با سلام
در جستجوی عطر امضای زنانهام هستم و مسیرم را با چند عطر محبوب مشخص کردهام:
• Valentino Donna Born In Roma (شیرینیِ گلیِ مدرن و جذاب)
• PARFUMS de MARLY - Valaya (تازگیِ آرامشبخش و مینیمال)
• Louis Vuitton - Pacific Chill (انفجار میوهایِ آبی و شاداب)
عاشق عطرهای زنانهی شاداب، مدرن و با جلوههای آبی میوهایِ غیرچسبنده هستم. از رایحههای صابونی، کهنه، و سنگین و یونیسکس فراریام.
سؤال مشخص من از شما متخصصان:کدام عطرهای زنانهی (ترجیحاً با حضور یاس و میوههای شیرین لطیف و وانیل ) را پیشنهادمیدهید؟
هدفم پیدا کردن یک امضای زنانهی اصیل است.
از راهنماییهای ارزشمندتان سپاسگزارم
ممنون، حتماً تستش میکنم.
سلام عزیزم
#ایو سن لورن لیبر لئو نوی Libre L’Eau Nue
#تیری موگلر الین فیوژن زنانه Alien Fusion
#پارفومز د مارلی پلاتین Palatine
#دی کی ان وای بی دلیشس زنانه سبز Be Delicious for Women
#ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell
#والنتینو دونا آکوا Valentino Donna Acqua
همشون عطرهای خنک گلی میوه ای شادابی هستن که بازخورد مثبتی هم میشه از همشون گرفت مخصوصا دونا اکوا و گرن بالو گرن بالو بوی وانیلی میوه ای طور داره که خیلیی جذابه پیشنهاد میکنم حتما تستش کنید دونا اکوا هم واقعا بی نظیره بوی پودری گلی شادابی داره که خیلی حس و حال زنده و دوست داشتنی داره لیبر لئو نو هم بگم این عطر هم دقیقا همون حس زنانگی و لطافت لیبر رو داره و فقط آروماتیک تر فلنکرهای دیگش بوی گلی درکنار بوی نارنج که خیلی حال خوبی میده
چقدر خوشم میاد کسی انقدر دقیق سوال بپرسه و کاملا با جدیت به مقوله ی عطر نگاه کنه. واقعا مرسی.
چون همه گزینه هایی که معرفی کردید خنک و تابستونی نبودند به خودم اجازه میدم لاو دیلایت آمواژ رو بهتون پیشنهاد بدم. کار گرونیه اما تو اکثر مغازه های وزرا میشه یه تست سریع ازش کرد. یاس فرو رفته در شیرینی ها.
Love Delight Amouage
مرسی از پیشنهاد متفاوتتون
دنبال همچین حس متمایز و تقریباً جادویی برای امضام میگردم.راستش قبلاً دربارهاش شنیده بودم، ولی فکر میکردم مردانهست!حالاکه گفتید، کنجکاو شدم حتماً تستش کنم. ممنون🌊✨
چقدر خوشم میاد کسی انقدر دقیق سوال بپرسه و کاملا با جدیت به مقوله ی عطر نگاه کنه. واقعا مرسی.
چون همه گزینه هایی که معرفی کردید خنک و تابستونی نبودند به خودم اجازه میدم لاو دیلایت آمواژ رو بهتون پیشنهاد بدم. کار گرونیه اما تو اکثر مغازه های وزرا میشه یه تست سریع ازش کرد. یاس فرو رفته در شیرینی ها.
Love Delight Amouage
مرسی از لطف و انرژی مثبتتون
عالی! حتماً تستش میکنم🌸
سلام عزیزم
#ایو سن لورن لیبر لئو نوی Libre L’Eau Nue
#تیری موگلر الین فیوژن زنانه Alien Fusion
#پارفومز د مارلی پلاتین Palatine
#دی کی ان وای بی دلیشس زنانه سبز Be Delicious for Women
#ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell
#والنتینو دونا آکوا Valentino Donna Acqua
همشون عطرهای خنک گلی میوه ای شادابی هستن که بازخورد مثبتی هم میشه از همشون گرفت مخصوصا دونا اکوا و گرن بالو گرن بالو بوی وانیلی میوه ای طور داره که خیلیی جذابه پیشنهاد میکنم حتما تستش کنید دونا اکوا هم واقعا بی نظیره بوی پودری گلی شادابی داره که خیلی حس و حال زنده و دوست داشتنی داره لیبر لئو نو هم بگم این عطر هم دقیقا همون حس زنانگی و لطافت لیبر رو داره و فقط آروماتیک تر فلنکرهای دیگش بوی گلی درکنار بوی نارنج که خیلی حال خوبی میده
مرسی از راهنمایی کاملتون
از بین پیشنهادها، گرن بالو رو تست کردم — واقعاً جذابه.
لیبر لئو نوی و دونا آکوا رو هم حتماً دنبال میکنم.
سلیقهم با لیلاک لاو، موگلر و بامبشل همخوانی نداره، ولی قدردان پیشنهادتون هستم.💕
وقتتون به نیکی عزیزم 🌸✨
#جیونچی ایرسیستیبل جیوانچی Irrésistible Givenchy
#لویی ویتون سیتی اف استارز City Of Stars
وقتتون به نیکی عزیزم 🌸✨
#جیونچی ایرسیستیبل جیوانچی Irrésistible Givenchy
#لویی ویتون سیتی اف استارز City Of Stars
ممنون از پیشنهادتون💕
Givenchy Irrésistible حتماً تستش میکنم
City Of Stars با بررسی نتها و نظرات دیگران، این عطر رو پسندیدم، اما به نظرم برای امضای شخصی من، کمی حس مردانه داشت.