سلام خسته نباشید،من تجربه زیادی در زمینه عطر و ادکلن ندارم لطفا راهنماییم کنین میخوام اوایل بهار یه دیت برم دوست دارم بوی خوبی بدم یه بویی که تو ذهن طرف مقابلم ماندگار شم پیشنهادتون چیه؟
با بودجه ۵ تومن ، بهتره یا کلا برین سمت اورجینال که میشه لالیک که خب توشون من
#لالیک لامور (له آمور) L'Amour و
#لالیک ساتین Satine رو می پسندم چون بوهای شیکی دارن و معتدل و مناسب اون فصل هستن.
و اگه بخواهین می تونین کارهای اماراتی رو هم مد نظر داشته باشین. مثلا کارهایی از فرنچ اونیو و الحمبرا و لطافه.
کار الحمبرا نارکوتیک فلاور که مشابه والایا هم هستن اما یه خرده میوه ایی تر و عملکرد واقعا خوبی دارن. بوش با بوی خنک میوه های قرمز شروع میشه و بعد بوی تمیزی و سفید یاس و چوبی و مشک ریز میاد کار خاصیه.
کارهای مشابه ایی از
#تیزیانا ترنزی کیرک ( کیرکه ) Kirke
#تیزیانا ترنزی اندرومدا Andromeda از شرکت های الحمبرا ، لطافه یا فرنچ اونیو رو می تونین جستجو کنین. بوهای سیف هستن اگه زیر ۲۵ سال هستین مای وی و اگه بالاش هستین کلود از اریانا رو تست کنین حتما.
کار زیاده مثل مشابه از ارمانی از مای وی ، سی یا کارهایی از ویکتوریا سکرت و لانوین و غیره.
سلام ممنون میشم دربین شرکتی هاواماراتی ها مشابه ارزنده برای شنل چنس اوتندر و گوچی فلورا وگوچی فلوراگاردنیاگورجس و مارلی والایا اگرمیسناسیدمعرفی کنید🙏