اسم عطرتون چیه

جسارتا اگه کسی اسم عطر امضاتون رو برسه بهش راستشو میگید یا اینکه میگید این بوی منه برو بگرد بوی خودتو پیداکن🫤🥲

در پاسخ به هاشم پور :

سلام

درسته اوضاع مملکت عادی نیست 

حس و حال هم نیست

ولی چه میشه کرد گفتگوها یکم حال بهتر میکنن،

من قبلا یه متنی در همین عطرافشان نوشته بودم

مبنی بر اینکه عطر امضا به جای اسم و برند عطر 

بهتره نوع نت و رایحه اولویت قرار بگیره،

شما جستجو کن ببین کدوم روایح و نت ها را دوست داری بعد راحت‌تر میتونی عطر امضا پیدا کنی

موفق باشید 

درود بر شما 👏بله درست فرمودید 

در پاسخ به سورنا مقدم :

من این روزا عطر امضا ندارم حقیقتا ولی قدیم همیشه عطر امضا داشتم و همیشه اسمش رو میگفتم و تازه اسمم میوفتاد روی اون ادکلن یعنی طرف میومد می‌گفت فلان جا یکی هرمس زده بود یاد تو افتادم 

یا اون یکی رفیقم بعد چند سال می‌گفت لالیک که اصلا مال توعه ( در حالی که ده سال بود دیگه لالیک نمی‌زدم )

یه نکته ای رو بگم اگر با شخصی زیاد در ارتباط هستید اون هیچوقت نمیتونه بیاد ادکلن امضای شما رو مال خودش بکنه چون نمیشه انگار دیگه به شما تعلق داره و بوی شماست 

من یکی از اعضای خانواده عطری میزد که بدم نمیومد هر از چندگاهی منم از مال ایشون 

کاملا درست میفرمایید 

در پاسخ به دانیال :

راستش رو میگم.. چرا باید اینقدر خودخواه باشم🤣

متاسفانه آدمای خودخواه کم نیستن. نمونش دوستم که دقیقا این حرفو بم زد😑

در پاسخ به Eric Revo :

من به اخلاق مسخره دارم اگه ادکلن اصلی رو زده باشم تو خیابون سعی می کنم نسخه اماراتیشو بگم، مخصوصا اگه طرف یه نوجوون یا یه فرد معمولیه، بدم میاد که بخوام الکی کلاس بذارم اونم تو این وضع اقتصادی، حتی یادمه کلاه نیوارا داشتم تو باشگاه یه پسر با ذوق ازم پرسید کجا گرفتم گفتم بازار پونزده خرداد، نگفتم که ایتالیا تو دکتلون خریدمش، از عقده ایی بازی بدم میاد.

یه قانون نا نوشته: هیچ وقت از عطر Bro استفاده نکن یعنی اگه یه رفیق فابریک داری زرتی عطر اونو نزن به خودت بذار رایحه اون بمونه اما خب همکار و اشنا و فلان معمولا میگی که بوی چیه. اگه حس کردی فرد توانایی مالی نداره خیلی ریلکس میگی البته شرکتیش هم همینه (من اطلاعاتم تو این زمینه بد نیست برای همین می دونم ایا اصلا شرکتیش خوب هست یا نه اگه بد باشه نمی گم)

سلام 

بنظرم کار خوبی میکنید 

روش خوبیه

در پاسخ به امیر محمدی :

سلام

قبلا نمی‌گفتم ولی حالا با کمال میل میگم

احسنت‌ برشما دوست‌ عزیز

arash arash
1404/12/27

سلام دوست عزیز منم مثل خیلی از دوستان امضا ندارم

بستگی به شرایط روز داره که چی بزنم، هوا گرم باشه معتدل باشه و یا سرد و بسته به شرایط ادکلن متفاوت استفاده میکنم

حتی ادکلن قوی تو محیط باز و ادکلن با پرفورمنس ضعیف تو مکان بسته استفاده میکنم

قرار مهم و دورهمی معمولی هم اصولا ادکلنم متفاوت هست

دقیقا همین دیشب هم به دوستم ادکلنی که خودم خیلی دوست داشتم و تو هوای سرد استفاده میکردمو کادو دادم البته چون دوست داشت و پیگیر بود براش گرفتم وگرنه خیلی اهل کادو دادن ادکلن نیستم چون میترسم از ادکلن خریداری شده خوشش نیاد، ولی البته بی شک این ادکلن وقتی دوستم حضور داشته باشه بلا استفاده هست و تو شرایط دیگه استفاده میکنم

در پاسخ به arash :

سلام دوست عزیز منم مثل خیلی از دوستان امضا ندارم

بستگی به شرایط روز داره که چی بزنم، هوا گرم باشه معتدل باشه و یا سرد و بسته به شرایط ادکلن متفاوت استفاده میکنم

حتی ادکلن قوی تو محیط باز و ادکلن با پرفورمنس ضعیف تو مکان بسته استفاده میکنم

قرار مهم و دورهمی معمولی هم اصولا ادکلنم متفاوت هست

دقیقا همین دیشب هم به دوستم ادکلنی که خودم خیلی دوست داشتم و تو هوای سرد استفاده میکردمو کادو دادم البته چون دوست داشت و پیگیر بود براش گرفتم وگرنه خیلی اهل کادو دادن ادکلن نیستم چون میترسم از ادکلن خریداری شده خوشش نیاد، ولی البته بی شک این ادکلن وقتی دوستم حضور داشته باشه بلا استفاده هست و تو شرایط دیگه استفاده میکنم

سلام و درود برشما روش بسیار خوبیه 👏

در پاسخ به Eric Revo :

من به اخلاق مسخره دارم اگه ادکلن اصلی رو زده باشم تو خیابون سعی می کنم نسخه اماراتیشو بگم، مخصوصا اگه طرف یه نوجوون یا یه فرد معمولیه، بدم میاد که بخوام الکی کلاس بذارم اونم تو این وضع اقتصادی، حتی یادمه کلاه نیوارا داشتم تو باشگاه یه پسر با ذوق ازم پرسید کجا گرفتم گفتم بازار پونزده خرداد، نگفتم که ایتالیا تو دکتلون خریدمش، از عقده ایی بازی بدم میاد.

یه قانون نا نوشته: هیچ وقت از عطر Bro استفاده نکن یعنی اگه یه رفیق فابریک داری زرتی عطر اونو نزن به خودت بذار رایحه اون بمونه اما خب همکار و اشنا و فلان معمولا میگی که بوی چیه. اگه حس کردی فرد توانایی مالی نداره خیلی ریلکس میگی البته شرکتیش هم همینه (من اطلاعاتم تو این زمینه بد نیست برای همین می دونم ایا اصلا شرکتیش خوب هست یا نه اگه بد باشه نمی گم)

سلام دیدگاه قشنگی بود دوست عزیز آفرین

سانیار سانیار
1404/12/28

با کمال میل میگم ، اتفاقا به وجد هم میام  چون کلا صحبت کردن با آدم ها با موضوعیت عطر برام جذابه

Mr x Mr x
1405/02/04

آقا اریک قشنگ فرمودن ، به من باشه اگه عطر روزانم باشه میگم چرا که دیگه یه عطر دیزاینری ساده که مثلش صدتا هست این حرفارو نداره ولی عطری که واسه مراسم استفاده میکنم برام پیش اومده بپرسن ولی خب مشابهش تو همون طیفشو معرفی میکردم، نه که واسه کلاس گذاشتن و این حرفا باشه صرفا از اسمش پیداست ، امضا.

به جای رد توباکو مارلی کارلایل رو معرفی میکردم 😅

[EDITED] 1405/02/04 20:26
آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟