برند سمام یا صمام!

سلام و عرض ادب دارم خدمت دوستان محترم عطرافشانی

بخاطر تبلیغاتی که برند سمام داره، گفتم سوالی رو مطرح کنم تا بقیه عزیزانی که با این برند آشنا نیستن مثل خودم بتونن از نظرات اساتید دیگه استفاده ببرند

دوستانی که عطرهای سمام رو تست داشتن لطفا کارهای با کیفیت و ارزندش رو معرفی کنن و بفرمایند نسبت به دیگر اماراتیها در چه سطحی قرار دارند و ارزش خریدشون در چه حدیه.

ممنون از همگی

دانیال دانیال
1404/12/22

سمام عطرهای با کیفیتی داره ولی از طرفی قیمتش هم تقریبا از تمام این عربی هایی که من میشناسم بالاتره.. و بهترینشون به عقیده من عبارتند از :

سمام مدل هلیوس بلک تالیسمان - رایحه بولگاری تایگار 

سمام مدل زودیاک اپکس پاور - رایحه بویس ایمپریال

سمام مدل لاوندر کنترلر - رایحه آمواج پورپوس

موفق باشید 

مهرداد مهرداد
1404/12/22

درود ، امیدوارم خوب باشید

من دوتا از کارهاشو تست کردم ، و کیفیت رایحه بسیار بدی داشتن 

در حد خوشبو کننده سرویس و ... 

از اماراتی ها ، افنان و آرماف بعضا کارهای خوبی دارن

در پاسخ به دانیال :

سمام عطرهای با کیفیتی داره ولی از طرفی قیمتش هم تقریبا از تمام این عربی هایی که من میشناسم بالاتره.. و بهترینشون به عقیده من عبارتند از :

سمام مدل هلیوس بلک تالیسمان - رایحه بولگاری تایگار 

سمام مدل زودیاک اپکس پاور - رایحه بویس ایمپریال

سمام مدل لاوندر کنترلر - رایحه آمواج پورپوس

موفق باشید 

سلام ممنون دانیال جان از بابت راهنماییتون، سمام یه عطر اثر هم داره که رایحه تایگار هست با هم متفاوتن؟

در پاسخ به مهرداد :

درود ، امیدوارم خوب باشید

من دوتا از کارهاشو تست کردم ، و کیفیت رایحه بسیار بدی داشتن 

در حد خوشبو کننده سرویس و ... 

از اماراتی ها ، افنان و آرماف بعضا کارهای خوبی دارن

ممنون از پاسختون از اونا دارم، گفتم ببینم اینکه قیمتشم گرونه کیفیت بهتری ارائه میده یا نه!

شما کدوم دوتاشو تست کردین که انقدر بی کیفیت بوده؟

سلام

قیمتهاش خیلی الکی بالا هست. بطور مثال من دوست داشتم اپکس پاور که مشابه بویس امپریال هست رو تست کنم. باتل کامل اپکس ۶۰ میل هست و حدود ۶/۵ میلیون قیمتش هست. 

خوب بجایر۶۰ میل کار دوپ میشه با همون پول حدود ۳۰ میل عطر اصلی رو تهیه کرد که واقعا بصرفه تر هست.

در مورد کیفیتش نمیدونم واقعا چقدر خوب کار کرده باشه، شاید تو کارهای مثل پورپس ارزش داشته باشه چون نمیشه دکانت معقولی از عطر اصلی رو با اون قیمت تهیه کرد.

دانیال دانیال
1404/12/22
در پاسخ به مهدی کنعانی :

سلام ممنون دانیال جان از بابت راهنماییتون، سمام یه عطر اثر هم داره که رایحه تایگار هست با هم متفاوتن؟

حقیقتا تست نداشتم.. تایگار مشابه، همین رو که خدمتتون گفتم رو فقط آشنایی دارم

در پاسخ به کاید امیر :

سلام

قیمتهاش خیلی الکی بالا هست. بطور مثال من دوست داشتم اپکس پاور که مشابه بویس امپریال هست رو تست کنم. باتل کامل اپکس ۶۰ میل هست و حدود ۶/۵ میلیون قیمتش هست. 

خوب بجایر۶۰ میل کار دوپ میشه با همون پول حدود ۳۰ میل عطر اصلی رو تهیه کرد که واقعا بصرفه تر هست.

در مورد کیفیتش نمیدونم واقعا چقدر خوب کار کرده باشه، شاید تو کارهای مثل پورپس ارزش داشته باشه چون نمیشه دکانت معقولی از عطر اصلی رو با اون قیمت تهیه کرد.

ممنون جناب امیر از توضیحاتتون

در پاسخ به دانیال :

حقیقتا تست نداشتم.. تایگار مشابه، همین رو که خدمتتون گفتم رو فقط آشنایی دارم

ممنون از پاسختون

مهرداد مهرداد
1404/12/23
در پاسخ به مهدی کنعانی :

ممنون از پاسختون از اونا دارم، گفتم ببینم اینکه قیمتشم گرونه کیفیت بهتری ارائه میده یا نه!

شما کدوم دوتاشو تست کردین که انقدر بی کیفیت بوده؟

یکیشون تاکو اسپایس بود اون یکی حقیقتش دقیق یادم نیست کدوم کارش بود 

ولی انقدر بی کیفیت بودن در برخورد اول که بعد از همون چند پاف اول کلا انداختمشون دور ( به کسی هم ندادم که بگه چون نخواست داد به من )

رایحشون انگار مریض بود ، نه شفافیت داشت ، نه اصلا دارک و خشن حساب میشد 

کلا بد ساخت . بنظرم ارزش هزینه دکانت هم نداره .

از جنوب و سمت کردستان مثل اینکه یه سری ها وارد میکنن و خودشون هم پخش میکنن به خرده فروش ها ، برای همین ازش پیرهن عثمان ساختن و بزرگش کردن .

از طرفی الان با این قیمت دلار و درهم  کارهاش از ۷_۸ تومن به بالاست .

زیاده گویی نکنم ، دکانت هم حتی نخرید .

در پاسخ به مهرداد :

یکیشون تاکو اسپایس بود اون یکی حقیقتش دقیق یادم نیست کدوم کارش بود 

ولی انقدر بی کیفیت بودن در برخورد اول که بعد از همون چند پاف اول کلا انداختمشون دور ( به کسی هم ندادم که بگه چون نخواست داد به من )

رایحشون انگار مریض بود ، نه شفافیت داشت ، نه اصلا دارک و خشن حساب میشد 

کلا بد ساخت . بنظرم ارزش هزینه دکانت هم نداره .

از جنوب و سمت کردستان مثل اینکه یه سری ها وارد میکنن و خودشون هم پخش میکنن به خرده فروش ها ، برای همین ازش پیرهن عثمان ساختن و بزرگش کردن .

از طرفی الان با این قیمت دلار و درهم  کارهاش از ۷_۸ تومن به بالاست .

زیاده گویی نکنم ، دکانت هم حتی نخرید .

سلام مهردادجان ممنون از توضیحاتی که دادین

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟