سلام دوستان من دنبال رایحه ای هستم که قدیمی سال ۸۹ یا ۹۰ بود که مدرسه ای بودم ،یه رایحه ای که بخوام تشبیه کنم شبیه به لوازم آرایشی ، کرم ضد آفتاب ، کرم های دست ؛ بگی نگی بوی لوازم شوینده هم میداد. یقینا رایحش باید قدیمی تر از سال هایی که گفتم باشه ،اگر کسی میشناسه چند مورد. رو بگه ایشا الله اون بوی خوب رو پیدا کنم مرسی
برای فهمیدن اینکه مامان ها تو دوره بچگیمون چه بوهایی می دادن نیاز نیست بگردی ببینی چه نت هایی به اون دوران می خوره چون پیشنهاد بچه ها خیلی هاشون ادکلن های جدیده، نارسیسو پودر کجاش بوی اون دورانه آخه ادکلن مدرنه، خب باید اول ببینی اون زمان چیا باب بوده:
ببین تو دهه هفتاد شمسی اینا برای از ما بهترون رو بورس بودن:
#شنل کوکو ادو تویلت Coco Eau de Toilette
#دیور جوی بای دیور Joy by Dior
#کالوین کلین اترنیتی زنانه (سی کی اترنتی) Eternity for Women
خب اینا دیزاینز بودن حالا تو واقعیت خیلی ها اینا رو داشتن:
یه ادکلن مربعی شکل بود به اسم تویلت وانیل بوی وانیلی کاراملی می داد ، ادکلن نایک nikke که رنگارنگ بود آبی و صورتیش محبوب بود،
ادکلن های رکسونا rexona قبلا ادکلن بود یه سری کارهاش بوی یاس و رز میداد اینم خیلی محبوب بود واقعا.
#میلتون لوید هاوایی Hawaii ابنم خیلی باب بود.
#میلتون لوید میس آمریکا Miss America
#میلتون لوید لندن 2000 London 2000
یه پاریس نیویورک بود لندن رو نمی دونم درست منشن کردم یا نه چون لندن خالی یادمه.
ادکلن سپیل چی چی زنانه sapil chi chi و magnolia و remy هم بود.
عروسی ها
#جیونچی ارگانزا Organza می زدن گاهی.
میشد بوشو شنید. اینا یادمه
سلام مرسی بابت پاسخ تون ، معلومه با حوصله وقت گذاشتین که جواب بدین
مامانی یا غیر مامانی رو نمیدونم ولی اینم میتونه یادآور عطرهای خانم های کلاسیک و حال و هوای دهه شصت و اوایل هفتاد باشه..
سلام مرسی بابت پاسخ تون 😆
درود. اینایی که من میدونم قدیمیتر از زمانیه که شما گفتید، مثلا شاید اواخر دهه هفتاد، اما یادمه تو اکثر خونهها یکی ازش پیدا میشد.
از برند رصاصی (رساسی) عطرهای کاترین، بلو لیدی و رومانس.
مخصوصا کاترین که دیگه حکم قالی قرمز و چینی گلسرخی داشت!!
سلام مرسی بابت پاسخ تون
فکر کنم
#مگنولیا اون شیشه سفید گرد که هنوزم توی بازار موجوده جواب پرسش شما باشه
فکر کنم
#مگنولیا اون شیشه سفید گرد که هنوزم توی بازار موجوده جواب پرسش شما باشه
سلام نه متاسفانه دکانتشو گرفته بودم ، اون نبود