جسارتا اگه کسی اسم عطر امضاتون رو برسه بهش راستشو میگید یا اینکه میگید این بوی منه برو بگرد بوی خودتو پیداکن🫤🥲
من این روزا عطر امضا ندارم حقیقتا ولی قدیم همیشه عطر امضا داشتم و همیشه اسمش رو میگفتم و تازه اسمم میوفتاد روی اون ادکلن یعنی طرف میومد میگفت فلان جا یکی هرمس زده بود یاد تو افتادم
یا اون یکی رفیقم بعد چند سال میگفت لالیک که اصلا مال توعه ( در حالی که ده سال بود دیگه لالیک نمیزدم )
یه نکته ای رو بگم اگر با شخصی زیاد در ارتباط هستید اون هیچوقت نمیتونه بیاد ادکلن امضای شما رو مال خودش بکنه چون نمیشه انگار دیگه به شما تعلق داره و بوی شماست
من یکی از اعضای خانواده عطری میزد که بدم نمیومد هر از چندگاهی منم از مال ایشون
فکر میکنم متنم نصفه موند و آپلود شد
یکی از اعضای خانواده یک عطری رو میزنند منم بدم نمیومد هر از گاهی اون کار رو استفاده کنم ولی هربار که میزدم انگار ایشون داره کنار من قدم میزنه یا یه چیزی که مال من نیست به همین دلیل میگم اگر شخصی زیاد اطراف شما باشه نمیتونه عطر امضای شما رو کپی کنه
اگر دور باشه هم که اهمیتی نداره از ادکلن شما بزنه چون دیر به دیر همدیگرو میبینید تاثیری رو شما نخواهد داشت
اما اگر هیچ جوری با این مسئله کنار نمیاید بگردید یک ادکلن مشابه به مال خودتون پیدا کنید و وقتی ازتون سوال میکنند اسم اون رو بگید
هرچند که دلم نمیخواد اما میگم 😄
سلام
درسته اوضاع مملکت عادی نیست
حس و حال هم نیست
ولی چه میشه کرد گفتگوها یکم حال بهتر میکنن،
من قبلا یه متنی در همین عطرافشان نوشته بودم
مبنی بر اینکه عطر امضا به جای اسم و برند عطر
بهتره نوع نت و رایحه اولویت قرار بگیره،
شما جستجو کن ببین کدوم روایح و نت ها را دوست داری بعد راحتتر میتونی عطر امضا پیدا کنی
موفق باشید
درود
فعلا عطر امضا ندارم از روایح متنوع استفاده میکنم ولی اگر روزی عطر امضا انتخاب کنم غریبه بپرسه چرا که نه بهش میگم ولی اگر آشنا باشه برای اینکه امضام تو اطرافیان جعل نشه نمیگم چون میخوام هربار در جایی در جامعه عطر امضام به مشامشون رسید یاد من بیوفتن و در واقع اون رایحه رو با من بشناسن
میگم
الان دیگه دهه ۸۰ نیست که مردم به مدیا و تبلیغات گسترده دسترسی نداشته باشن. چیزی به نام عطر من وجود نداره وقتی کلی پول خرج تبلیغ و هایپ عطرا میشه در ثانی بطور کلی این حرکت که بگی این عطر منه برو دنبال عطر خودت اکت چیپی هست.
اکثر کسایی ک دیدم اینکارو میکردن یا معتقد بودن، اسانس و کپی میزدن ینی حتی نمدونستن عطرشون دقیقا چی هست بعد فکر میکردن مال خودشونه و بقیه نباید بفهمن. وا
درود. اسم عطر رو میگم مسئله خاصی نیست برام؛ اما به شخصه اگه دوست صمیمی، همکار یا شخصی که معمولا همدیگه رو میبینیم یه عطر امضایی برای خودش داشته باشه، هرچقدرم که اون عطر مورد علاقهی من واقعا بشه، اما ترجیحا سراغ اون عطر نمیرم؛ یا حداقل مواقعی که با اون شخص یا دوست مشترکمان ملاقات میکنم، به هیچ عنوان از اون عطر استفاده نمیکنم.
نه ب این تندی ک دلش میشکنه🥲 من همیشه اسم عطرامو میگم به هرکس ک میپرسه. ولی اگر خیلی اون عطره برام عزیز باشه طوری ک نخوام اسمشو بگم سعی میکنم عطریو بش پیشنهاد بدم ک شبیه ترین بو رو ب عطرم داشته باشه یجورایی یا دوپش باشه یا توی اون حالو هوا باشه
من که همیشه اسم کامل عطر و برند رو میگم. ولی طرف گیج میشه فقط میگه آهان. یه بار که وانیل کایالی رو زده بودم یادمه ازم خواستن اسمش رو هم بنویسم
سلام . بهش اسمشو میگم دلیلی نداره پنهان کنم.. چون اون عطری که من میزنم فقط برای من ساخته نشده و هزاران نفر دیگه هم دارن استفاده میکنند... وقتی اسم عطرمو معرفی کنم یک نفر به اون هزاران نفر اضافه میشه! اتفاق خاصی نمیفته!
ولی اگر عطری رو خودم با ترکیب خودم و دست خودم بسازم اون موقع قضیه فرق داره!! بهش میگم این بوی منه! برو بگرد بوی خودتو پیدا کن