با سلام
اطلاعاتی از این دو برند ایرانی (یانی و لالالند) دارید؟میخوام بدونم این ها همان اسانس های روغنی هستند که با فیکساتور پر شدند
و اینکه کدام برند های ایرانی رو استفاده کردین که از نظر کیفیت رایحه مورد تایید شما بوده
من خودم اطلاعاتی ندارم اما آقای تایم لس که از قدیمی های عطرافشان هستند ذیل یکی از کارهای برند ایرانی مارک جوزف این رو نوشتند: «از برندهای ایرانی در زمینه ی عطرها که نشان سیب سلامت را خودم در آنها دیدم عبارتند از: فیکورس، آلفا مونته، برندینی، مارک جوزف، لاکچری، رودیر.» گفتم شاید این کمک کنه.
من آرزو دارم روزی برند ایرانی خوب داشته باشیم... ولی تا حالا کیفیت جالبی ندیدم چندتا برند هم بود تولید محدود داشتند که قیمت با کیفیت همخوانی نداشت...
من از حال پرفیوم بار ها خرید کردم و خودشون لابراتوری شبیه سازی دارن. توصیه میکنم حتما امتحان کنید.
برند یانی واقعا با کیفیت هست از لاین نیش و خلیج فارس تهیه کردم و کیفیت کار واقعا خوب بود
من از برندینی چند تا نمونه ۳۰ میل گرفتم باتل هاش مینیاتوری و خوشگلن و رایحه هم خوب بود .
و از عطرسرا تقریبا ۲۰ تا سمپل و یک سری باتل کامل گرفتم
به نظرم کیفیت و شفافیت خوبی داشت ، شفافیت از این نظر میگم که میشد تک نت ها را تشخیص داد.
من از برندینی چند تا نمونه ۳۰ میل گرفتم باتل هاش مینیاتوری و خوشگلن و رایحه هم خوب بود .
و از عطرسرا تقریبا ۲۰ تا سمپل و یک سری باتل کامل گرفتم
به نظرم کیفیت و شفافیت خوبی داشت ، شفافیت از این نظر میگم که میشد تک نت ها را تشخیص داد.
عرض ادب امیدوارم حالتون خوب باشه این ع.ط.ر.س.ر.ا که گفتید سیب سلامت داشت و یا به طور کلی از لحاظ سلامتی شمارو با چالش روبرو نکرد؟،مثلا حساسیتی آسیبی چیزی؟