سارینا سارینا
5
1404/10/18

درخواست راهنمایی

سلام به همگی 

من دنبال یک عطر برای محیط های رسمی هستم.

عطر هایی مثل شنل چنس او تندر ، بامب شل ، اینوکتوس و کلا عطر های خنک و میوه ای رو میپسندم 

ممنونم

سلام وقت بخیر

اصولا عطرهای خنک و میوه ای، چندان برای محیط های رسمی مناسب نیستند.

چند عطر که لزوما خنک نیستند ولی به نظر من در حال حاضر بهترین ها هستند

از میان تولیدات جدید

valaya exclusif(انصافا از جمله عطرهای آچار فرانسه است) 

Delina exclusif(فوق العاده خاص، خوش ساخت با پخش و ماندگاری عالی)

فلنکر جدید از لاین libre، به نام vanilla coutour رو هم تست بفرمایید که برای نیمه دوم سال فوق العاده است.

و از قدیمی ترها

همواره کوکو مادمازل بزرگوار

و 

شهرزاد شهرزاد
1404/10/18

یه مقدار پاسخ به پرسشتون سخت هست چون عطرهای خنک اغلب رسمی نیستند. ولی مثلا از بین کارهای خنک روبرتو کاوالی شاید کار خوبی پیدا کنید. پارادیسو یا پارادیسو آزورو از روبرتو کاوالی. یکی از بهترین کارهای سال های اخیر هم بارنیای هرمس بوده. تاپ نت میوه ای خوب و بیس خزه ای (که خنک نیست اما آزاردهنده هم نیست) و فوق العاده رسمی هست. کلوئه نومد هم کار رسمی خوبی هست ولی پاییزه هست تاپ نت میوه ای و بیس خزه ای.

Barenia Hermes

Chloe Nomade

Paradiso Azzuro Roberto Cavalli

Paradiso Roberto Cavalli

X X
1404/10/19

با سلام، در ابتدا من چند نکته رو بگم که کامل کننده ی صحبتم هست.

اول اینکه من از نقطه نظر مابقی خانواده هم استفاده میکنم.

دوم اینکه خیلی ها رو به علت زیادی قوی یا زیادی ضعیف بودن مجبورم حذف کنم. تا هم اداری باشن و هم قابل حس.

سوم اینکه خیلی ها رو فراموش کردم و فقط اونهایی رو که به خاطر دارم میتونم بگم.

و چهارم: میوه ای های قوی چندان به درد کار نمیخورن، برای همین در انتها بهشون اشاره میکنم.

برند شنل: من زنانه های شنل رو پیشنهاد نمیدم. مردانه هاش عالی هستن ولی زنانه هاش خیلی ضعیفن.

برند دیور رو هم مثل شنل هست، مردانه هاش از نظرم بهترین عطرهای دیزاینری هستن ولی زنانه هاش نه. ولی اگر میخواین دیور تهیه کنین من سری پویزن رو پیشنهاد میدم. از سری جادوره و میس دیور خیلی قوی تر هستن.

برند ورساچه هم هست. بد نیستن ولی بوی بخصوصی ندارن. به قولی آفیس سیف هستن.

در نیش ها د مارلی و کرید هم در لاین زنانه ضعیف و خیلی گرون هستن. بوشون نمیمونه.

خب بریم سراغ خوب ها و خوش قیمت ها:

از برند تام فورد، عطر ارکید سلیل یکی از بهترین عطرهای زنانه، قوی، پودری، ماندگار. ولوت ارکید، گلی، ملایم، سیف. دو کار وایت پچولی و بلک ارکیدش خیلی قوی هستن. اولی تند و دومی زیادی قوی که به درد اداره نمیخورن.

از برند الی سعب عطر الی سعب ل پارفومش عالیه، کاملا گلی و زنانه. پخش و ماندگاری خوبه.

برند کنزو عطر فلاورش خیلی خوبه. گلی با پخش بوی بادی سنت. کارهای دیگه اش به خوبی سری فلاورش نیستن.

برند باس رو هرچند مادرم خیلی دوست داره ولی فقط اورنج ازش به نظرم خوبه که اونم ماندگار نیست.

از برند نارسیسو رودریگز فور هر EDT و EDP، من به شخصه EDP رو دوست دارم، همسرم EDT. و Musc collection   هم از نظر من بهتری عطر زنانه اش هست. در اینجا نارسیس های زنانه خیلی بهتر از مردانه هاشن.

از هرمس جور د هرمس بد نیست.

ژیانفرانکو فره هم فقط سری این د مودش خوبه.

گوچی بلوم عالیه، از اسمش پیداست چه بویی داره، ولی کاملا اداری هست.

از برند رنس هم اول ایزه که گلی اوزونی هست و بعد دزیره که به اون خوبی نیست. مابقی ضعیف.

از تری موگلر الین خیلی خوبه. تری موگلر توی عسل خیلی خوب کار میکنه.

ژیوانچی آماریج. سمغی عسلی شیرین.

از لانکوم هم لا نویت ترژر خیلی خوبه.

برم یکم گرون تر البته من بگم که خیلی ها رو خودم میزنم ولی زنانه مردانه هستن:

زرجوف لووا که بوی طالبی داره، زرجوف ایتالیکا که بوی خامه ای، بستنی داره

ممو پاریس، فرنچ لدر، بوی گل رز میده، پخش و ماندگاری عالیه.

اورتوپاریسی سمینالیس. البته خودم زیاد میزنمش.

نیشان آنی، خودم میزنم ولی زنانه مردانه هست.

گریس کارنل اکستریت، با چنگ و دندون نگهش داشتم وگرنه همسرم ۱۰۰ بار ازم گرفته بودش. پودری خامه ای.

از بای کیلیان انجل شیر، شیرین و مارمالادی.

از پرایوت لاین YSL سوپریم بوکت و تاکسیدو. تاکسیدو عالیه.

از آمواژ بگم: لاو توب رز عالیه به نظر من ته بوش شبیه رفلکشن هست، انر ۴۳ و اپیک ۵۶ یکم قوی هستن ولی ماندگار. آشور رو خیلی باهاش حال نکردم ولی مادرم دوستش داره.

باکارات ۵۴۰ هم که دیگه معروفه. اونم خواهرم بردش.

رامون مونگال فلامنکو که بوی رز بری داره، این رو هم هسرم به زور گرفتش.

شیخ گلد ادیشن. گلی، ملایم، ماندگار. گران، لاکچری. ۴۰ میل بخرین وگرنه اون شیشه خوبه رو نخواهید داشت.

و اما میوه ای، اربا پورا از زرجوف، شیرین و سردرد آور. کامدانته، شباهتی به مور دن وورد داره ولی بدون عود و میوه ای تر و شفاف تر. اینها اصلا اداری نیستن.

اگر دقت کرده باشین خیلی از نیش ها رو خودم داشتم و زدم یا میزنم. در موردشون هم نوشته بودم حد وسط هستن.

و در آخر ببخشید مجبور شدم خیلی ها رو حذف کنم. باید مقداری هم خلاصه مینوشتم.

Stalker Stalker
1404/10/20

سلام و احترام

وقتتون به خیر

بایردو بال د افریک و کرید اونتوس فور هر خدمتتون پیشنهاد می‌کنم.

Bal d'Afrique #بیره دو بال د آفریک Bal d'Afrique 

Aventus for Her #کرید اونتوس زنانه Aventus for Her 

پیشنهاد من بهتون عطر lacoste touch of pink هست. خنک رو به معتدل و‌میوه ای و نسبت به بقیه عطرها قیمت بهتر داره.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟