Mrjn j Mrjn j
25
1404/11/02

عطر امضا

با سلام

در جستجوی عطر امضای زنانه‌ام هستم و مسیرم را با چند عطر محبوب مشخص کرده‌ام:

• Valentino Donna Born In Roma (شیرینیِ گلیِ مدرن و جذاب)

• PARFUMS de MARLY - Valaya (تازگیِ آرامش‌بخش و مینیمال)

• Louis Vuitton - Pacific Chill (انفجار میوه‌ایِ آبی و شاداب)

عاشق عطرهای زنانه‌ی شاداب، مدرن و با جلوه‌های آبی میوه‌ایِ غیرچسبنده هستم. از رایحه‌های صابونی، کهنه، و سنگین و یونیسکس فراری‌ام.

سؤال مشخص من از شما متخصصان:کدام عطرهای زنانه‌ی (ترجیحاً با حضور یاس و میوه‌های شیرین لطیف و وانیل ) را پیشنهادمی‌دهید؟

هدفم پیدا کردن یک امضای زنانه‌ی اصیل است. 

از راهنمایی‌های ارزشمندتان سپاسگزارم

Mrjn j Mrjn j
1404/11/02

ممنون، حتماً تستش می‌کنم. 

Baby reXa Baby reXa
1404/11/03

سلام عزیزم

Lilac Love #آمواج لیلاک لاو Lilac Love 

Libre L’Eau Nue #ایو سن لورن لیبر لئو نوی Libre L’Eau Nue 

Alien Fusion #تیری موگلر الین فیوژن زنانه Alien Fusion 

Palatine #پارفومز د مارلی پلاتین Palatine 

Be Delicious for Women #دی کی ان وای بی دلیشس زنانه سبز Be Delicious for Women 

Bombshell #ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell 

Gran Ballo #زرجوف گرن بالو Gran Ballo 

Valentino Donna Acqua #والنتینو دونا آکوا Valentino Donna Acqua 

همشون عطرهای خنک گلی میوه ای شادابی هستن که بازخورد مثبتی هم میشه از همشون گرفت مخصوصا دونا اکوا و گرن بالو گرن بالو بوی وانیلی میوه ای طور داره که خیلیی جذابه پیشنهاد میکنم حتما تستش کنید دونا اکوا هم واقعا بی نظیره بوی پودری گلی شادابی داره که خیلی حس و حال زنده و دوست داشتنی داره لیبر لئو نو هم بگم این عطر هم دقیقا همون حس زنانگی و لطافت لیبر رو داره و فقط آروماتیک تر فلنکرهای دیگش بوی گلی درکنار بوی نارنج که خیلی حال خوبی میده 

شهرزاد شهرزاد
1404/11/03

چقدر خوشم میاد کسی انقدر دقیق سوال بپرسه و کاملا با جدیت به مقوله ی عطر نگاه کنه. واقعا مرسی. 

چون همه گزینه هایی که معرفی کردید خنک و تابستونی نبودند به خودم اجازه میدم لاو دیلایت آمواژ رو بهتون پیشنهاد بدم. کار گرونیه اما تو اکثر مغازه های وزرا میشه یه تست سریع ازش کرد. یاس فرو رفته در شیرینی ها.

Love Delight Amouage

Mrjn j Mrjn j
1404/11/03
در پاسخ به سورنا مقدم :

مرسی از پیشنهاد متفاوتتون 

دنبال همچین حس متمایز و تقریباً جادویی برای امضام می‌گردم.راستش قبلاً درباره‌اش شنیده بودم، ولی فکر می‌کردم مردانه‌ست!حالاکه گفتید، کنجکاو شدم حتماً تستش کنم. ممنون🌊✨

Mrjn j Mrjn j
1404/11/03
در پاسخ به شهرزاد :

چقدر خوشم میاد کسی انقدر دقیق سوال بپرسه و کاملا با جدیت به مقوله ی عطر نگاه کنه. واقعا مرسی. 

چون همه گزینه هایی که معرفی کردید خنک و تابستونی نبودند به خودم اجازه میدم لاو دیلایت آمواژ رو بهتون پیشنهاد بدم. کار گرونیه اما تو اکثر مغازه های وزرا میشه یه تست سریع ازش کرد. یاس فرو رفته در شیرینی ها.

Love Delight Amouage

مرسی از لطف و انرژی مثبتتون

عالی! حتماً تستش می‌کنم🌸

Mrjn j Mrjn j
1404/11/03
در پاسخ به Baby reXa :

سلام عزیزم

Lilac Love #آمواج لیلاک لاو Lilac Love 

Libre L’Eau Nue #ایو سن لورن لیبر لئو نوی Libre L’Eau Nue 

Alien Fusion #تیری موگلر الین فیوژن زنانه Alien Fusion 

Palatine #پارفومز د مارلی پلاتین Palatine 

Be Delicious for Women #دی کی ان وای بی دلیشس زنانه سبز Be Delicious for Women 

Bombshell #ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell 

Gran Ballo #زرجوف گرن بالو Gran Ballo 

Valentino Donna Acqua #والنتینو دونا آکوا Valentino Donna Acqua 

همشون عطرهای خنک گلی میوه ای شادابی هستن که بازخورد مثبتی هم میشه از همشون گرفت مخصوصا دونا اکوا و گرن بالو گرن بالو بوی وانیلی میوه ای طور داره که خیلیی جذابه پیشنهاد میکنم حتما تستش کنید دونا اکوا هم واقعا بی نظیره بوی پودری گلی شادابی داره که خیلی حس و حال زنده و دوست داشتنی داره لیبر لئو نو هم بگم این عطر هم دقیقا همون حس زنانگی و لطافت لیبر رو داره و فقط آروماتیک تر فلنکرهای دیگش بوی گلی درکنار بوی نارنج که خیلی حال خوبی میده 

مرسی از راهنمایی کاملتون

از بین پیشنهادها، گرن بالو رو تست کردم — واقعاً جذابه.

لیبر لئو نوی و دونا آکوا رو هم حتماً دنبال می‌کنم.

سلیقه‌م با لیلاک لاو، موگلر و بامب‌شل همخوانی نداره، ولی قدردان پیشنهادتون هستم.💕

Mrjn j Mrjn j
1404/11/03

ممنون از پیشنهادتون💕

Givenchy Irrésistible حتماً تستش می‌کنم

City Of Stars با بررسی نت‌ها و نظرات دیگران، این عطر رو پسندیدم، اما به نظرم برای امضای شخصی من، کمی حس مردانه داشت.

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟