سلام
سال نو جیبتون برخلاف دلتون پر باشه همگی
از بین برندای
آرماف
لطافه
سمام
پاريس-فرنج اونيو
زيمايا
پاريس كرنر
عربيات شوكَر
خدلج
له فالكون
افنان
احمد مغربى
کدوم یکی بهترین مشابه رو دارن برای پگاسوس یا لیتون یا حتی اینترلود؟ واقعا پرفومنس خوبی داشته باشه!
انتخاب هدیه واسه یه ادم اورجینال پوش واقعا سخته
ممنونم از راهنمایی ها !
سلام و وقت بخیر
متاسفانه بنده مشابه خوبی سراغ ندارم برای پگاسوس و لیتون
ولی مشابه بد چرا
آرماف روجیر (یا روگیر) مثلا مشابه لیتون رو تست کردم و در حد 10 دقیقه تجسم ضعیفی از لیتون نشون میده و به یه مسیر دیگه میره.
چون هم قیمتش بالاست هم تبلیغات شدیدی روش میکنن و هم طرف مد نظرتون رو کیفیت حساسیت دارن گول تبلیغات این رو نخورید.
وقت بخیر
برای پگاسوس چیزی سراغ ندارم و احتمالا مشابه با کیفیتی ساخته نشده ، چون در اوردن اون ترکیب نتها و خروجی کار دشواره .
اما برای لیتون سراغ اون برندها نرید ، لالیک وایت این بلک کار خوبیه
و یه برند اصل و نسب دار هم هست.
برای اینترلود هم از افنان سوپرمایسی اینسنس کار بدی نیست ، کلیت کار رو نسبتا خوب در اورده با پخش و موندگاری قوی .
و در آخر توصیه میکنم تا جای امکان سراغ برند هایی مثل احمد مغربی ، سمام ،خدلج و اینا اصلا نرید
از عربی های خوش قیمت نهایتا افنان و آرماف و رصاصی و شاید هم لطافه رو میشه در نظر گرفت . باقی برندها همه هیچ
موفق باشید
سلام.
مشابه خوب پگاسوس عطر Perseus از برند الحمبرا هست (اسمش مشابه یکی از عطرای مارلی هست ولی در اصل کپی پگاسوس هست). یکی از دوستانم داره و هم بو و هم پرفورمنسش خوبه.
لیتون هم مشابه خوب زیاد داره ولی بیشترشون متاسفانه از برندهایی هستن که توی ایران اصلا وارد نمیشن. از همه معروفتر عطر détour noir از برند الحرمین هست که توی ایران پیدا نمیشه و باید سفارش بدید از کشورهای اطراف بیارن. ولی مشابهی که توی ایران پیدا بشه، عطر North Stag Expressions II Deux از برند پاریس کرنر هست که چیزای خوبی در موردش شنیدم.
راستی مراج ابسولو از برند فرنچ اونیو هم مشابه خیلی خوب برای لیتون اکسکلوسیف هست
سلام
برای مارلی لیتون
TORONO از برند ترکیه MAD
این کار را طبق نظرات سایت خارجی parfumo تهیه کردم
طبق نظرات سایت خیلی شبیه به لیتون است حتی یکی از کاربران سایت اعتقاد داشت خود لیتونه و بهتر از خودش البته یکی از کاربران اعتقاد داشت کار یک نت از خود لیتون کم داره و این جذاب ترش کرده
متاسفانه لیتون اصل را من نداشتم اما این کار به محض اسپری روی بدن بوی نارنگی و سیب به مشام می رسد البته یک شیرینی زیادی در ابتدا داره انگار عسل و سیب را با هم قاطی کرده باشند و کمی دارچین هم بهش زده باشند بعد چند دقیقه شیرینی ملایم تر میشه البته شیرینی که در ابتدا هم است آزار دهنده نیست در ادامه رایحه بوی سیب خیلی کم و دارچین و وانیل و کمی هم چوب احساس میشه و همچنان شیرینی خیلی کم هم داره که رفته رفته کمتر میشه ولی آزار دهنده نیست .
ماندگاری کار روی مچ دستم سه و چهار ساعت
پخش کار هم نیم ساعت اول خوب حس میشه اگه به گردنم بزنم
خودم خیلی بهتر تا یکساعت هم حس میکنم
البته یک نکته درباره نظرات سایت parfumo بیشتر نظر دهنده ها این عطر آلمانی بودند که این کمی منو مشکوک می کنه به نظرات
موفق باشید
این میتونه شباهت خوبی به مارلی پگاسوس داشته باشه..
#لطافه ارت اف عربیا 2 Art of Arabia II
این هم نمونه ای جالب و تقریبا یک به یک برای لیتون :
آرماف مدل د لیون کلاب رجیر - Armaf the Lions Club Rugir
( جلد آبی رنگ داره)
وقت بخیر
برای پگاسوس چیزی سراغ ندارم و احتمالا مشابه با کیفیتی ساخته نشده ، چون در اوردن اون ترکیب نتها و خروجی کار دشواره .
اما برای لیتون سراغ اون برندها نرید ، لالیک وایت این بلک کار خوبیه
و یه برند اصل و نسب دار هم هست.
برای اینترلود هم از افنان سوپرمایسی اینسنس کار بدی نیست ، کلیت کار رو نسبتا خوب در اورده با پخش و موندگاری قوی .
و در آخر توصیه میکنم تا جای امکان سراغ برند هایی مثل احمد مغربی ، سمام ،خدلج و اینا اصلا نرید
از عربی های خوش قیمت نهایتا افنان و آرماف و رصاصی و شاید هم لطافه رو میشه در نظر گرفت . باقی برندها همه هیچ
موفق باشید
فرنچ اونیو هم کارای قوی ای داره
این میتونه شباهت خوبی به مارلی پگاسوس داشته باشه..
#لطافه ارت اف عربیا 2 Art of Arabia II
این هم نمونه ای جالب و تقریبا یک به یک برای لیتون :
آرماف مدل د لیون کلاب رجیر - Armaf the Lions Club Rugir
( جلد آبی رنگ داره)
درود دانیال عزیز
مورد آخر رو خودتون تست داشتید؟ ارزش خرید داره؟ این که میگن نسبت به خود لیتون وانیلی تره و شباهتش زیاد نیست درسته؟
درود دانیال عزیز
مورد آخر رو خودتون تست داشتید؟ ارزش خرید داره؟ این که میگن نسبت به خود لیتون وانیلی تره و شباهتش زیاد نیست درسته؟
بله تست داشتم نسبت به این عربی ها که هست بنظرم کپی یک به یک هست...