فرنـاز فرنـاز
8
1404/10/12

اعتبار سایت

درود و وقت بخیر به دوستان عطرافشانی

سایت ع.ل.ی گ.ا.ل.ر.ی معتبر هست و عطرهای اورجینال دارند؟

سلام 

بله معتبره 

من دکانت میخرم ازشون

تو تهران با پست رایگان میفرستن 

ولی با اسنپ کرایه میخواد،

اگه شمارو بشناسن و مشتری بشین 

تخفیف هم میدن

موفق باشید 

فرنـاز فرنـاز
1404/10/14
در پاسخ به هاشم پور :

سلام 

بله معتبره 

من دکانت میخرم ازشون

تو تهران با پست رایگان میفرستن 

ولی با اسنپ کرایه میخواد،

اگه شمارو بشناسن و مشتری بشین 

تخفیف هم میدن

موفق باشید 

شما شیشه کامل هم خرید داشتین؟ 

jey jey
1404/10/18

قیمت پایینش شما رو هم متعجب کرد؟

منم میخواستم بخرم بین سایت ها میگشتم یکهو دیدم تفاوت قیمتش خیلی زیاده و اومده بودم همین سوال رو بپرسم که دیدم شما پرسیدین

سلام بله ، من ازشون زیاد خرید کردم ، عطر های جدیدی هم دارن که جای دیگه پیدا نمیشه ، دقت کنید قیمت های سایت به روز نیستن و قبلش حتما استعلام قیمت بگیرید. یه کانال تلگرام هم دارن که براتون جالبه قطعا 

شهرزاد شهرزاد
1404/10/18

ع ل ی گ ال ری رو کاری با قیمت های سایتش نداشته باشید. بهش پیام بدید به قیمت دلار روز قیمت میده. قیمتهای سایتش الکی هست. ولی کارهاش اصل هستند قطعا.

فرنـاز فرنـاز
1404/10/24
در پاسخ به jey :

قیمت پایینش شما رو هم متعجب کرد؟

منم میخواستم بخرم بین سایت ها میگشتم یکهو دیدم تفاوت قیمتش خیلی زیاده و اومده بودم همین سوال رو بپرسم که دیدم شما پرسیدین

سلام

عطری که می خواستم رو فقط اونجا داره، البته دوستان به تفاوت قیمت اشاره کردند که دلیلش به روز نبودن سایت هست.

فرنـاز فرنـاز
1404/10/24
در پاسخ به حسین محمودپور :

سلام بله ، من ازشون زیاد خرید کردم ، عطر های جدیدی هم دارن که جای دیگه پیدا نمیشه ، دقت کنید قیمت های سایت به روز نیستن و قبلش حتما استعلام قیمت بگیرید. یه کانال تلگرام هم دارن که براتون جالبه قطعا 

سلام

ممنون از راهنماییتون، بله عطری که می خواستم رو فقط اونجا دیدم که برای اطمینان از اصالتش سوال پرسیدم.

فرنـاز فرنـاز
1404/10/24
در پاسخ به شهرزاد :

ع ل ی گ ال ری رو کاری با قیمت های سایتش نداشته باشید. بهش پیام بدید به قیمت دلار روز قیمت میده. قیمتهای سایتش الکی هست. ولی کارهاش اصل هستند قطعا.

ممنون از راهنماییتون 🙏 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟