Fatima Fatima
12
1404/12/21

آرزوی نوجوانی :)

سلام دوستان امیدوارم که حال همگی خوب باشه.

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید،واقعا این عطر هایی که بعضیا میزنن و وقتی از کنارت رد میشن تا چند ثانیه بعد بوش هنوز هست یا وقتی جمع رو ترک میکنن رایحه شون تا دقایقی بعد توی جمع میمونه،از چه دنیایی میاد؟ چرا من هرچی میخرم اینطوری نیست؟؟(مخصوصا در عطرهای مناسب فصول گرم)🥲از نوجوانی در جستجوی عطری هستم که این ویژگی رو داشته باشه اما دریغ....

⭐و متاسفانه دیگه توانایی مالی خرید هر اورجینالی رو ندارم و نهایت هزینه ای که میتونم بکنم تا ۵ میلیون هست، اگر تجربه استفاده از برند الفامونته و دیگر شرکتی هارو داریدهم ممنون میشم به اشتراک بزارید.

[EDITED] 1404/12/21 19:31
Fatima Fatima
1404/12/24
در پاسخ به شهرزاد :

فاطیما جان، تمام زندگی یک عطرباز در جستجوی همینی میگذره که ازش صحبت میکنی! با هر خرید فکر میکنیم که بهش رسیدیم و بعد میبینیم که نه... بازم اون «خود خودش» نیست. 

ای بابا همیشه فکر میکردم من زیاد سر این قضیه با خودم درگیرم،پس تنها نیستم :)

Fatima Fatima
1404/12/24
در پاسخ به Sam :

توضیحات دوستان گرامی "سورنا مقدم" و "خاطرات یک گورکن" رو کاملا تایید می کنم چون شخصا این رو تجربه کردم. در مورد عطرهای ارزان قیمت خوش بو و بازخورد خوب از اونجاییکه آلفا مونته رو نام بردید، عطر My Queen از همین برند رو به شما پیشنهاد میدم، در هنگام خرید اطمینان حاصل کنین که در بسته بندی سفید رنگ باشه، چون بسته بندی قدیمی سفید بود و جدیدا با بسته بندی قرمز به بازار عرضه می کنن که رایحه اش خیلی فرق کرده و مورد پسند واقع نشد.

ممنون از پیشنهادت سام عزیز،حتما تستش میکنم🤍

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟