سلام بر همه دوستان ، عطری سالهاست که در بازار موجوده به اسم nice feeling black یا نایس مشکی ، قدیمی هم هست ، متاسفانه امکان تست کردنش نبوده ، اما سوالی که دارم اینه که شبیه دراکار نوآره ؟ یعنی کاملا شبیه یا نه تا حدی یادآور اونه؟ ممنون میشم اگر دوستانی که تست داشتن لطف بکنن بگن رایحه چه فضایی داره ، سپاسگزارم
سلام وقت بخیر
شباهت زیادی داره ولی کاملا شبیه نیست. میشه گفت مدرن تر و فلفلی تر شده دراکار هست. من دوستش دارم ولی بوش برای بقیه میتونه تند و ازار دهنده باشه. مثل بو کردن یک صابون خشک له شده. بینی رو خراش میده و حتی شاید باعث سر درد براتون بشه.
بوش من رو هایپ و کمی هم بی اعصاب میکنه.
در کل عطر خوش قیمت با پرفورمنس خوب هست
سلام وقت بخیر
شباهت زیادی داره ولی کاملا شبیه نیست. میشه گفت مدرن تر و فلفلی تر شده دراکار هست. من دوستش دارم ولی بوش برای بقیه میتونه تند و ازار دهنده باشه. مثل بو کردن یک صابون خشک له شده. بینی رو خراش میده و حتی شاید باعث سر درد براتون بشه.
بوش من رو هایپ و کمی هم بی اعصاب میکنه.
در کل عطر خوش قیمت با پرفورمنس خوب هست
ممنونم آقا پوریای عزیز ، خیلی لطف کردی 🙏 🌹
درود
من تست نکردم ولی اگه عطر صابونی سبز و معتدل با قیمت مناسب میخوای این مورد رو تست کن ارزشمنده:
#امانوئل اونگارو پور هوم 3 (آنگارو لهوم 3) Ungaro pour L'Homme III
سلام نایس فیلینگ مشکی رو دارم ، بو لوسیون اصلاح میده یه بوی قدیمی طبع هم معتدل میشه گفت عطر کلاسیکیه
درود
من تست نکردم ولی اگه عطر صابونی سبز و معتدل با قیمت مناسب میخوای این مورد رو تست کن ارزشمنده:
#امانوئل اونگارو پور هوم 3 (آنگارو لهوم 3) Ungaro pour L'Homme III
سلام و ارادت سپاسگزارم قربان از پاسختون ، امانوئل اونگارو ۳ رو دارم و جزو عطرهای مورد علاقه من هست و رایحه بسیار زیبایی داره و به نظرم خیلی هم بهش کم توجه شده
سلام نایس فیلینگ مشکی رو دارم ، بو لوسیون اصلاح میده یه بوی قدیمی طبع هم معتدل میشه گفت عطر کلاسیکیه
پس عطر خوبیه حتما میخرمش ، سپاسگزارم از لطفتون قربان 🌹🙏