ادکلن با رایحه غالب زردآلو

سلام دوستان عطرافشانی عزیز ، میشه ادکلن با رایحه ی غالب زردآلو بهم معرفی کنید ؟ 

یا اگر کسی ماسک موی ویکتوریا رز مدل آنجلو که صورتی هست رو داشته بویی مشابه این ماسک مو میخوام . 

رایحه ی غالبش زردآلو هست با پس زمینه ی خیلی کمرنگ از روایح گلی و شکلات و چوب صندل ، تنها دلیلی که این ماسک مو رو جدیدا میخرم کنار بقیه ی ماسک موها رایحه ی جذابشه که نت غالبش زردآلوعه 🤤

در پاسخ به شکیلا میلانی :

درود عارفه عزیز اتفاقا من تمام بادی‌اسپلش های این برند رو دارم که کرم و ماسک موهاش هم یجورایی ست رایحه بادی‌اسپلشش هست

مدل انجلو یه ترکیب نسبتا گرم،شیرین و گس هست و نت‌هاش رو خونده بودم ترکیبی از لیچی،توت‌های قرمز،نعناهندی و برگ جوانه انگور فرنگی هست و هیچ اثری از اسمانتوس(شکوفه زردآلو)،یا اپریکات(خودِ زردآلو) نیست

من انتظار یه رایحه‌ای شبیه میدنایت رز لانکوم رو داشتم ولی بوش شباهت بسیار بالایی به وِری گودگرل داره و تا حد کمی فلامنکو

چون این عطر ها ترکیبی از (رز+لیچی یا تمشک+نعناهندی) هست و حتی شکل محصولات لاین انجولش خوشه توت‌های قرمز وجود داره

اما اگه کلا دنبال نت اسمانتوس یا شکوفه زردآلو سوا از رایحه آنجلو دارید،پیشنهادم پسیفیک‌چیل،آمواج سان‌شاین(رایحه غالب)

گودگرل‌گان بد و گوچی فلورا در دوز کمتر و بیشتر گلی

چقدر جالب من فکر میکردم نت غالب زردآلو داره با پس زمینه ای از گل و شکلات و نارگیل 🤭

به شامه ی من اینجوری بود ..

ممنونم که انقدر کامل و دقیق راهنماییم کردین👌🏻🌹

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟