سلام وقت همگی بخیر
من میخواستم ادکلن مارلی والایا رو خریداری کنم اما الان مردد شدم بین خرید مستر کوالیتی این عطر یا مدل شرکتیش(الحمبرا) و ممنون میشم اگه تجربه خرید ادکلن مستر کوالیتی داشتید برام به اشتراک بزارید🙏🏼
سلام
ببین خیلی بستگی داره که اگه شرکتی میخوایی بگیری از چه برندی میگیری و اگه مستر کوالیتی و هایکپی میخوای بگیری از کجا میگیری و اینکه ترجیحا عطر اورجینال رو تست نکرده باشی چون اگه احتمالا تست کرده باشی و مستر کوالیتی بگیری و بو کنی و تفاوت هاشون رو متوجه شی شاید یکوچولو بخوره تو ذوقت ، ولی بازم میگم بستگی به کیفیت اون عطر هم داره.
من چندتایی مستر کوالیتی (یا تستر) دارم و واقعا راضی هستم اکثر پخش و ماندگاریاشون راضیم میکنن و همینطور بوی خیلی خوبی هم دارن یعنی اونطوری نیست که بزنی بعد کسی فکر کنه عطرت چیپ یا بوی فیک داره ، تقریبا مشابه اورجینال هستن.
درمورد شرکتی گفتید الحمبرا ، خب الحمبرا توی برند های شرکتی واقعا یه سر و گردن بالا تره و کیفیتش بیشتره و بعد از اون فرگرنس ورد ، پخش و ماندگاریشم تا یه حدی بستگی به عطری داره که از روش ساخته شده ولی در کل برند خوبیه
من فقط یجا از برند شرکتی ضربه دیدم که الحمبرا نبود ولی بوی عطر بشدتتت افتضاح بود و هیچ ربطی به نسخه اورجینال نداشت و باعث شد یکم نسبت به برند های شرکتی غیر از فرگرنس ورد و الحمبرا یه گارد خاصی بگیرم😁
خیلی ممنونم عزیزم بابت راهنمایی ارزندتون و وقتی که گذاشتید♡
حقیقتا هم دلیلی که برای خرید مردد شده بودم این بود که کارای الحمبرا و فرگرانس ورد داشتم ولی تو یه سری سایتا با همون شیشه اصلی عطر رو پیدا کرده بودم و در ادامش میدیدم نوشته مسترکوالیتی و نمیدونستم از چه شرکتیه و چیه و چه کیفیتی داره الانم ریسک نکنم بهتره با توجه به نظرات و از شرکت الحمبرا تهیه اش کنم.
منم مثل آرفو پیشنهادم عطر پرل دور (Perle D'or) از برند Armaf هست. البته من این عطر رو نداشتم ولی کلا کارای آرماف باکیفیتتر از کارای الحمبرا و فرگرنس ورلدن
منم مثل آرفو پیشنهادم عطر پرل دور (Perle D'or) از برند Armaf هست. البته من این عطر رو نداشتم ولی کلا کارای آرماف باکیفیتتر از کارای الحمبرا و فرگرنس ورلدن
خیلی ممنونم از راهنماییتون حتما این عطر رو تست میکنم.
دوست من سلام
من چون تجربه خرید و پوشش والایا رو داشتم (بسیار رایحه پربازخورد و تمیزی داره)، اولین پیشنهادم بهتون اینه بجای شرکتای عربی مثه الحمبرا یا شرکتایی که مشابه تولید میکنن، از شرکتای شبیه سازی ایرانی مثل برند عطر حال استفاده کنید. مطمئن باشید محصول ایرانی هم قیمت با محصول عربی، کیفیتش یک سر و گردن بالاتر هست؛ این تجربه منه و بسیار هم راضی کننده بود برام
دوست من سلام
من چون تجربه خرید و پوشش والایا رو داشتم (بسیار رایحه پربازخورد و تمیزی داره)، اولین پیشنهادم بهتون اینه بجای شرکتای عربی مثه الحمبرا یا شرکتایی که مشابه تولید میکنن، از شرکتای شبیه سازی ایرانی مثل برند عطر حال استفاده کنید. مطمئن باشید محصول ایرانی هم قیمت با محصول عربی، کیفیتش یک سر و گردن بالاتر هست؛ این تجربه منه و بسیار هم راضی کننده بود برام
سلام به روی ماهتون خیلی ممنونم از راهنماییتون حتما امتحان میکنم♡
با سلام دوستان بسیار خوب توصیف کردند مستر کوالیتی و امثالهم یعنی فیک یعنی هیچ گونه نظارت بهداشتی یعنی مواد شیمیایی آسیب زا و غیره
در مقابل شرکت های دیگه مثل لطافه یا زیر مجموعه اون که الحمبرا محسوب میشه اصل هستند با اینکه خودش کپی از یک عطره ولی اون رو شرکت الحمبرا یا آرماف یا افنان یا لطافه و با هر برند دیگه ای تولید کرده که روش (حالا نه به اندازه برندهای معتبر) نظارت های بهداشتی و عطار ها هست امیدوارم کمکی کرده باشم
همون طور که دوستان گفتن ،مستر کوالیتی یه اسم شیک و پیک برای کارای فیک هست. به نظرم اصلا نخرید چون اصلا مشخص نیست چه کسی و کجا تولیدش کرده و اصلا معلوم نیست از نظر سلامتی اوکی هست یا نه.
شرکتی که روند کارش مشخص باشه اسم و ادرس داره نه اینکه دقیقا بیاد شکل شیشه و جعبه و نوشته های یه برند دیگه رو بدون هیچ تغییری کپی کنه.
با سلام دوستان بسیار خوب توصیف کردند مستر کوالیتی و امثالهم یعنی فیک یعنی هیچ گونه نظارت بهداشتی یعنی مواد شیمیایی آسیب زا و غیره
در مقابل شرکت های دیگه مثل لطافه یا زیر مجموعه اون که الحمبرا محسوب میشه اصل هستند با اینکه خودش کپی از یک عطره ولی اون رو شرکت الحمبرا یا آرماف یا افنان یا لطافه و با هر برند دیگه ای تولید کرده که روش (حالا نه به اندازه برندهای معتبر) نظارت های بهداشتی و عطار ها هست امیدوارم کمکی کرده باشم
خیلی ممنونم از راهنماییتون لطف کردید.
همون طور که دوستان گفتن ،مستر کوالیتی یه اسم شیک و پیک برای کارای فیک هست. به نظرم اصلا نخرید چون اصلا مشخص نیست چه کسی و کجا تولیدش کرده و اصلا معلوم نیست از نظر سلامتی اوکی هست یا نه.
شرکتی که روند کارش مشخص باشه اسم و ادرس داره نه اینکه دقیقا بیاد شکل شیشه و جعبه و نوشته های یه برند دیگه رو بدون هیچ تغییری کپی کنه.
درست میفرمایید ممنونم از راهنماییتون لطف کردید.♡