دوستان سلام
فعلاً که نت داخلی شده و کار خاصی برای انجام نیست
در نتیجه بدم نمیاد راجع به یه سری موضوعات اینجا گپ بزنیم
یه سری سوال دارم که دوست دارم نظرات مختلف رو در موردش بخونم...
اولین سوال اینه...
در مورد یه عطر کدوم موضوعات اصلی هست و کدوم فرعی؟
- بوی اون عطر؟
- طراحش؟
- برندش؟
- پخش بو و ماندگاریش؟
- بسته بندی؟
- ترکیبات عطر؟
و موضوعات دیگه ای که توی ذهنم الان نیست و اگر دوست داشتین بنویسید
ممنونم
بله البته اگر هنوز پای دودین داشته باشین بعضی جاها میشه تستر بعضی عطرها رو پیدا کرد. ولی وضع فروشنده ها کلا خرابه، من وقتی میرم سراغ اونایی که منو میشناسن خودشون رو خسته نمیکنن. میگن خودت بیا پشت دخل بگر ببین چی میخوای. بعد من اون بویس امپریالی که ۲ سال پیش دیدم رو الان هم میبینم، روم نمیشه بگم این همونه یا نه ولی میدونم اگه بفروشه دیگه از این نمیاره. یک عطری همیشه توجه منو جلب میکرد که باعث شد اصلا روی فروششون دقت کنم، عطر کیلیان دی اند که مال سال ۲۰۱۱ هستش رو یکی از این مغازه ها از اون روزی که دیدمش داره.
البته این داستان ید طولانی داره. سال های ۷۰ تا ۹۰ واقعا هیچ عطر فروشی ای پیدا نمیشد که عطر نیش داشته باشه. بعد سال ۹۰ یک دفعه کلی عطر اومد، از کرید، پن هالیگونز و غیره. من دیگه وقتی میرفتم عطر فروشی ها به کل گیج میشدم نمیدونستم کدومو بخرم. بعد به یکباره همه چیز دوباره برگشت ۳۰ سال پیش فقط با این فرق که دیگه به جای مغازه اینترنتی میشه خرید.
این هم برای ایران نیست، خدا پدر کرید رو بیامرزه که اونتوس رو ساخت وگرنه هیچ وقت نیش ها پا نمیگرفتن. امروزه دیگه اون نیش به معنای قدیمیش وجود نداره که کسی چندتا عطر برای خودش درست کنه و بفروشه. الان نیش ها تیراژهای بالای ۱۰ هزار دارن پیدا میکنن.
این وسط ما هم به یکی از علایقمون رسیدیم البته با پول زیاد. من به شخصه خیلی خوشحالم که نیش ها وارد بازار شدن چرا که دیزاینری ها خیلی حوصله سر برن. درسته اگر چشم بسته تهیه نشه واقعا عطرهای خوبی هستن ولی کسل کننده اند.
سفورا برای دم دستی خوبه ولی کلا من تا الان نیش به درد بخور توش ندیدم. میدونم خودشون میرن بوتیک برای نیش ها ولی من تا به حال نرفتم ببینم چجوره.