nila nikfar nila nikfar
16
1404/12/21

نظرتون راجب عطر های گرمی

بنظر من از بقیه عطرها پخش بوشون خیلی بهتره دیگ چرا هزینه عطر اصل بدیم نظر شماهم همینه؟

هرچند ک همون گرمی هم الان خیلی گرونه گرونه ۱۵میل ۹۰۰ تومن میگیرم زودم تموم میشه

nila nikfar nila nikfar
1405/01/01
در پاسخ به حسین T :

اماراتی بخر کیفیتشون خوبه ولی ذکر کردی که نهایت بعد ۳ روز میپره بوش😂عطرا همینن نهایت هشت ساعت جواب بدن خودتم یه مراعاتی بکنی لباساتو بشوری حموم بری حله ولی اگه باز ماندگاری یک هفته ای یماهه میخوای گازوئیل بخر بزن به خودت

فعلا ک شما مردایین بوتون همه جارو بر میداره من خودم تمیز و حتی یک بارم بوی بدی از خودم حس نکردم عطر رو فقط برای این میخوام که بوی مشخص بین اطرافیان داشته باشم توام ب من راه های پاکیزگی نده ممنون آقا حسین

mahdis mahdis
1405/01/02

وقت بخیر 

اولا : ردبویی که مدنظر شما هست بسیار گنگ ، بی‌کیفیت و درهم تنیده حس میشه ، به وضوح مشخصه کیفیت درستی نداره و چرب و روغنیه ، کسی که حتی‌ یک‌بار رایحه رو حس کرده باشه متوجه میشه که بی‌کیفیت و غیراستاندارده و همچنین آزاردهنده ، تغییرنت هم نداره متاسفانه

دوما : با این قیمتی که فرمودید تقریبا یه‌کوچولو این‌ور اون‌ور تر حتی ، میتونید همین حجم اسانس رو برای دکانت‌ یک‌عطر با کیفیت وقیمت معقول هزینه کنید ، هم بسیار خوش‌بو تره هم حس خودتون و اطرافیانتون بهتر !

سوما : پیشنهاد میکنم سری به برندهای با کیفیت و قیمت مناسب که کم هم نیستند ، به‌فرض‌مثال: الحمبرا بزنید ، باتل کامل هم تهیه می‌کنید با قیمت خیلی معقول ، کاربر TIMELESS ( جناب آقای دکتر اسعدی ) خیلی خوب توضیح دادند 

در مورد شوک آنافیلاکسی و واکنشهای آلرژیک شایع هم کمی تحقیق بکنید ، سابقه ضایعات پوستی و .. هم به‌جای خود 

عارف عارف
1405/01/03
در پاسخ به nila nikfar :

ممنون ولی با این وضعیت اقتصادی کی میتونه عطر صد در صد اورجینال بگیره ک کاملش ۲۰ ۳۰ تومنه؟با این وجود عطر هم فقط برای هنر پیشه های معروف و پولداره چون کدوم آدم معمولی میاد ۳۰ تومن به عطری بده که نهایت بعد ۳روز میپره دکانتشم که خیلی کمه با قیمت زیاد ۵ تومن میدی یک هفته ای تموم میش ۵ میل چ فایده ای داره

چند تا کار از لطافه تست کنید؛ طبیعتا به پای کارهای اروپایی نمی‌رسن اما با این شرایط قابل قبول هستن.

نمونه معروفش؛ یارار صورتی که ماندگاری و پخش خوبی داره و به راحتی با ۴ پاف؛ یه خط بوی قشنگ ازتون به جای می‌ذاره. اما همینم نمونه فیک داره! پس از یه فروشنده مطمئن بخرید.

سرکار خانم نیکفر

درود بر شما

استفاده از معطرات روغنی یا همان اسانس ها ( که در تمامی عطرهای جهان حضور دارند ) یک دانش است .

تمامی برندهای عطرسازی از اسانس ها استفاده میکنند و اسانس مهمترین ترکیب یک عطر است یعنی اگر اسانس را حذف کنید ، عطری ساخته نمیشود !

برندها چه کار میکنند ؟

بزبان ساده : اسانس را میپزند و به ما میفروشند . مثل یک خوراک آماده .

اسانس خام است ، همچون گوشت خام که باید پخته شود .

اگر اسانس باکیفیت که ساخته ی شرکت های شهیر اسانس سازی دنیا هستند را بیابید و تهیه کنید و سپس دانش پختن یا بقولی آماده سازی آن را داشته باشید نه تنها اشکالی ندارد که منحصر بفرد هم میتواند باشد . و هیچ مشکلی هم از هیچ باب ندارد .

لیک هرگز به درجه کیفی عطور برندهای جهانی نمیشود ، چرا ؟

چون آنها از دستگاه های پیشرفته درین صنعت ، همراه با آخرین دانش این کار استفاده میکنند .

اما بی شک شما نیز تایید میفرمائید که استفاده از گوشت خام ( اسانس خام ) میتواند مشکلاتی به همراه داشته باشد 

پرسش :

حال ما چکار کنیم در این شرایط و اوضاع نابسامان ، اجالتا تا بلطف خدا مشکلات دنیای معطرات ما حل شود ؟

اسانس باکیفیت تهیه کنید ، بوسیله فیکساتور کمی رقیق کنید ( که البته این کافی نیست و روش پختن اسانس نیست ) و به هیچ عنوان بر پوست و نزدیک بینی استفاده نکنید .

تنها بر قسمت های پشت پوشاک ( که  لک روغنی دیده نشود ) استفاده کنید یعنی مثلا پشت پایین پیراهن یا مانتو یا شلوار در قسمت کمر یا پشت انتهای آستین های دست یا هر نقطه ای که صلاح میدانید . تنها باید آن دو مورد را رعایت کنید یعنی دور از بینی و دیده نشدن لک چربی اسانس

و چون غلظت بالاست باید خیلی کمتر از تعداد پاف عطرهای برندها استفاده کنید

این فعلا نسخه ی مسکن است تا انشاله رفع بیماری عطرها که امیدواریم زودتر انجام شود که بی شک خواهد شد بلطف خدا 🙂

فقط دقت کنید که : اسانس های گرید بالای اروپایی در ایران بشدت کمیاب یا حتی نایاب اند بواسطه ی تحریم ، مگر اینکه بصورت مسافری و در حجم نه خیلی زیاد ، وارد میشود که بی شک گران بها نیز هست !

اسانس های اکنونِ بازار ایران همگی چینی هستند ، قسمتی نیز پاکستانی یا در استانهایی هم تُرک .

هند هم گریدهای مختلف دارد که برخی خوب اند .

که همگی گریدهای ضعیف بازار جهانی اند و به درد ما عطردوستان نمیخورند برسد به عطربازان 🙂

اجالتا بلبشویی ست بازار عطر ایران !

پیشنهاد من :

اگر عطور اماراتی اصل پیدا کردید ، حتما از اینها استفاده کنید خصوص برندهای اجمل ، رساسی یا جدیدهایی که دوستان تایید ‌کرده اند : لطافه و الحمبرا

که البته شخصا تعدادی را تست کرده ام ، برخی از خوب هم بهتر اند ( آنهایی که امضاء عطارانی شهیر را بر خود دارند )

اجمل و رساسی هم که امتحان خود را سااالهاست که با نمره عالی پس داده اند لیک بیش از هر عطر دیگری ، نسخ تقلبی دارند در بازار ایران !

دقت کنید لطفا 🙂

موفق باشید

Perfumer Perfumer
1405/02/04

درباره عطر گرمی همینو بگم که وقتی با عطر اورجینال آشنا شدم همه ی عطر های گرمی که داشتم رو مفتی دادم به فامیل چون ارزشی برام نداشت 

حتی برام حساسیت زا شده بود‌ بوی اسانس روغنی یا همون عطر گرمی بعد یه مدت 

بدین به فک و فامیل چی هستن این عطر های گرمی 😅😅

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟