درود به دوستان عزیزم
خواستم از تجربیاتتون در استفاده از افترشیوها، چه لوسیون باشه چه مایع یا بالم، بگید تا بقیه هم بتونن استفاده کنن.
اگه میدونید از اسانس چه عطر معروفی الهام گرفته شده هم لطفاً اشاره کنید.
خودم این اواخر از آرکو مدل کول استفاده کردم که رایحهای نزدیک به کول واتر داره؛ پوست رو خنک میکنه و خیلی سریع جذب پوست میشه.
در کنارش کرم افترشیو آردن رو هم تست کردم که یه رایحه فوژه معطر داره و تا حدی منو یاد آزارو پور هوم میندازه (احتمالاً به خاطر همون تم فوژهاش).
از نظر عملکرد، آرکو حس خنککنندگی خوبی میده، ولی آردن خنکی خاصی نداره. با این حال هیچ کدوم روی پوست من سوزش ایجاد نکردن و به نظرم آردن از نظر ترمیم و آرام کردن پوست بعد از اصلاح بهتر عمل میکنه.
البته در مورد آردن نظرات زیادی مطرح شده که پوست رو میسوزونه، اما حداقل روی پوست من اینطور نبود.
از نظر بو هم شخصاً آردن برام جذابتره و یه حالت شیک و کلاسیک طور داره.
البته اینم بگم، من زیاد طرفدار عطرهای فوژه نیستم و حتی توی کامنتی که برای آزارو پور هوم نوشتم، گفتم که نتونستم باهاش ارتباط بگیرم، اما جدیدا داره ازش خوشم میاد! شاید چون توی هوای سردتری تستش کردم... نمیدونم.
یه افترشیو دیگه هم تو راهه که احتمالا فردا میرسه به دستم و نتیجه تست اونم مینویسم.
من آخرین باری که از افترشیو استفاده کرده بودم در دوران دبیرستان بود و از اون موقع سالها میگذره، و طی این سالها اصلا از افترشیو استفاده نمیکردم، اما تقریبا چند هفتهای هست که مجدد دارم استفاده میکنم و به خاطر همین، تعدادی که تست کردم محدوده و احتمالا خارجیها رو هم با احتیاط بیشتری تست خواهم کرد، چون ظاهراً به شدت جنس تقلبی (مثلا از برند نیوآ و ژیلت) توی بازار زیاده و اگر دوستان راهنمایی کنن، میتونیم خرید مطمئن تری داشته باشیم.
و دیگه اینکه، آیا خود کمپانیهای عطر سازی هم با رایحه عطرهای معروفشون افترشیو تولید میکنن؟
مشتاقم تجربهها و پیشنهادهای شما رو هم بدونم.
درود...
بنده که از افترشیو استفاده نمیکنم...پدرم هم اعتقادی به افترشیو و لوسیون و...ندارند و بیشتر عطرهای کلاسیک را به عنوان افترشیو استفاده میکنند...
اما تعریف هایی درمورد افترشیو دنیم شنیدم...خوش قیمت هست و رایحه کامل تری نسبت به دیگر افترشیوها داره...(بعضی میگویند که به عطر بیژن مردانه شباهت هایی داره)...
درود جناب Telecaster گرامی
راستش منم تا همین اواخر استفاده نمیکردم، اما جدیدا شروع به استفاده کردم و حس خوبی بعد از اصلاح میده، پیشنهاد میکنم یکبار تست کنید.
دنیم رو نشنیده بودم، الان توی دیج...کا..لا نگاه کردم، به نسبت برندهای دیگه چندان بازخورد خوبی نداشت. متاسفانه ممنوع بودن واردات یه سری از محصولات آرایشی و بهداشتی و عطر باعث شده بازار پر از کالای فیک بشه.