Roham Bahraee Roham Bahraee
1
1404/10/12

کادو تولد ددی

سلام به همه امیدوارم حالتون خوب باشه

میخوام برای تولد پدرم که چهارشنبه هست عطر بگیرم. خودم یکم دو به شکم چون مغزم میگه اصلا برا چی میخوای کادو بگیری، اصلا چرا تولد؟ بعد از اونور دوباره مغزم میگه انجام بده (که فکر کنم این حالت برمیگرده به اینکه از روال روتینی که دارم خارج شدم و یک هفتس دارم سعی میکنم بهش برگردم ولی تا الان که دارم این مطلب مینویسم نتونستم. امیدوارم از فردا بتونم). فعلا براش دولچه گابانا د وان تهیه کردم ولی تو ذهنم اینه که دو تا براش بگیرم. میخواستم آکوا دی جیو پروفومو رو هم تهیه کنم ولی گذاشتم برای بعد اگه عمری بود.

یه سری کار مشخص کردم لیست میکنم شمام نظر بدید تا ببینیم چیکار میتونیم بکنیم. میخواستم سمپل تهیه کنم و بدم بو کنه دیدم که هم زمانبره هم پولش میتونم بزارم رو همون کاری که میخوام بخرم چون اگه بخوام سمپل بگیرم باید برای مادرمم بگیرم. نه اینکه نخوام برای مادرم بگیرم، کلی سمپل گرفتم و تست کرده ولی دیگه زیادی گیج میشه (از شهریور داره سمپل تست میکنه 😅 و اخرین تست ها هم تام فورد نرولی پورتوفینو، کلایو کریستین ماتسوکینا و شیسیدو زن تست کرده که از ماتسوکینا خوشش اومده). پدر خیلی رایحه باز نیست و کار خوشبو باشه براش کافیه. کارهایی که الان داره هم جوپ، آیریش گرین، لالیک نویر و پولو بلو هستن. اگرم دولچه د وان کافیه و یه عطر کفایت میکنه هم که هیچی. تو این لیست خودم نظرم رو سواج و 2 تا پنهالیگونزه

ببخشید که زیاد نوشتم، یه حالت نیم درد دلم کردم چون از دست خودم ناراحتم

دانهیل بریتیش لدر

دانهیل موروکون امبر

لووه ٠01

دیور ساواج پارفوم (که اوایل فروردین تست کرد و گفت خیلی خوشبو)

پنهالیگونز د اومنیسینت مستر تامپسون

پنهالیگونز د بلزینگ مستر سم

[EDITED] 1404/10/12 19:30
اولین پاسخ را شما ثبت کنید
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟