با درود و احترام خدمت کلیه عطرافشانی های گرامی
احتمالا مشاهده این تیتر در شرایط فعلی برای شما عجیب و ناخوشایند باشد ولیکن مراسم ازدواج بنده در اواسط بهار خواهد بود (به امید آن که شرایط بسامان باشد) و در انتخاب عطر شب عروسی بسیار مردد هستم و گزینه های زیادی رو دست چین کردم که انتخاب رو دشوارتر کرده، در صورت امکان محبت کنید سه عطر منتخب خود را فارغ از گرم یا خنک بودن آن انتخاب کنید. محدوده سنی بالای 35 سال. با سپاس فراوان
Dior Sauvage Elixir
Xerjoff Mefisto
Xerjoff Naxos
Amouage Journey
Amouage Interlude / Interlude Black Iris
Amouage Outlands
Amouage Jubilation
Amouage Bracken Man
Creed Green Irish
Creed Santal
Creed Silver Mountain Water
Tom Ford Fabulous
Nasomatto Nudiflourum
CLIVE CHRISTIAN Jump Up And Kiss Me Hedonistic
Filippo Sorcinelli - Lavs
FREDERIC MALLE - French Lover
INITIO PARFUMS PRIVES - Psychedelic Love
Marly Carlisle
Marly Kalan
Marly Shagya
Marly Haltane
Marly Althair
Marly Layton
Marly Pegasus
Penhaligons Radcliff
By Killian Angel's Share
Marcoserrusi Harmony
Bvlgari Tygar
وای به به خیلی مبارکه! پیشنهاد من دویست درصد بولگاری تایگر هست. بهترین و اغواگرترین عطر مردانه دنیا.
سلام تبریک میگم انشاالله خوشبخت بشید
من خودم چون عاشق لیتون هستم انتخاب اولم لیتون هست
ولی ناکسوس از نظر ماندگاری نمره ی بهتری میگیره با توجه به اینکه مراسم عروسی طولانی هست و قطعا شما رایحه ای رو میخواهید که تا آخر مجلس همراهیتون کنه فکر میکنم ناکسوس در این مورد شما رو راضی نگه میداره
به نظرم کاری رو انتخاب کنید که هم عاشقش باشید هم نخواهید به عنوان ادکلن اصلی تو زندگیتون داشته باشید از این جهت میگم که این رایحه به عنوان یک فلش بک براتون عمل کنه و هر موقع در سالهای آینده رایحه اش به مشامتون خورد شما رو پرت کنه تو روز عروسی و خاطراتش
و این مورد معمولا در صورتی اتفاق میوفته که شما فقط تو اون شب خاص اون کارو استفاده کرده باشید
یک مورد دیگه هم میگم که واقعا شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه ولی چون حرف عروسی و حال خوش شد میگم من باتل کامل ناکسوس رو ندارم دکانتش رو گرفته بودم برای تست و استفاده میکردم
و هر باری که این کارو استفاده کردم یک اتفاق خوب برام افتاد تو ذهنم به عنوان رایحه ی شانسم نقش بسته :)
دوست داشتم این تجربه ی جالب رو باهاتون به اشتراک بزارم
وای به به خیلی مبارکه! پیشنهاد من دویست درصد بولگاری تایگر هست. بهترین و اغواگرترین عطر مردانه دنیا.
خیلی ممنون از لطف و مهربانی شما، پیشنهاد ارزشمند تون رو با جدیت در نظر می گیرم.
مانا باشید
سلام تبریک میگم انشاالله خوشبخت بشید
من خودم چون عاشق لیتون هستم انتخاب اولم لیتون هست
ولی ناکسوس از نظر ماندگاری نمره ی بهتری میگیره با توجه به اینکه مراسم عروسی طولانی هست و قطعا شما رایحه ای رو میخواهید که تا آخر مجلس همراهیتون کنه فکر میکنم ناکسوس در این مورد شما رو راضی نگه میداره
به نظرم کاری رو انتخاب کنید که هم عاشقش باشید هم نخواهید به عنوان ادکلن اصلی تو زندگیتون داشته باشید از این جهت میگم که این رایحه به عنوان یک فلش بک براتون عمل کنه و هر موقع در سالهای آینده رایحه اش به مشامتون خورد شما رو پرت کنه تو روز عروسی و خاطراتش
و این مورد معمولا در صورتی اتفاق میوفته که شما فقط تو اون شب خاص اون کارو استفاده کرده باشید
یک مورد دیگه هم میگم که واقعا شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه ولی چون حرف عروسی و حال خوش شد میگم من باتل کامل ناکسوس رو ندارم دکانتش رو گرفته بودم برای تست و استفاده میکردم
و هر باری که این کارو استفاده کردم یک اتفاق خوب برام افتاد تو ذهنم به عنوان رایحه ی شانسم نقش بسته :)
دوست داشتم این تجربه ی جالب رو باهاتون به اشتراک بزارم
لطف داری سورنای عزیز، سپاسگزارم، ایده جالبی رو مطرح کردی و استفاده از عطری که تابحال استفاده نکردم می تونه تجربه خیلی خوبی رو رقم بزنه.
برقرار باشی
ناکسوس و آلتیر
پیشاپیش مبارکه
درود و عرض ادب،
این عطر رو تست نکردم ولی یک ترکیب چوبی و مرکباتی خوبی می تونه باشه و احتمالا تشابه بویایی با French lover هم دارد.
سپاس فراوان بابت معرفی
ناکسوس و آلتیر
پیشاپیش مبارکه
درود و عرض ادب، بله هر دو گزینه های بسیار خوبی هستن ، خصوصا ناکسوس، سپاس فراوان از لطف و محبت شما