برندهای ارزون یا اقتصادی

یه بخشی از دنیای عطر که به نظرم توی ایران بهش خیلی کم توجهی میشه، برندهای ارزون یا اقتصادی هستن

این برندهای گروه بزرگی از برند ها هستن

از برندهای سلبریتی مثل دیوید بکام و رونالدو، رامشتاین، موتورهد

تا برندهای خودرو مثل بنتلی، جگوار

و همچنین برندهای پوشاک مثل جیل زاندر، یوپ، کارل لاگرفلد، جان وارواتوس، کنِت کُل، بالدسارینی، مارکوپولو، تامی باهاما، ناتیکا و..

و برندهای عطری مثل مونوتم و سلی نتز 

توی این برندها بگردید کلی عطر خوشبو و جذاب پیدا می‌کنید 

دوتا سوال:

۱) چرا اقبال به این برندها کم هست؟

۲) بین این برندها تا عطرهای کپی تولید شده توسط شرکت های اماراتی کدوم رو ترجیح میدید؟

سانیار سانیار
1404/11/08

دیگه باید از ماجرای اماراتی  اروپایی عبور کنیم ، دیگه تکنولوژی مثل قدیم انحصاری نیست ، امروزه تکنولوژی و ارتباطات و علوم به شکلی با هم درآمیخته اند که بسیاری از قوائد و ضوابط در تولید وتجارت بازتعریف شده و عطر هم از این نهضت و تحول بی بهره نبوده ، به نظرم امروزه روز دیگه کهنه پرستی که بخوایم به مقوله عطر با نگاه ۲۰ ساله پیش قضاوت کنیم .

برند اروپایی داریم مثل زارا که اکثر کارهاش  از اکثر کارهای لطافه از هر نظر عقب تره ،  از اون طرف برند افنان رو داریم که شاید یک مقداری قیمتش از کارهای اقتصادی اماراتی بالاتره ، ولی کیفیتش واقعا قابل تحسین و با تناسب قیمتی که نسبت به کیفیت اش داره رائه میده همچنان اقتصادی به نظر میاد ، اینجا اگر جرات نکنم بگم از عطرهایی مثل بنتلی و فراری و بنز  با کیفیت تره ولی تمام قد از کیفیت افنان دفاع میکنم و عرض میکنم درصدی از بابت کیفیت و جنس رایحه از برندهای نامبرده کسری نداره  ، و در جنس و کیفیت رایحه همچنان از لطافه و آرماف های اقتصادی خیلی خیلی جلوتره 

سلام به نظرم برندهای اقتصادی از نظر ماندگاری و پخش بو خیلی ضعیف عمل کردند و همینجور که میدانی ما ایرانی ها عاشق ماندگاری و خط بو و پخش بو هستیم! این علت اصلی آن است

برندهای اماراتی کیفیت های متنوعی دارن و نمیشه همه رو با یک چشم دید. ریسک بالایی دارند ولی در این اوضاع اقتصادی به نظرم خوب هستند! شخص بنده وقتی به نون شب محتاجم و همینطور به روایح هم علاقه دارم نمیشه بر من سخت گرفت که چرا اینو گرفتی !!!چرا اونو نگرفتی؟؟ 

دانیال دانیال
1404/11/09

1-  عدم آشنایی عامه مردم با آنها و هایپ شدن عطرهای خاص و همچنین مهجور ماندن این برندها با توجه به اینکه زمانی خیلی معروف بودن مثل لومانی و بوگارت...به قول معروف اسمشون رو میزاریم عطرهای هایپ قدیم و هیدن جم( گنج پنهان) کنونی! 

2- من ترجیح میدم اول سراغ این عطرها برم اگر در عطرهای اماراتی هم چیز خیلی خاصی دیدم و قیمت کمتر از اینها بود چرا که نه از اماراتی هم تهیه میکنم ولی اولویت قطعا با این برندها هست

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟