دوستان واقعا کدوم عطر مردانه پخش و خط بو اون برای شما ثابت شده است؟
شما خودتون تست داشتین ببینین مثلا ادوتویلت چند دقیقه پخش داره؟
یا اصلا همچین چیزی که میگن راسته که ادوتویلت پخش خیلی بیشتری داره نسبت به بقیه ادکلن ها؟
من اون اوایل دکانت اروس ادوتویلت رو گرفته بودم، پخشش خوب بود ولی ماندگاریش کم بود. ولی در کل با توجه به سنتون اروس و بقیه فلنکرهاش خیلی پیشنهاد میشه. توی همه فصل ها هم میشه زد. برای پخش و ماندگاری بیشتر میتونی اسانسشو بگیری ولی بنده به خاطر مشکلات سلامتی اصلا پیشنهاد نمیکنم. به جاش میتونی jubilant oro از برند الحمبرا رو بگیری که هم رایحه ش خیلی شبیهه و هم ارزونه و هم ماندگاری و پخش نسبتا خوبی داره. موفق باشی
من اون اوایل دکانت اروس ادوتویلت رو گرفته بودم، پخشش خوب بود ولی ماندگاریش کم بود. ولی در کل با توجه به سنتون اروس و بقیه فلنکرهاش خیلی پیشنهاد میشه. توی همه فصل ها هم میشه زد. برای پخش و ماندگاری بیشتر میتونی اسانسشو بگیری ولی بنده به خاطر مشکلات سلامتی اصلا پیشنهاد نمیکنم. به جاش میتونی jubilant oro از برند الحمبرا رو بگیری که هم رایحه ش خیلی شبیهه و هم ارزونه و هم ماندگاری و پخش نسبتا خوبی داره. موفق باشی
امیر جان عزیزم ممنونم با بت راهنماییت
اما من برعکس ادکلن که میزنم سر درد میگیرم و پخش بو نداره
اما اسانس که میزنم هم موندگاری و پخش داره هم سر درد نمیگیرم
امیر جان عزیزم ممنونم با بت راهنماییت
اما من برعکس ادکلن که میزنم سر درد میگیرم و پخش بو نداره
اما اسانس که میزنم هم موندگاری و پخش داره هم سر درد نمیگیرم
من بازم اسانس رو پیشنهاد نمیکنم، ولی بازم اگه خواستی بزنی و پخش بیشتر میخواستی، میتونی فیکساتور قاطیش کنی. موقعی که اسانس میگیری میتونی به فروشنده بگی برات فیکساتور هم بزنن، یا هم میتونی فیکساتور جدا بگیری و خودت قاطیشون کنی. فیکساتور پخش رو افزایش میده ولی چیزای ضد و نقیضی شنیدم که ماندگاری رو کمتر میکنه. البته منطق خودمم میگه باید ماندگاری کمتر بشه. در کل اگه دوست داشتی یک امتحانی بکن
من بیشترین پخش و ماندگاری که با ی عطر معتدل گرفتم
امواج دسیژن
بود،لعنتی هم جذابه هم موندگاری داره
تا ده ساعت به من روی لباس پخش میده
ماندگاری هم که تا لباس رو نشوری بوش نمیره