Fatima Fatima
12
1404/12/21

آرزوی نوجوانی :)

سلام دوستان امیدوارم که حال همگی خوب باشه.

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید،واقعا این عطر هایی که بعضیا میزنن و وقتی از کنارت رد میشن تا چند ثانیه بعد بوش هنوز هست یا وقتی جمع رو ترک میکنن رایحه شون تا دقایقی بعد توی جمع میمونه،از چه دنیایی میاد؟ چرا من هرچی میخرم اینطوری نیست؟؟(مخصوصا در عطرهای مناسب فصول گرم)🥲از نوجوانی در جستجوی عطری هستم که این ویژگی رو داشته باشه اما دریغ....

⭐و متاسفانه دیگه توانایی مالی خرید هر اورجینالی رو ندارم و نهایت هزینه ای که میتونم بکنم تا ۵ میلیون هست، اگر تجربه استفاده از برند الفامونته و دیگر شرکتی هارو داریدهم ممنون میشم به اشتراک بزارید.

[EDITED] 1404/12/21 19:31
دانیال دانیال
1404/12/21

پیشنهاد من برای شما، با بودجه هم همخوانی داره:

کلاب د نویت پرسیوس 4 آرماف Club De Nuit Precieux IV Armaf شباهت داره به Gaultier Divine #ژان پل گوتیه دیواین Gaultier Divine 

سلام وقتتون بخیر باشه 

گاهی ما خودمون متوجه شدت پخش شدن عطری که زدیم نمیشیم و چون ممکنه کسی هم تا مدت‌ها بازخورد نده فکر کنیم هیچ رد و پخشی از ما به جا نمونده مثلا من خودم تو بازخورد دادن ضعیفم ولی در دلم اون شخص رو به علت بوی خوش تحسین میکنم در مورد یکی از ادکلن هام این تصور رو داشتم که هیچ‌کس متوجهش نمیشه ولی بعد از مدتها دو سه بازخورد خوب متوجهم کرد که اشتباه فکر میکردم 

مورد بعدی هم اینکه پخش یک اثر خیلی ربطی به گرون و ارزون بودن ادکلن نداره

ولی ادوتویلت ها پخش بیشتری دارند به نظرم یک کار تابستونی که ادوتویلت باشه بخرید ماندگاریشون کمتره ولی پخش بیشتری دارند 

سلام‌ امیدوارم حالتون خوب باشه.اون عطری که شما مدنظرتونه باید  توی برندی مثل آمواج، نیشانه، جورجیو آرمانی لاین استرانگر و سرژوف    جستجو کنید. 

ولی با بودجه ۵ میلیون‌‌ یا باید به عطرهای گرمی و بی کیفیت رو بیارید که اصلا پیشنهاد نمیکنم 

یا باید از برندهای خوب و باکیفیت اماراتی مثل افنان ،رصاصی استفاده کنید که هم در رایحه و هم پخش بو و ماندگاری خوب کار کردند 

به امید روزی که همه بتونن هرعطری که دلشون میخواد با هر برچسب قیمتی بخرن

Fatima Fatima
1404/12/22
در پاسخ به دانیال :

پیشنهاد من برای شما، با بودجه هم همخوانی داره:

کلاب د نویت پرسیوس 4 آرماف Club De Nuit Precieux IV Armaf شباهت داره به Gaultier Divine #ژان پل گوتیه دیواین Gaultier Divine 

ممنونم آقا دانیال حتما تستش میکنم🤍

Fatima Fatima
1404/12/22
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام وقتتون بخیر باشه 

گاهی ما خودمون متوجه شدت پخش شدن عطری که زدیم نمیشیم و چون ممکنه کسی هم تا مدت‌ها بازخورد نده فکر کنیم هیچ رد و پخشی از ما به جا نمونده مثلا من خودم تو بازخورد دادن ضعیفم ولی در دلم اون شخص رو به علت بوی خوش تحسین میکنم در مورد یکی از ادکلن هام این تصور رو داشتم که هیچ‌کس متوجهش نمیشه ولی بعد از مدتها دو سه بازخورد خوب متوجهم کرد که اشتباه فکر میکردم 

مورد بعدی هم اینکه پخش یک اثر خیلی ربطی به گرون و ارزون بودن ادکلن نداره

ولی ادوتویلت ها پخش بیشتری دارند به نظرم یک کار تابستونی که ادوتویلت باشه بخرید ماندگاریشون کمتره ولی پخش بیشتری دارند 

به چه نکته خوبی اشاره کردید،دقیقا همینطوره

من هم توی باز خورد دادن ضعیفم اما از این به بعد سعی میکنم بیشتر بازخورد بدم تا طرف مقابلم لذت ببره:)

و ممنون بابت پیشنهاد تون👌

Fatima Fatima
1404/12/22
در پاسخ به عطر باز نو پا :

سلام‌ امیدوارم حالتون خوب باشه.اون عطری که شما مدنظرتونه باید  توی برندی مثل آمواج، نیشانه، جورجیو آرمانی لاین استرانگر و سرژوف    جستجو کنید. 

ولی با بودجه ۵ میلیون‌‌ یا باید به عطرهای گرمی و بی کیفیت رو بیارید که اصلا پیشنهاد نمیکنم 

یا باید از برندهای خوب و باکیفیت اماراتی مثل افنان ،رصاصی استفاده کنید که هم در رایحه و هم پخش بو و ماندگاری خوب کار کردند 

به امید روزی که همه بتونن هرعطری که دلشون میخواد با هر برچسب قیمتی بخرن

ممنونم از شما🤍

سلام. مغز انسان به صورت خودکار بوی تکراری رو حذف میکنه و شما خودت دیگه عطری که زدی رو کاملا حس نمیکنی و فقط شاید ۳۰ درصد اونو حس کنی ولی اطرافیان صد در صد عطر شما رو دریافت میکنن!! بخاطر همینه که فک میکنی عطر بقیه پخش و خط بو داره ولی عطر خودت نداره! این توهم برات ایجاد شده..بویی که تکراری واسه مغز نباشه سریع دریافت میشه.. مثلا طرف به خودش سه پاف گلاب فقط زده و وقتی از کنارت رد میشه حتی همون گلاب کاملا حس میشه.

شهرزاد شهرزاد
1404/12/23

فاطیما جان، تمام زندگی یک عطرباز در جستجوی همینی میگذره که ازش صحبت میکنی! با هر خرید فکر میکنیم که بهش رسیدیم و بعد میبینیم که نه... بازم اون «خود خودش» نیست. 

Fatima Fatima
1404/12/23
در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

سلام. مغز انسان به صورت خودکار بوی تکراری رو حذف میکنه و شما خودت دیگه عطری که زدی رو کاملا حس نمیکنی و فقط شاید ۳۰ درصد اونو حس کنی ولی اطرافیان صد در صد عطر شما رو دریافت میکنن!! بخاطر همینه که فک میکنی عطر بقیه پخش و خط بو داره ولی عطر خودت نداره! این توهم برات ایجاد شده..بویی که تکراری واسه مغز نباشه سریع دریافت میشه.. مثلا طرف به خودش سه پاف گلاب فقط زده و وقتی از کنارت رد میشه حتی همون گلاب کاملا حس میشه.

ممنونم از توضیحتون،ظاهراً همینطوره که شما فرمودین 👌🤍

Sam Sam
1404/12/23

توضیحات دوستان گرامی "سورنا مقدم" و "خاطرات یک گورکن" رو کاملا تایید می کنم چون شخصا این رو تجربه کردم. در مورد عطرهای ارزان قیمت خوش بو و بازخورد خوب از اونجاییکه آلفا مونته رو نام بردید، عطر My Queen از همین برند رو به شما پیشنهاد میدم، در هنگام خرید اطمینان حاصل کنین که در بسته بندی سفید رنگ باشه، چون بسته بندی قدیمی سفید بود و جدیدا با بسته بندی قرمز به بازار عرضه می کنن که رایحه اش خیلی فرق کرده و مورد پسند واقع نشد.

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟