سلام دوستان عطرافشانی عزیز ، میشه ادکلن با رایحه ی غالب زردآلو بهم معرفی کنید ؟
یا اگر کسی ماسک موی ویکتوریا رز مدل آنجلو که صورتی هست رو داشته بویی مشابه این ماسک مو میخوام .
رایحه ی غالبش زردآلو هست با پس زمینه ی خیلی کمرنگ از روایح گلی و شکلات و چوب صندل ، تنها دلیلی که این ماسک مو رو جدیدا میخرم کنار بقیه ی ماسک موها رایحه ی جذابشه که نت غالبش زردآلوعه 🤤
والا با توجه به حافظه ضعیف بنده این دو عطر در ذهنم هستند که بنوعی تداعی کننده این حس میتونن باشند...
سلام عطر
#میسون الحمبرا کیسمت فور وومن Kismet for Women با نت غالب زردآلو بسیار خوشبو و با کیفیت و ماندگاری خوب
حتما در اولین فرصت تست میکنم ممنونم ازتون🙏🏻
والا با توجه به حافظه ضعیف بنده این دو عطر در ذهنم هستند که بنوعی تداعی کننده این حس میتونن باشند...
👌🏻
سلام عطر
#میسون الحمبرا کیسمت فور وومن Kismet for Women با نت غالب زردآلو بسیار خوشبو و با کیفیت و ماندگاری خوب
ممنونم از شما ، حتما تستش میکنم به نظر میاد خیلی نزدیک باشه رایحه ش به چیزی که دنبالشم
عارفه خانوم سلام فکر کنم بهترین گزینه پسفیک چیل از لویی ویتون باشه و اینکه پخشش بوش خیلی قویه من خودم هر جا میرفتم فامیلام ازم فاصله میگرفتن بخاطر اینکه اذیت میشدن
عارفه خانوم سلام فکر کنم بهترین گزینه پسفیک چیل از لویی ویتون باشه و اینکه پخشش بوش خیلی قویه من خودم هر جا میرفتم فامیلام ازم فاصله میگرفتن بخاطر اینکه اذیت میشدن
سلام ، رایحه غالب زردآلو داره ؟
درود عارفه عزیز اتفاقا من تمام بادیاسپلش های این برند رو دارم که کرم و ماسک موهاش هم یجورایی ست رایحه بادیاسپلشش هست
مدل انجلو یه ترکیب نسبتا گرم،شیرین و گس هست و نتهاش رو خونده بودم ترکیبی از لیچی،توتهای قرمز،نعناهندی و برگ جوانه انگور فرنگی هست و هیچ اثری از اسمانتوس(شکوفه زردآلو)،یا اپریکات(خودِ زردآلو) نیست
من انتظار یه رایحهای شبیه میدنایت رز لانکوم رو داشتم ولی بوش شباهت بسیار بالایی به وِری گودگرل داره و تا حد کمی فلامنکو
چون این عطر ها ترکیبی از (رز+لیچی یا تمشک+نعناهندی) هست و حتی شکل محصولات لاین انجولش خوشه توتهای قرمز وجود داره
اما اگه کلا دنبال نت اسمانتوس یا شکوفه زردآلو سوا از رایحه آنجلو دارید،پیشنهادم پسیفیکچیل،آمواج سانشاین(رایحه غالب)
گودگرلگان بد و گوچی فلورا در دوز کمتر و بیشتر گلی
سلام ، رایحه غالب زردآلو داره ؟
نمیخام نسبت به بنده دلخور بشید بخاطر همین دکانت ۱ میل تهیه کنید تست کنید امیدوارم به مراد دلتون برسید🙏🙂