دوستان واقعا کدوم عطر مردانه پخش و خط بو اون برای شما ثابت شده است؟
سلام و درود جوابی که من میدم شاید عجیب باشه ولی بیشترین پخش بو رو از ماین ۱۹۷۰مارک جوزف گرفتم. این عطر خنک و معتدل هست ولی واقعا پرفورمنس قوی داره یک پافش یک هفته می مونه
اون هایی که تو پاسخ، سوال قبلیتون گفتم
ایو سن لورن وای ادوپرفیوم
ورساچه اروس ادوتویلت
سلام و درود جوابی که من میدم شاید عجیب باشه ولی بیشترین پخش بو رو از ماین ۱۹۷۰مارک جوزف گرفتم. این عطر خنک و معتدل هست ولی واقعا پرفورمنس قوی داره یک پافش یک هفته می مونه
علی آقای عزیز ممنونم بابت راهنماییت🙏
ورساچه اروس ادوتویلت
محمد جان عزیز ممنونم بابت راهنماییت🙏
علی جانم ببین الان مثلا من خودم لیتون زده بودم خوب اما بعد ۲ روز وقتی اون لباسو پوشیدم و توی خونه راه میرفتم خانواده هنوزم بوش رو حس میکردن اما چرا دروغ بگم تو هیچ مکانی حتی اسمشو به عنوان یه بوی بد هم نگرفتم چه برسه بازخورد خوب
ورساچه اروس ادوتویلت
یه سوال دارن واقعا میگن ادو توللت راست میگم پخش داره؟
آخه من احساس میکنم هرچی غلظت بالاتر میره هم موندگاری هم پخش قوی تر میشه
نمونش من هم ادوپرفیوم آنجلز شیر دارن هم اسانسشو با غلظت ۸۰
هر موقع اسانس بزنم همه جا اسم عطرو میپرسن اما ادکلنش اصلا تو ماشین به زور حس میشه😅
یه سوال دارن واقعا میگن ادو توللت راست میگم پخش داره؟
آخه من احساس میکنم هرچی غلظت بالاتر میره هم موندگاری هم پخش قوی تر میشه
نمونش من هم ادوپرفیوم آنجلز شیر دارن هم اسانسشو با غلظت ۸۰
هر موقع اسانس بزنم همه جا اسم عطرو میپرسن اما ادکلنش اصلا تو ماشین به زور حس میشه😅
به طور کلی ورساچه اروس نسخه ادوتویلتش بهتر پخش میشه و حتی تند تره و خنک تره بخاطر همین اون رو پیشنهاد دادم و اینکه معمولا غلظت کمتر پخش بو بهتر و غلظت بیشتر ماندگاری بیشتر داره در کل بیشتر به سرعت بخار نوت ها بستگی داره نوت های مرکباتی و این ها زودتر تبخیر و پخش میشه بوشون و نوت هایی مثل رزین و صمغ ها که سنگین تر هستن نزدیک تر به پوست هستن و ماندگاری بیشتری دارن و پخش کمتر
به طور کلی ورساچه اروس نسخه ادوتویلتش بهتر پخش میشه و حتی تند تره و خنک تره بخاطر همین اون رو پیشنهاد دادم و اینکه معمولا غلظت کمتر پخش بو بهتر و غلظت بیشتر ماندگاری بیشتر داره در کل بیشتر به سرعت بخار نوت ها بستگی داره نوت های مرکباتی و این ها زودتر تبخیر و پخش میشه بوشون و نوت هایی مثل رزین و صمغ ها که سنگین تر هستن نزدیک تر به پوست هستن و ماندگاری بیشتری دارن و پخش کمتر
شما خودتون تست داشتین ببینین مثلا ادوتویلت چند دقیقه پخش داره؟
یا اصلا همچین چیزی که میگن راسته که ادوتویلت پخش خیلی بیشتری داره نسبت به بقیه ادکلن ها؟