم ارزش خرید دارن. خودم یه موقع تو فکر خرید violet vibe اش بودم ولی ماشاالله لیست خرید انقدر طولانیه که بهش نوبت نرسید. به نظرم آدم روایح میوه ای و شادی از این دست نیاز داره. اگر امتحانشون کردید اینجا ریویو بگذارید تو پیج شون در عطرافشان که ما هم بخونیم! 

سلام شهرزاد جان. دقیقا هر وقت نوبت ب خرید میرسه کلی عطر دیگه توی نوبتن ولی حتما تست میکنم و مینویسم. امیدوارم زودتر نت وصل بشه تا خرید عجله یی و ناموفق نداشته باشیم💖

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟