سامان سامان
6
1404/12/27

عطر نایس فیلینگز مشکی (نایس مشکی)

سلام بر همه دوستان ، عطری سالهاست که در بازار موجوده به اسم nice feeling black یا نایس مشکی ، قدیمی هم‌ هست ، متاسفانه امکان تست کردنش نبوده ، اما سوالی که دارم اینه که شبیه دراکار نوآره ؟‌ یعنی کاملا شبیه یا نه تا حدی یادآور اونه؟ ممنون میشم اگر دوستانی که تست داشتن لطف بکنن بگن رایحه چه فضایی داره ، سپاسگزارم 

Pooria Pooria
1404/12/27

سلام وقت بخیر 

شباهت زیادی داره ولی کاملا شبیه نیست. میشه گفت مدرن تر و فلفلی تر شده دراکار هست. من دوستش دارم ولی بوش برای بقیه میتونه تند و ازار دهنده باشه. مثل بو کردن یک صابون خشک له شده. بینی رو خراش میده و حتی شاید باعث سر درد براتون بشه.

بوش من رو هایپ و کمی هم بی اعصاب میکنه.

در کل عطر خوش قیمت با پرفورمنس خوب هست

سامان سامان
1404/12/28
در پاسخ به Pooria :

سلام وقت بخیر 

شباهت زیادی داره ولی کاملا شبیه نیست. میشه گفت مدرن تر و فلفلی تر شده دراکار هست. من دوستش دارم ولی بوش برای بقیه میتونه تند و ازار دهنده باشه. مثل بو کردن یک صابون خشک له شده. بینی رو خراش میده و حتی شاید باعث سر درد براتون بشه.

بوش من رو هایپ و کمی هم بی اعصاب میکنه.

در کل عطر خوش قیمت با پرفورمنس خوب هست

ممنونم آقا پوریای عزیز ، خیلی لطف کردی 🙏 🌹 

علی علی
1404/12/28

درود

من تست نکردم ولی اگه عطر صابونی سبز و معتدل با قیمت مناسب میخوای این مورد رو تست کن ارزشمنده:

Ungaro pour L'Homme III #امانوئل اونگارو پور هوم 3 (آنگارو لهوم 3) Ungaro pour L'Homme III 

[EDITED] 1404/12/29 18:16
shadmehr shadmehr
1404/12/28

سلام نایس فیلینگ مشکی رو دارم ، بو لوسیون اصلاح میده یه بوی قدیمی طبع هم معتدل میشه گفت عطر کلاسیکیه 

سامان سامان
1404/12/29
در پاسخ به علی :

درود

من تست نکردم ولی اگه عطر صابونی سبز و معتدل با قیمت مناسب میخوای این مورد رو تست کن ارزشمنده:

Ungaro pour L'Homme III #امانوئل اونگارو پور هوم 3 (آنگارو لهوم 3) Ungaro pour L'Homme III 

سلام و ارادت سپاسگزارم قربان از پاسختون ، امانوئل اونگارو ۳ رو دارم و جزو عطرهای مورد علاقه من هست و رایحه بسیار زیبایی داره و به نظرم خیلی هم بهش کم توجه شده

سامان سامان
1404/12/29
در پاسخ به shadmehr :

سلام نایس فیلینگ مشکی رو دارم ، بو لوسیون اصلاح میده یه بوی قدیمی طبع هم معتدل میشه گفت عطر کلاسیکیه 

پس عطر خوبیه حتما میخرمش ، سپاسگزارم از لطفتون قربان 🌹🙏

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟