Sam Sam
18
1404/12/16

نظرسنجی برای انتخاب عطر داماد

با درود و احترام خدمت کلیه عطرافشانی های گرامی

احتمالا مشاهده این تیتر در شرایط فعلی برای شما عجیب و ناخوشایند باشد ولیکن مراسم ازدواج بنده در اواسط بهار خواهد بود (به امید آن که شرایط بسامان باشد) و در انتخاب عطر شب عروسی بسیار مردد هستم و گزینه های زیادی رو دست چین کردم که انتخاب رو دشوارتر کرده، در صورت امکان محبت کنید سه عطر منتخب خود را فارغ از گرم یا خنک بودن آن انتخاب کنید. محدوده سنی بالای 35 سال. با سپاس فراوان

Dior Sauvage Elixir

Xerjoff Mefisto

Xerjoff Naxos

Amouage Journey

Amouage Interlude / Interlude Black Iris

Amouage Outlands

Amouage Jubilation

Amouage Bracken Man

Creed Green Irish

Creed Santal

Creed Silver Mountain Water

Tom Ford Fabulous

Nasomatto Nudiflourum

CLIVE CHRISTIAN Jump Up And Kiss Me Hedonistic

Filippo Sorcinelli - Lavs

FREDERIC MALLE - French Lover

INITIO PARFUMS PRIVES - Psychedelic Love

Marly Carlisle

Marly Kalan

Marly Shagya

Marly Haltane

Marly Althair

Marly Layton

Marly Pegasus

Penhaligons Radcliff

By Killian Angel's Share

Marcoserrusi Harmony

Bvlgari Tygar

شهرزاد شهرزاد
1404/12/18

وای به به خیلی مبارکه! پیشنهاد من دویست درصد بولگاری تایگر هست. بهترین و اغواگرترین عطر مردانه دنیا. 

سلام تبریک میگم انشاالله خوشبخت بشید 

من خودم چون عاشق لیتون هستم انتخاب اولم لیتون هست 

ولی ناکسوس از نظر ماندگاری نمره ی بهتری میگیره با توجه به اینکه مراسم عروسی طولانی هست و قطعا شما رایحه ای رو میخواهید که تا آخر مجلس همراهیتون کنه فکر میکنم ناکسوس در این مورد شما رو راضی نگه میداره 

به نظرم کاری رو انتخاب کنید که هم عاشقش باشید هم نخواهید به عنوان ادکلن اصلی تو زندگیتون داشته باشید از این جهت میگم که این رایحه به عنوان یک فلش بک براتون عمل کنه و هر موقع در سال‌های آینده رایحه اش به مشامتون خورد شما رو پرت کنه تو روز عروسی و خاطراتش 

و این مورد معمولا در صورتی اتفاق میوفته که شما فقط تو اون شب خاص اون کارو استفاده کرده باشید

یک مورد دیگه هم میگم که واقعا شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه ولی چون حرف عروسی و حال خوش شد میگم من باتل کامل ناکسوس رو ندارم دکانتش رو گرفته بودم برای تست و استفاده میکردم 

و هر باری که این کارو استفاده کردم یک اتفاق خوب برام افتاد تو ذهنم به عنوان رایحه ی شانسم نقش بسته :)

دوست داشتم این تجربه ی جالب رو باهاتون به اشتراک بزارم 

Sam Sam
1404/12/19
در پاسخ به شهرزاد :

وای به به خیلی مبارکه! پیشنهاد من دویست درصد بولگاری تایگر هست. بهترین و اغواگرترین عطر مردانه دنیا. 

خیلی ممنون از لطف و مهربانی شما، پیشنهاد ارزشمند تون رو با جدیت در نظر می گیرم.

مانا باشید

Sam Sam
1404/12/19
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام تبریک میگم انشاالله خوشبخت بشید 

من خودم چون عاشق لیتون هستم انتخاب اولم لیتون هست 

ولی ناکسوس از نظر ماندگاری نمره ی بهتری میگیره با توجه به اینکه مراسم عروسی طولانی هست و قطعا شما رایحه ای رو میخواهید که تا آخر مجلس همراهیتون کنه فکر میکنم ناکسوس در این مورد شما رو راضی نگه میداره 

به نظرم کاری رو انتخاب کنید که هم عاشقش باشید هم نخواهید به عنوان ادکلن اصلی تو زندگیتون داشته باشید از این جهت میگم که این رایحه به عنوان یک فلش بک براتون عمل کنه و هر موقع در سال‌های آینده رایحه اش به مشامتون خورد شما رو پرت کنه تو روز عروسی و خاطراتش 

و این مورد معمولا در صورتی اتفاق میوفته که شما فقط تو اون شب خاص اون کارو استفاده کرده باشید

یک مورد دیگه هم میگم که واقعا شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه ولی چون حرف عروسی و حال خوش شد میگم من باتل کامل ناکسوس رو ندارم دکانتش رو گرفته بودم برای تست و استفاده میکردم 

و هر باری که این کارو استفاده کردم یک اتفاق خوب برام افتاد تو ذهنم به عنوان رایحه ی شانسم نقش بسته :)

دوست داشتم این تجربه ی جالب رو باهاتون به اشتراک بزارم 

لطف داری سورنای عزیز، سپاسگزارم، ایده جالبی رو مطرح کردی و استفاده از عطری که تابحال استفاده نکردم می تونه تجربه خیلی خوبی رو رقم بزنه.

برقرار باشی

ناکسوس و آلتیر  

پیشاپیش مبارکه 

Sam Sam
1404/12/21
در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

درود و عرض ادب،

این عطر رو تست نکردم ولی یک ترکیب چوبی و مرکباتی خوبی می تونه باشه و احتمالا تشابه بویایی با French lover هم دارد.

سپاس فراوان بابت معرفی

Sam Sam
1404/12/21
در پاسخ به عطر باز نو پا :

ناکسوس و آلتیر  

پیشاپیش مبارکه 

درود و عرض ادب، بله هر دو گزینه های بسیار خوبی هستن ، خصوصا ناکسوس، سپاس فراوان از لطف و محبت شما

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟