پرسش

سلام دوستان عزیز یه سوالی داشتم: چیزی با عنوان عطر اورجینال فله ای داریم؟ یعنی ایا عطر اورجینال فقط پلمپ وارد میشه یا به صورت باز هم ممکنه وارد کشور بشه؟
چون من از یه پیرمردی عطر خریدم ایشون گفتن که عطر اصلی فله ای هستش، و من خودم هم از عطر همون شفافیت و کیفیت ، تفکیک نت ها رو همه رو گرفتم و بو کاملا طبیعی بود

Amin Amin
1405/02/04
در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

سلام . شاید اون فروشنده ای که به شما گفته عطر اصل منظورش همون اسانس اصل و با کیفیت هست! چون اسانس عطرها از شرکت ژیوادان و لوزی اگه واقعا باشه کیفیت فوق العاده ای داره و در خریدش شک نکنید. من کار اورجینال تهیه میکنم و اسانس هم تهیه میکنم . واقعا بعضی از اسانسها پا به پای اورجینال جلو میان و از نظر تغییر نت و شفافیت عالی هستن. هیچ وقت از اورجینالها بت نسازید . گاهی با یک دهم اون پول میتونید اسانسش رو داشته باشید بدون حتی یک ذره تفاوت! 

مثال میزنم : بنده کار اورجینال زرجوف رجیو رو دارم باتل اصلیشو هم دارم و اسانسش رو هم دارم! هیچ تفاوتی با هم ندارند! شاید بگید که کار اورجینالم احتمالا فیک هست که من اینجور برداشت میکنم ولی باید بدونید از جای معتبر خریدم و هیچ شکی در اورجینال بودنش نیست و همه بررسی ها رو انجام داده بودم!!

اسانس با کیفیت خریداری کنید و تعصب زیادی نداشته باشید!

شاید کسی بگه اسانس ها ضرر دارند!! خب اگر اینجوره میشه این برچسب رو به اورجینالها هم زد! اورجینالی که توی اون سر دنیا داره پر میشه شما چه ضمانتی داری که مواد مضر نداشته باشه؟؟؟؟ 

پس این برچسب سرطانزا وحساسیت زا رو به هر دوتاشون میشه زد!! 

از روایح لذت ببرید . تعصب زیادی کار دست ادم میده!! تعصب خوب نیست

پاینده باشید

سلام خدمت استاد

جسارتا شما اسانس با کیفیت رو از کدوم شاپ تهیه میکنید؟!

ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی.

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟