درود دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید اصفهان کجا میتونم دکانت ارجینال تهیه کنم
عرض احترام آقا امید...
فروشگاه سا-یا / Sa-Ya یک سری از محصولات عمدتا مطرح و به روز صنعت عطر رو در سایزهای 5 و 10 میل دستریز می کردند تا آخرین جایی که یادمه.
آدرس دقیق فروشگاه رو خاطرم نیست منتها می دونم در محله ای نزدیکی پل خواجو بود 🌙 یعنی درست در نزدیکی اون میدان معروف که می رسید به خواجو :)
موفق باشید!
سلام وسوسه پرفیوم
بسیار انسان شریفی هستند
خیابون امادگاه روبه رو موسسه سوره
کسی از سایت تیا...میتو خبر داره ؟
سلام وسوسه پرفیوم
بسیار انسان شریفی هستند
سایت ندارن ؟ پیج داشتن قبلا
سایت ندارن ؟ پیج داشتن قبلا
ارادت متاسفانه اطلاع ندارم اما باتوجه به شرایطی که تو کشور موجود هست و معلوم نیست تا کی ادامه پیدا کنه!!!! به نظرم بهتر اینکارو بکنن
عرض احترام آقا امید...
فروشگاه سا-یا / Sa-Ya یک سری از محصولات عمدتا مطرح و به روز صنعت عطر رو در سایزهای 5 و 10 میل دستریز می کردند تا آخرین جایی که یادمه.
آدرس دقیق فروشگاه رو خاطرم نیست منتها می دونم در محله ای نزدیکی پل خواجو بود 🌙 یعنی درست در نزدیکی اون میدان معروف که می رسید به خواجو :)
موفق باشید!
سپاس از شما ،ممنون میشم اگه یه آدرس یا نشانی پیدا کردین بهم اطلاع بدین من یکشنبه میام اصفهان فعلا خوزستانم
سلام وسوسه پرفیوم
بسیار انسان شریفی هستند
علی جان سپاس از شما ،دکانت یا دستریز هم داره ؟
ارادت متاسفانه اطلاع ندارم اما باتوجه به شرایطی که تو کشور موجود هست و معلوم نیست تا کی ادامه پیدا کنه!!!! به نظرم بهتر اینکارو بکنن
درود علی جان
سپاس از شما رفتم پیداشون کردم ولی متاسفانه پرپوس ۵۰ رو نداشتن واقعا خوب بود قرار شد که برام تهیه کنه شماره اش رو بهم دادن فامیلش آقای وصال هستش
عرض احترام آقا امید...
موفق باشید!
درود
من اومدم اصفهان آدرس دقیق این فروشگاه رو پیدا نکردین من برم حضوری بگیرم ازشون ،ممنون میشم
درود
من اومدم اصفهان آدرس دقیق این فروشگاه رو پیدا نکردین من برم حضوری بگیرم ازشون ،ممنون میشم
خوب شد به اینجا سر زدم!
میدان فیض، خیابان میرفندرسکی
آدرس کامل و شماره تماس رو در بلد جست و جو کنید هست : محصولات آرایشی س...یا
پیشنهاد می کنم پیش از اقدام حضوری تماسی باهاشون داشته باشید مبادا روال کارشون دستخوش تغییراتی شده باشه در این شرایط اخیر. بسیار نزدیک به خواجو هم هست دیگه... اگر احیانا قصد اون مقصد رو کردید، سر میدون فیض یه تُک پا هم به اونجا می تونید سر بزنید.