هدیه

سلام دوستان وقت همگی بخیر 

برای یک خانمی میخوام هدیه بگیرم و میدونم ادکلن های زیر رو داره طبق این ادکلن ها که هیچ کدومشون رو هم تست دقیق نداشتم چه گزینه های جدیدی برای ایشون پیشنهاد میکنید ؟ 

کسانی که این ادکلن ها رو تست داشتند به نظرتون ایشون از ممو مدورای  خوشش میاد ؟

Aqua Allegoria Forte Rosa Rossa #گرلن اکوا الیگوریا فورته رزا رزا Aqua Allegoria Forte Rosa Rossa 

Narciso Rodriguez for Her EDP #نارسیس رودریگز فور هر پرفیوم Narciso Rodriguez for Her EDP 

Crystal Noir EDT #ورساچه کریستال نویر ادو تویلت (مشکی) Crystal Noir EDT 

My Way Floral #جیورجیو آرمانی مای وی فلورال My Way Floral 

Mahdis Mahdis
1404/11/05

درود جناب مقدم ، امیدوارم خوب باشید

Black Opium Floral Shock #ایوسن لورن بلک اوپیوم فلورال شوک Black Opium Floral Shock 

Donna Trussardi 2011 #تروساردی دونا 2011 Donna Trussardi 2011 

به‌نظرم احتمال پسند مدورای ۵۰-۵۰ هست

مبارکشون باشه پیشاپیش 🥹🤍

سلام وقت بخیر

ممو مدورا با توجه به این عطرها، انتخاب بسیار هوشمندانه ای هستش.

من دلینا اکسکلوسیو (پخش و ماندگاری قوی و برعکس اکثر تولیدات جدید مارلی)و گودگرل بلاش رو هم میتونم توصیه کنم.

البته از عطر والایا اکسکلوسیو به عنوان یک عطر ترند نه لزوما به عنوان شباهت به عطرهایی که نام بردید هم غافل نباشید.

در پاسخ به Mahdis :

درود جناب مقدم ، امیدوارم خوب باشید

Black Opium Floral Shock #ایوسن لورن بلک اوپیوم فلورال شوک Black Opium Floral Shock 

Donna Trussardi 2011 #تروساردی دونا 2011 Donna Trussardi 2011 

به‌نظرم احتمال پسند مدورای ۵۰-۵۰ هست

مبارکشون باشه پیشاپیش 🥹🤍

سلام مهدیس جان 

ممنونم از لطفت و همچنین از پیشنهاد های خوبت 🙏

شاد و سلامت باشی عزیز 🌹

در پاسخ به میثم شفیعی :

سلام وقت بخیر

ممو مدورا با توجه به این عطرها، انتخاب بسیار هوشمندانه ای هستش.

من دلینا اکسکلوسیو (پخش و ماندگاری قوی و برعکس اکثر تولیدات جدید مارلی)و گودگرل بلاش رو هم میتونم توصیه کنم.

البته از عطر والایا اکسکلوسیو به عنوان یک عطر ترند نه لزوما به عنوان شباهت به عطرهایی که نام بردید هم غافل نباشید.

سلام میثم جان 

ممنونم بابت انتخاب های درجه یکت برادر عزیزم  👌

شاد و سلامت باشی 🌹

سلام آقای سورنا خدا قوت منم جوون که بودم برا خانمی که دوستم بود همیشه عطر می‌گرفتم خیلی خوشحال میشد و من از خوشحالی اون کیف میکردم چه کاری بهتر از این!!!؟؟؟

اون عطرهای که گفتین عطر های جوون پسند و خوبی هستند و منو درای هم خداییش از همه یا اونها بهتر هست ولی من میگم کار سیف انتخاب کنید تا مطمعنم باشید میپسندم مثل  زن از شسیدو فقط درب چوبیش خوب نیست یا مثلا لامور از لالیک که قیمت مناسبی دارن یا از کارهای یونیس.کس مانسرا انتخاب کنید که قیمت متوسط دارن مثل اینستنت کراش یا رز وانیل. به هر حال انشاالله به خیر بشه.

مهسا مهسا
1404/11/06

سلام 

باربری گادس هم احتمالا بپسندن

در پاسخ به علی موسوی :

سلام آقای سورنا خدا قوت منم جوون که بودم برا خانمی که دوستم بود همیشه عطر می‌گرفتم خیلی خوشحال میشد و من از خوشحالی اون کیف میکردم چه کاری بهتر از این!!!؟؟؟

اون عطرهای که گفتین عطر های جوون پسند و خوبی هستند و منو درای هم خداییش از همه یا اونها بهتر هست ولی من میگم کار سیف انتخاب کنید تا مطمعنم باشید میپسندم مثل  زن از شسیدو فقط درب چوبیش خوب نیست یا مثلا لامور از لالیک که قیمت مناسبی دارن یا از کارهای یونیس.کس مانسرا انتخاب کنید که قیمت متوسط دارن مثل اینستنت کراش یا رز وانیل. به هر حال انشاالله به خیر بشه.

سلام علی جان درود بر شما 

بهترین کار رو انجام می‌دادید واقعا به نظرم عطر هدیه ی به یاد ماندنی هست و تا همیشه تو ذهن اون شخص میمونه 

بله درست می‌فرمایید به هرحال هرچی همه پسند تر باشه ریسک خرید میاد پایین 

ممنونم بابت پیشنهاد های خوبتون دوست عزیزم 🙏🌹

شاد و سلامت باشید ☘️

Farnaz Farnaz
1404/11/06

سلام جناب مقدم

هر دو عطر بسیار جذاب هستند 

اولی طبع گرمی داره ولی شاید باعث سردرد بشه، مورد دوم هم طبع معتدلی داره و ملیح و کاربردی تر هست.

Musc Noir Rose For Her #نارسیسو رودریگز مسک نویر رز فور هر Musc Noir Rose For Her 

Karl Lagerfeld for Her #کارل لاگرفیلد فور هر (لاگرفلد زنانه) Karl Lagerfeld for Her 

اینو شدیدا توصیه میکنم

So Scandal! #ژان پل گوتیه سو اسکندل So Scandal! 

در پاسخ به مهسا :

سلام 

باربری گادس هم احتمالا بپسندن

سلام ممنونم مهسا خانم 🙏🌹

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟